הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינקומסטיה

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
מנהלים מצטער מראש אם זה לא המקום, לא ידעתי איפה לפתוח את זה..זה הכי מתאים שמצאתי.

אני על אחוז שומן גבוה ומאז ומתמיד אני זוכר שיש לי ציצים כאלה שאלה ככל הנראה רקמות שומן

לאחרונה התחלתי בחיטוב וגיליתי משהו מעניין...החזה שלי גודל עוד, ובצורה לא סימטרית! למרות שאני מתאמן ויורד לאט לאט בא"ש
החזה השמאלי שלי גדול באופן נראה לעין מהימני. ובנוסף לזה הפטמות שלי גדלו למימדים של כוכבת פורנו חחחחחח
מה הקטע? שאני לא בטוח אם זה גינקומסטיה או סתם הצטברות שומן, וזה כי יש לי סימני מתיחה. בחזה השמאלי יש הרבה יותר סימני מתיחה ככה שאפשר להבין למה הוא גדול יותר..העניין הוא שאני בספק אם גינקומסטיה יכולה לגרום לסימני מתיחה

אז קודם כל אשמח עזרה ממי שמבין . האם מה שתיארתי נשמע כמו גינקומסטיה? (תמונה תצורף אם צריך)
והשאלה שבאמת מעניינת אותי - אני בן 15, זה גיל שבו גינקומסטיה זה נפוץ וזה עובר להרבה ילדים, ההורמונים לא יציבים ולכן הגוף מועד לכך - האם בכלל יש טיפול לזה בגיל הזה מלבד לחכות?

זה ממש הזוי, ההיקפים יורדים לאט לאט, לא מדדתי במדויק עד כמה אבל במראה רואים ומקבלים מחמאות ממכרים..אבל בתוך חודש בערך החזה השמאלי גדל והימני לא ככה שנוצר אי סמטריה (שזה בכלל פגם אסתטי בפני עצמו) ורק בשבוע האחרון הפטמות גדלו בצורה רצינית.

זה עניין ממש מביך, ורק מי שהיה לו בצורה רצינית יבין..

תודה לעוזרים

יש שם מין גולה כזאת שלמען האמת לא נעים לי לגעת בה..היא זזה בפנים ולא מקובעת ומציק לגעת בה
לא גולה גדולה מדי יש לציין, וצריך קצת לחפון בשומן בשביל להרגיש אותה מה שאומר שגם שומן לא חסר שם

אני אקבע תור לרופא - השאלה היא איזה טיפולים יש שהם לא ניתוח?
אם יש גולה ש"לא נעים לגעת בה" כלומר יש כאב או גירוי מסויים אז זה אכן ג'ינו.

• פותח/ת השרשור
אחרי בדיקה אצל הרופא זה ודאי - מדובר בגניקומסטיה
לטענתו זה חלק נורמלי מההתבגרות המינית
אבל בכל זאת הוא הפנה ואתי לאנדוקרינולוג לבדוק את הנושא

מישהו שהתנסה מכיר אנדרוקרינולוג טוב באזור המרכז?

עשיתי ניתוח של גניקומסטיה לפני חודש וחצי, אם יש לך שאלות, אתה מוזמן. חקרתי כל פרט ופרט, אני מאמין שיכולתי לנתח את עצמי אפילו עם כמות הידע.

• פותח/ת השרשור
עשיתי ניתוח של גניקומסטיה לפני חודש וחצי, אם יש לך שאלות, אתה מוזמן. חקרתי כל פרט ופרט, אני מאמין שיכולתי לנתח את עצמי אפילו עם כמות הידע.
כמה עלה לך?
האם יש איזה חלופות לניתוח? אולי טיפול תרופתי?

האם יש איזה חלופות לניתוח? אולי טיפול תרופתי?
תעשה סייקל, תגיע לחיטוב תחרותי, סביר להניח שזה יעזור לך.
ובוא נהיה הגיוניים, אין טיפול תרופתי, ותאמין לי.. ניסיתי. ניסיתי טמוקסיפן כדורים שהם כחלק מה-PCT כדי למנוע גניקומסטיה, וזה לא עזר, חרשתי את האינטרנט, אין שום דבר שמבטיח תוצאה מלאה... אני גם הייתי במעגלים של המסה-חיטוב חיטוב חיטוב, ועד היום אפילו, אבל זה לא עזר שהתחטבתי כמו שחיף מסריח..

תעשה סייקל, תגיע לחיטוב תחרותי, סביר להניח שזה יעזור לך.
ובוא נהיה הגיוניים, אין טיפול תרופתי, ותאמין לי.. ניסיתי. ניסיתי טמוקסיפן כדורים שהם כחלק מה-PCT כדי למנוע גניקומסטיה, וזה לא עזר, חרשתי את האינטרנט, אין שום דבר שמבטיח תוצאה מלאה... אני גם הייתי במעגלים של המסה-חיטוב חיטוב חיטוב, ועד היום אפילו, אבל זה לא עזר שהתחטבתי כמו שחיף מסריח..

איך ידעת שזה גינו?
איך רופא בודק שזה גינו?

איך ידעת שזה גינו?
איך רופא בודק שזה גינו?
היום אני בן 17 וחצי.
גיליתי את זה בגיל 13, מאז גיל 13 הייתי אצל עשרות רופאים, כולם אמרו חד משמעי גניקומסטיה, היה לי בדרגה 2.
חקרתי, הבנתי מה זה אומר הבנתי מה שיש לי, אני יכול היום ממבט חטוף ומישוש קל להגיד אם מה שיש לבן אדם זה ג'ינו או לא. מסכנים החברים שלי. הייתי אצל מספר מנתחים, גם הם בעצמם אמרו לי, בגיל 15 עוד רציתי לעשות ניתוח, אך לא הסכימו מפאת הגיל שלי.
לרוב האוכלוסייה המתבגרת קיים ג'ינו, אצל רובם זה נעלם, אך גניקומסטיה זו תופעה דיי שכיחה בקרב בני נוער.

היום אני בן 17 וחצי.
גיליתי את זה בגיל 13, מאז גיל 13 הייתי אצל עשרות רופאים, כולם אמרו חד משמעי גניקומסטיה, היה לי בדרגה 2.
חקרתי, הבנתי מה זה אומר הבנתי מה שיש לי, אני יכול היום ממבט חטוף ומישוש קל להגיד אם מה שיש לבן אדם זה ג'ינו או לא. מסכנים החברים שלי. הייתי אצל מספר מנתחים, גם הם בעצמם אמרו לי, בגיל 15 עוד רציתי לעשות ניתוח, אך לא הסכימו מפאת הגיל שלי.
לרוב האוכלוסייה המתבגרת קיים ג'ינו, אצל רובם זה נעלם, אך גניקומסטיה זו תופעה דיי שכיחה בקרב בני נוער.

מה אני צריך להרגיש אם אני ממשש ?
אני ממש סקרן לדעת אם יש לי גי'נו או פסאודו שזה שומן עיקש.

• פותח/ת השרשור
הייתי אצל רופאה, היא טענה שמדובר בחלק בלתי נפרד מההתבגרות וזה תקין
לחזור למעקב עוד 4 חודשים

הייתי אצל רופאה, היא טענה שמדובר בחלק בלתי נפרד מההתבגרות וזה תקין
לחזור למעקב עוד 4 חודשים
בן כמה אתה? אצל איזה רופא היית?
לפעמים רופאים אומרים דברים כי הם לא באמת מבינים בנושא הזה ספציפי, ואומרים משהו כללי שתקף לעוד המון דברים מסביב.
זה מה שקרה לי, הלכתי לרופא המשפחה, והיא אמרה שזה בגלל גיל ההתבגרות, בדיעבד מסתבר שהיא לא מתמקצעת בזה, ובסופו של דבר נאלצתי לעשות ניתוח כדי להסיר את החרא הזה.

15
ד"ר שרון דמול אליעז
הבנתי, חשבתי שאתה בן 17-18 וכאילו ממש לקראת סיום גיל ההתבגרות.. יש לך עוד שלוש שנים, בגדול גניקומסטיה זו תופעה שכיחה מאוד אצל בני נוער, אם המצב שלך חריג מהשאר יכול להיות שזה יישאר ככה, לרוב זה נעלם תוך שנה.

גם אני ניסיתי הכל. בסוף עשיתי ניתוח. עלה לי 12500 במזומן. הניתוח עורך כשעה אבל ההחלמה ממנו היא כשבוע(מכאבים) ועד חודשיים אחרי. במהלך החודשיים צריך ללכת עם חגורה שלוחצת על האזור וזה קצת מעצבן ומגרד. אבל שווה בהחלט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית