הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת סייקל אחרי ניתוח גינקומסטיה

pitbull

משתמש מתחיל
263
35
נק' מוניטין:
211
263
35
שותף שלי לאימונים צריך לעבור תניתוח הזה בעוד 3 שבועות הוא כבר נקי מפברואר (בערך 3 חודש כולל pct)אחרי כמה זמן הוא יכול לחזור להשתמש באנאבוליים .אני ישמח לשמוע תגובות ממי שמבין תודה

ההתאוששות היא 4-6 שבועות לפעמים 8 שבועות תלוי בחומרת המצב ובעוד פרמטרים רבים.
בגדול, לוקח עד שנה עד שרואים תוצאות סופיות, אם הוא יעשה סייקל מטומטם זה יכול לחזור וזה לא פוטר אותו מזה שלא יהיה לו ג'ינו בחיים, כמובן שהסיכוי כמעט אפסי אבל עדיין קיים. השאלה היא האם היה לו ג'ינו מבעיה הורמונאלית או כתוצאה גנטית?
הייתי מביא לפחות חצי שנה בכל מקרה ואם אתה שמרן ורוצה שהכל יעבוד 100% סבבה הייתי אומר שנה, יש אנשים שעושים סייקל איך שהם יוצאים גם מחדר הניתוח, זה הכל עניין של השקפה ועוד פרמטרים שאין לי כאן מידע עליהם.

• פותח/ת השרשור
היה לו ג'ינו מבעיה הורמונאלית לא השתמש באנטי אסטרוגניים במהלך סייקל(אני יודע שלא לכל אחד זה קורה בסייקל)השאלה אם נולבדקס וכו' ישמרו עליו אם הוא יכנס עוד חודש לסייקל

עוד חודש להיכנס לסייקל = דבליזם טהור לאחר בעיה הורמונאלית, שיבדוק אחרי חודשיים פרולקטין ועוד משתנים שיכולים להשפיע על ג'ינו ואז שיעשה סייקלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית