עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש איזה דרך לבדוק אם זה קאלפה מהארץ או לא? קוד או משהו..קאלפה חומר טוב.
קניתי אצלם כמה פעמים
אבל אל תתעסק אם מה שמוכרים בארץ אחי זה רק מדבקה של קלפה
כמו שזה קאלפה זה יכול מחר להיות גם טייגר
החברות הרציניות הגדולות עשות עבודה טובה יותר
קניתי כמה פעמים אצטקה וקלאפה מהארץ ניסיתי וכאב לי רצח
לא רוצה להתחיל להזמין מחול.צפה בקובץ המצורף 32065
ככה בא האורגינל
אין להם סוכן בארץ אחי
אם זה מהארץ אתה לא מקבל קאלפה
גם בלקן טוב אחי..
תזמין מ איי שופ...זול יותר ממה שמוכרים בארץ ויש קודים שאתה יכול לבדוק
אח אין קלפה בארץלא רוצה להתחיל להזמין מחול.
מה שלי הראו זה בכלל עם פקק ירוק, נראה טיפה שונה.
להחליף?
אין פה חברות ישראליות טובות? בלו דרגון, mxp וכו׳..? דווקא לגבי בלקן שמעתי ביקורות פחות טובות..אח אין קלפה בארץ
אתה יכול לקנות בלקן
הם מוכרים גם בארץ או שתסתדר אם מה שמייצרים בארץ
ממה שקראתי פה בפורום וראיתי על חברים אחי לא הייתי מציע לך
וורמודג זה חרא בלקן זה משו אחר!אין פה חברות ישראליות טובות? בלו דרגון, mxp וכו׳..? דווקא לגבי בלקן שמעתי ביקורות פחות טובות..
היה לי נסיון לא כל כך טוב עם וורמודג סייקל שעבר..
קאלפה לא קיים בארץ ומה שיש לא משו בכלל
אישית התייאשתי מהחרא בארץ סייקל הבא קונה מחול וכל התרופות מסביב פה בבית מרקחת.
אני כבר לא יודע מה לעשות.וורמודג זה חרא בלקן זה משו אחר!
לא שמעת מה אנשים אכלו אם בלו דרגון אחי?? תישאל את אלכס אחי, הוא אחד הגברים פה וגבר שלא מחרטט
MXP כואב אחי.
לקחתי אז אני יודע
סיירוקס אחי גם עושים בארץ אבל לפחות חומר חמוד בסדר לאללה..עובד סבבה וסתם מלכלכים עליהם פה
אם אתה כוסית ופוחד להזמין לך על סיירוקס
אל תשווה אףפעם אחי מה שמייצרים במפעל מסודר למה שאיזה מישו מזמין אבקה באינטרנט ומייצר בבית. קאלפה אחי מייצרים במפעל תרופות...על הזין שלי תעודות וחרטות, זה מפעל ולא איזה אחד שמערבב אבקות שהזמין מהסיני בבית ואתה לא יודע מה אתה מכניס לגןף
עשית סלט.וורמודג זה חרא בלקן זה משו אחר!
לא שמעת מה אנשים אכלו אם בלו דרגון אחי?? תישאל את אלכס אחי, הוא אחד הגברים פה וגבר שלא מחרטט
MXP כואב אחי.
לקחתי אז אני יודע
סיירוקס אחי גם עושים בארץ אבל לפחות חומר חמוד בסדר לאללה..עובד סבבה וסתם מלכלכים עליהם פה
אל תשווה אףפעם אחי מה שמייצרים במפעל מסודר למה שאיזה מישו מזמין אבקה באינטרנט ומייצר בבית. קאלפה אחי מייצרים במפעל תרופות...על הזין שלי תעודות וחרטות, זה מפעל ולא איזה אחד שמערבב אבקות שהזמין מהסיני בבית ואתה לא יודע מה אתה מכניס לגןף
בשורה התחתונה, מה כדאי להביא ? לדעתךעשית סלט.
1. באלקן טובים? הדעות חלוקות וכן גם ההרגשה בשימוש.
אישית, מכיר מספר חברים קרוב שעשו שימוש רב בחומרים של הברנד - חלקם מרוצים, חלקם לא.
מעבר לכך, יש 2 בעיות מרכזיות עם החומרים:
א) רובם על בסיס שמן אתיל-אוליאט - זהו שמן, שדווקא הסתברותו מבין כלל השמנים שנעשה בהם שימוש בתחום הסטרואידים, לגרום לרגישות ואי-נעימות למשתמש.
ב) מחיר - גבוה בהרבה ממחיר אנדרגראונד ישראלי מקומי, ולא בצדק.
בשורה התחתונה זו חברת אנדרגאונד לכל דבר ועניין המיוצרת במולדובה, ומובאת (בדרך לא דרך) לארץ.
2. MXP לא כואב, לפחות לא בהכרח.
את הסייקל האחרון שלי הרצתי (טסט פרופ, טרן אצטט) עם חומרים של MXP, ולא היה כואב.
כן, ישנו כאב בזמן הזרקה לשריר "בתול", או בשל האסטר הקצר וריבוי הקריסטלים והממיסים, אבל בגדול הם לא כואבים.
אתה יכול לקרוא תגובות מפורטות שלי בנושא ההזרקה בלוג שלי (קישור בחתימה שלי למטה)
3.קאלפה, סיירוקס ועוד כמה ברנדים - אלו חברות מחו"ל, אשר בארץ "מחקים" את השם ומדובר בייצור מקומי. זה לא אומר שאיכות המוצר המקומי נחותה, כמו גם שאיכות החומר המקורי מחו"ל לא בהכרח מעולה.
באמת?וורמודג זה חרא בלקן זה משו אחר!
MXP כואב אחי.
לקחתי אז אני יודע
אם מדובר בחברה מחו"ל, אני הייתי יותר שקט לקבל חומרים מהברנדים הבאים:בשורה התחתונה, מה כדאי להביא ? לדעתך
PCT רפואי מבית מרקחת בהחלט נדרש ורצוי.קאלפה לא קיים בארץ ומה שיש לא משו בכלל
אישית התייאשתי מהחרא בארץ סייקל הבא קונה מחול וכל התרופות מסביב פה בבית מרקחת.
אין לי כאלה קשרים האמת, לא יכול לבדוק את הדברים האלה ומעדיף לא להזמין מאתרים בחול.אם מדובר בחברה מחו"ל, אני הייתי יותר שקט לקבל חומרים מהברנדים הבאים:
1. אלפה פארמה
2. תאייגר
3. מדיטק
בארץ, מצב האנדרגראונד הוא די בעייתי, לא אכנס לשמות של ברנדים בדיוק, אבל בגדול - הקרבה לצלחת צריכה להיות גדולה. בוא נאמר שאתה צריך להכיר את הטבח וללכת למטבח שלו לראות מה הוא מבשל, כדי להיות בטוח ב-100% שזה מה שאתה מקבל. וגם, יכול מאוד להיות שגם אם בישל לפי המתכון, חומרי הגלם שקיבל לא היו הכי איכותיים (קורה, מה לעשות), ואז המנה לא תהיה הכי טעימה...
תמתין, תמשיך לשאול ולחקור.אין לי כאלה קשרים האמת, לא יכול לבדוק את הדברים האלה ומעדיף לא להזמין מאתרים בחול.
להמתין? בשביל מה? יכול להביא אלפא פארמה ונובה אבל אין לו את החומרים שאני צריך (טסט קצר טרן קצר מסטרון) בחברות האלה.תמתין, תמשיך לשאול ולחקור.
לאלפה פארמה מקורי יש את כלל החומרים שציינת.להמתין? בשביל מה? יכול להביא אלפא פארמה ונובה אבל אין לו את החומרים שאני צריך (טסט קצר טרן קצר מסטרון) בחברות האלה.
בקיצור, הוא הביא לי טסט קצר של קלפה, לומר לו להעיף? טרן עדיין לא הביא
הוא חדש, לא ניסיתי ממנו עדיין כלום..לאלפה פארמה מקורי יש את כלל החומרים שציינת.
לא אמרתי שקאלפה בארץ לא טוב - קרא שוב. באם המקור אמין ואתה מכיר אותו ויש ביניכם היסטוריה חיובית משותפת, אז כדאי שתנסה.