הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קאלפה

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
מה אומרים על החברה? שמעתי דעות לכאן ולכאן ורציתי לברר פה לראות מה חושבים עליה..

דיברתי עם הבחור, הוא אמר שהקלפה שהוא הראה לי באמת מיוצרת בארץ, לא הסתיר וניסה לשקר.
אמר לי שהוא סומך על זה כי הוא מכיר את היצרן והוא רופא והוא איכותי וכו׳ וכו׳..
נראה לי אנסה אותם לא?
לגבי ההקסה- הוא מאוד מאוד יקר לא?
המוצרים של באלקן יקרים בהשוואה למקבילם בשוק המקומי.
אני לא חושב שזה שווה את ההפרש הרב, יש אחרים שיחלקו עלי.
אם אתה סומך על הבחור שלך - קנה קאלפה. קאלפה מהארץ מהמקור זה בסדר, עד כמה שני יודע.
או שתקנה באלקן - לא סותר.
שוב, חשוב שתבין - עד שלא תנסה לא תדע.

• פותח/ת השרשור
חח רופא מייצר חומרים בארץ.
יש לך מזל עם לבחור יש 12 שנות לימוד..
מהמגזר אולי.. לך תדע
הבחור שלי דרוזי ואני יכול לומר לך שהרופאים שם הם הרבה פחות שמרנים..
דרך אגב, הוא לא ציין רופא למה.. פשוט אמר שהיצרן הוא רופא, יכול להיות שהוא התכוון לווטרינר..

חח רופא מייצר חומרים בארץ.
יש לך מזל עם לבחור יש 12 שנות לימוד..
😄😄 צחקתי בקול. קראתי פה את התגובות בגדול רשמו לך פה על מה שהולך בארץ מה מומלץ פחות ומה יותר אני יכול להגיב על זה גם אבל לא רוצה להוסיף עוד שמן למדורה חחחחח.
אני לא מבין רק דבר אחד איך זה שאף אחד פה עדין לא המליץ לך על VERTEX ? אין מה להרחיב בנושא פשוט תנסה ותיהיה מבסוט ומרוצה מהתוצאות. רק תמצע לך דילר אמין זה הכל.
*כמאט כל המוצרים שלהם מגיעים לארץ בלי מדבקות על בקבוקים יש כיתוב קרמי על הבקבוקים. יש פקקים אם לוגו כדורים אם לוגו. לא קל לזייף ואפשר לגלות זיופים. וכל "היצרנים" בארץ שמזייפים פה חברות מחו'ל בדרך כלל מדביקים מדבקות. כך תזהה נוכלים. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
😄😄 צחקתי בקול. קראתי פה את התגובות בגדול רשמו לך פה על מה שהולך בארץ מה מומלץ פחות ומה יותר אני יכול להגיב על זה גם אבל לא רוצה להוסיף עוד שמן למדורה חחחחח.
אני לא מבין רק דבר אחד איך זה שאף אחד פה עדין לא המליץ לך על VERTEX ? אין מה להרחיב בנושא פשוט תנסה ותיהיה מבסוט ומרוצה מהתוצאות. רק תמצע לך דילר אמין זה הכל.
*כמאט כל המוצרים שלהם מגיעים לארץ בלי מדבקות על בקבוקים יש כיתוב קרמי על הבקבוקים. יש פקקים אם לוגו כדורים אם לוגו. לא קל לזייף ואפשר לגלות זיופים. וכל "היצרנים" בארץ שמזייפים פה חברות מחו'ל בדרך כלל מדביקים מדבקות. כך תזהה נוכלים. בהצלחה!
הציע לי ורטקס גם אבל אין לו פרופ וטרן שלהם..
לדעתך לא ללכת על הקאלפא?

אז נכון, אולי לחברות שיש מפעל יש תנאים טובים יותר לסטריליות. זה אומר בהכרח שהמטבח הישראלי מלוכלך מראש? לא! לא ניתן להסיק מסקנה שגויה כזו
אח שלי היקר...
אתה משווה בנאדם שיושב בחדר בבית ומערבב אבקות שהסיני שלח מסין ורשם על השקית "טרנבולון" למפעל של חברה אם שם ומוניטין שמוכרת בכל העולם??
אתה יודע כמה עולה אבקה של טרן אורגינל?? פי 8 מאבקה של טסט..אז אתה מאמין שנותנים לך ויאל טרן או דקה בדוז כשהמחיר הוא חצי מויאל של פרופיונט בשוק בחו"ל?? מה אח שלי?? הסינים עושים מחירים מיוחדים לטבח הישראלי?
אז כמו שציינתי כבר פעם או פעמיים בתקופה האחרונה, המצב לא הכי אידיאלי. חברות טובות כמו בלו דראגון מפשלות (אך מתקנות), וישר ההמון עט עליהן ומוציא שם רע. אולי זה נכון, או לי לא- אבר ידוע שיש אינטרס מאחורי כל מעשה.
איזה אינטרס אח שלי?? מה אני מרוויח מזה שבנאדם קונה מאתר בחו"ל ?? ואולי יש אינטרס לכמה מנלהים לקדם כמה חברות ישראליות?? יש מצב אח שלי? או שמי שמנהל לא יכול להיות מצב בכלל שיש לו אינטרס.

אם אין אינטרס אז למה פוסטים שכתבו פה על חברה ישראלית נמחקו תוך כמה שעות?? למה פוסטים על חברות בחו"ל אף פעם לא נמחקים?

אחי..אני קניתי ישראלי בגלל דברים שקראתי בפורום ונפלתי וגם חברים שלי שתיים קנו בלו דרגון ואחד אצטקה ונפלו.....וחלק קיבלו צינור צינור אחי...אתה בעמצך אומר שהמצב לא טוב בשוק בארץ..אז למה להגיד אינטרס??
אח שלי..תן לי היום ספק ישראלי טוב במחירים של הארץ שהוא איכותי ואפשר לסמוך עליו ואני לא עוזב אותו..
אתה חושב שאני נהנה כל פעם לחפש בחו"ל?

אחי..דבר אחד חשוב לי להגיד
אם MXP וקאלפה נפלתי לא בגלל דילולים..החומר כאב רצח והפסקתי תסייקל באמצע, יש שם בעיות בבישול אחי וזה קורה יותר מידי אבל כן מקיר כמה חברה שמבסוטים מMXP..אז שם את זה דוגרי על השולחן.
איפה VERTEX מיוצר אחי? איך נראה ויאל מקורי שלהם?
איך אפשר לדעת אם מקורי או זיוף?

נערך לאחרונה:
זה גם תופעה מצחיקה בארץ שיש המון דילרים שמוכרים טרן פרימו טסט ודקה. כולם באותו מחיר לוויאל. זה הצחיק אותי ואני שואל את הבחור איך זה הגיוני? התשובה שקיבלתי חח
"יותר נח כך לאנשים לקנות, ואני מוכן להפסיד על חלק מהוויאלים בשביל מחיר אחיד".

הזלזול הזה באנשים מדהים השטויות שדילרים ממציאים כדי למכור. אני בטוח שאם בארץ אנשים היו יודעים באמת מה הם מקבלים בוויאל היו תולים דילרים ברחובות.

זה גם תופעה מצחיקה בארץ שיש המון דילרים שמוכרים טרן פרימו טסט ודקה. כולם באותו מחיר לוויאל. זה הצחיק אותי ואני שואל את הבחור איך זה הגיוני? התשובה שקיבלתי חח
"יותר נח כך לאנשים לקנות, ואני מוכן להפסיד על חלק מהוויאלים בשביל מחיר אחיד".

הזלזול הזה באנשים מדהים השטויות שדילרים ממציאים כדי למכור. אני בטוח שאם בארץ אנשים היו יודעים באמת מה הם מקבלים בוויאל היו תולים דילרים ברחובות.
חחח ואלה מצחיק..אחי
אבל הם שמים זין אחי..הם יודעים שמקסימום אם יש בעיות הם משנים שם של החברה מקבלים פה המלצות בפורום ומוכרים כי פראיירים אחי רק מתחלפים
הגיע הזמן שרק חברה אם מוניטין שעושה חשבון ללקוחות שלה ומכיחה אמינות ואיכות לאורך השנים תמכור (כמו בחו"ל אחי)..רק לחברות כאלה יש מה להפסיד
אם טבח יודע שמקסימום יש בעיות הוא תמיד יכול להחליף סטיקר ולקבל פה המלצות מחיילים שלו או דילרים או מהשבא לכם לקרוא להם שמקדמים אותו פה....ולהמשיך למכור אז למה שלא ישים זין וידלל בשביל להרוויח עוד כסף

כי אחרת זה לא הגיוני אחים.
אי אפשר למכור טרן וגם לא דקה ופרימו במחיר פחות משל ויאל טסט פרופיונת בשוק ולהרוויח אם לא מדולל או שזה לא החומר שאומרים לכם.

נערך לאחרונה:
דילר אחר היה כנה יותר ואמר שהוא מקבל בזול מוכר בזול אבל צריך להזריק פי 3 שמן כדי לקבל תוצאות.
חבר שלי סייקל ראשון קנה פרימו כמובן במחיר נמוך. לא אציין חברה אבל אחרי חודש כאבי פטמות והפרצוף שלו נהיה עגלגל.
ומה הדילר אומר? "תשמח שמו לך אוברדוס פרימו זה חזק אחיי! רפואי!"

מהמגזר אולי.. לך תדע
הבחור שלי דרוזי ואני יכול לומר לך שהרופאים שם הם הרבה פחות שמרנים..
דרך אגב, הוא לא ציין רופא למה.. פשוט אמר שהיצרן הוא רופא, יכול להיות שהוא התכוון לווטרינר..
ממתי רופאים מייצרים חומרים הם לא כימאים ועובדי מעבדה, זה כימיה וזה רק מראה איזה שטויות אומרים כדי שיקנו

אח שלי היקר...
אתה משווה בנאדם שיושב בחדר בבית ומערבב אבקות שהסיני שלח מסין ורשם על השקית "טרנבולון" למפעל של חברה אם שם ומוניטין שמוכרת בכל העולם??
אתה יודע כמה עולה אבקה של טרן אורגינל?? פי 8 מאבקה של טסט..אז אתה מאמין שנותנים לך ויאל טרן או דקה בדוז כשהמחיר הוא חצי מויאל של פרופיונט בשוק בחו"ל?? מה אח שלי?? הסינים עושים מחירים מיוחדים לטבח הישראלי?

איזה אינטרס אח שלי?? מה אני מרוויח מזה שבנאדם קונה מאתר בחו"ל ?? ואולי יש אינטרס לכמה מנלהים לקדם כמה חברות ישראליות?? יש מצב אח שלי? או שמי שמנהל לא יכול להיות מצב בכלל שיש לו אינטרס.

אם אין אינטרס אז למה פוסטים שכתבו פה על חברה ישראלית נמחקו תוך כמה שעות?? למה פוסטים על חברות בחו"ל אף פעם לא נמחקים?

אחי..אני קניתי ישראלי בגלל דברים שקראתי בפורום ונפלתי וגם חברים שלי שתיים קנו בלו דרגון ואחד אצטקה ונפלו.....וחלק קיבלו צינור צינור אחי...אתה בעמצך אומר שהמצב לא טוב בשוק בארץ..אז למה להגיד אינטרס??
אח שלי..תן לי היום ספק ישראלי טוב במחירים של הארץ שהוא איכותי ואפשר לסמוך עליו ואני לא עוזב אותו..
אתה חושב שאני נהנה כל פעם לחפש בחו"ל?

אחי..דבר אחד חשוב לי להגיד
אם MXP וקאלפה נפלתי לא בגלל דילולים..החומר כאב רצח והפסקתי תסייקל באמצע, יש שם בעיות בבישול אחי וזה קורה יותר מידי אבל כן מקיר כמה חברה שמבסוטים מMXP..אז שם את זה דוגרי על השולחן.

איפה VERTEX מיוצר אחי? איך נראה ויאל מקורי שלהם?
איך אפשר לדעת אם מקורי או זיוף?
סדר בדברים:
1. אני נותן מידע אובייקטיבי ולא מנסה לקדם אף חברה.
הניסיון האישי שלי בתחום החומרים די מועט (בניגוד לידע).
מבחינת חברות -
סייקל ראשון - טסט רפואי של באייר מבית מרקחת - הכל היה מעולה.
סייקל שני (במסגרת בלאסט וקרוז) - MXP - כרגע לא הבעתי דעה אישית וגם לא אביע, אני שומר אותה לעצמי בינתיים.

2. המלצות על חברות שאני מעלה הן גם על סמך ניסיון של משמשים קרובים ומהימנים והתחום, ולא כל דעה.

3. אשכולות שמטרתן היא השמצה/התססה/קידום מכירות נטו - וודאי וימחקו. יש גם אשכולו שמנוסחים בעדינות ובצורה מכובדת וכוללים בהם דעות לכאן ולכאן על חומרים - והן לא נמחקו. שים לב להבדל.

4. לגבי עניין שכל אבקה היא מסין, ולך תדע מה הסיני שם - נכון ולא נכון. זה תקף גם לחברות גדולו עם אישורים רלוונטיים. בעולם האנדרגראונד אין 100%. גם לשחקניות הגדולות.

5. מחירים - לא אכנס לזה בדיוק, אבל טרן ממש ממש לא עולה פי 8 מטסט. קל וחומר שהכמויות שנקנות הן ענקיות ומקבלים הנחה. טרן יעלה פי 2-4 מטסט. זה שבארץ המחיר אותו דבר - תסיק מסקנות איך שנוח לך. אולי זה מחשיד, אבל לעשות רווח גדול יותר על טסט מאשר טרן זו החלטה עיסית לכל דבר. וכן, סטטיסטית נמכר יותר טסט (פוטנציאל רווח גבוה יותר) מאשר טרן.

6. הכי חשוב! שים לב! הוזהרת!
עוד אחשלי/אח שלי/ יאח/ אחי ואתה יוצא לחופשה קצרה.
אל תשאל למה, רק תיישם.

• פותח/ת השרשור
תשמעו אני גם ככה מתחיל את הסייקל עוד חודש. הוא אמר לי שהוא ינסה להשיג חברות אחרות.
בכל מקרה, אני אנסה את זה אם לא תיהיה ברירה. לבנאדם יש המון חברות באוראלים.. לבבות כחולים, אנאפולון וכל מיני חברות טובות. אם הוא השיג אותם אני מאמין שהקלפה גם טוב..

6. הכי חשוב! שים לב! הוזהרת!
עוד אחשלי/אח שלי/ יאח/ אחי ואתה יוצא לחופשה קצרה.
אל תשאל למה, רק תיישם.
חחח..אני ישתדל
5. מחירים - לא אכנס לזה בדיוק, אבל טרן ממש ממש לא עולה פי 8 מטסט. קל וחומר שהכמויות שנקנות הן ענקיות ומקבלים הנחה. טרן יעלה פי 2-4 מטסט.
חחח מצחיק!
הטבח הישראלי קונה כמויות ענקיות.😆
לא כמו בלקן ואלפה..הם קונים בטח בכמויות קטנות!!

כן בטח...אין אף סרט שטרן עולה פי 2 או 4 וגם אם זה קרוב לנכון מה שתה אומר אז למה על טסט הסינים לא מורידים לו מחיר?? אה?? גם טסט
הטבח הישראלי מזמין כמויות ענקיות לא?? חח

3. אשכולות שמטרתן היא השמצה/התססה/קידום מכירות נטו - וודאי וימחקו. יש גם אשכולו שמנוסחים בעדינות ובצורה מכובדת וכוללים בהם דעות לכאן ולכאן על חומרים - והן לא נמחקו. שים לב להבדל.
זה תשובה מתחמקת .... שלי.
כל פוסט על חוות דעת שלילית אם חברה אתה יכול לפרש כהתססה אם בא לך
תשמעו אני גם ככה מתחיל את הסייקל עוד חודש. הוא אמר לי שהוא ינסה להשיג חברות אחרות.
בכל מקרה, אני אנסה את זה אם לא תיהיה ברירה. לבנאדם יש המון חברות באוראלים.. לבבות כחולים, אנאפולון וכל מיני חברות טובות. אם הוא השיג אותם אני מאמין שהקלפה גם טוב..
והוא גם רופא אז אתה יכול לישון בשקט:79nb: חחחח א.....י

חחח..אני ישתדל

חחח מצחיק!
הטבח הישראלי קונה כמויות ענקיות.😆
לא כמו בלקן ואלפה..הם קונים בטח בכמויות קטנות!!

כן בטח...אין אף סרט שטרן עולה פי 2 או 4 וגם אם זה קרוב לנכון מה שתה אומר אז למה על טסט הסינים לא מורידים לו מחיר?? אה?? גם טסט
הטבח הישראלי מזמין כמויות ענקיות לא?? חח

זה תשובה מתחמקת .... שלי.
כל פוסט על חוות דעת שלילית אם חברה אתה יכול לפרש כהתססה אם בא לך

והוא גם רופא אז אתה יכול לישון בשקט:79nb: חחחח א.....י
אני לא יודע מאיפה הבנת שחומר הגלם של טרן עולה פי-8 מטסט. ולא, הוא לא עולה פי 8, אלא בערך פי 4.
היצרן הישראלי קונה כמויות קטנות בהשוואה ליצרן גדול בחו"ל. אבל זה לא אומר שהוא עשוי לקבל הנחה.
אני לא נכנס לזה עוד לעומק - הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד - טרן זול זה לא טרן.

אני לא מסכים, והסברתי לך למה. בגדול:
1. הרווח על טרן לא חייב להיות (באחוזים) שווה לרווח כמו על טסט.
2. טרן יקר מחברה בחו"ל לא אומר בהכרח שזה מינון בדוס הנקוב (ציינתי בכמה הודעות לפני כן)

לגבי אשכולות שלדעתך נמחקו "ככה סתם" -
היה אשכול לא מזמן על בלו-דראגון.
האשכול נפתח משומקום, נכתב בשפה נמוכה ולא מובנת, ועיקרו היה להשמיץ את החברה.
אין בעיה עם חוות דעת שלילית - אבל צריך לדעת איך והיכן לעשות זאת.
גם בפורום "תזונה ותוספים" יש אשכול מרוכז לתת ביקורת וחוות דעת, ושם הכל מתנהל מסודר.
גם בפורום כאן יש אשכול כזה, רק שבשל הרגישות (לכאן ולכאן) העניין, צריך לכתוב בכובד ראש יותר

דילר אחר היה כנה יותר ואמר שהוא מקבל בזול מוכר בזול אבל צריך להזריק פי 3 שמן כדי לקבל תוצאות.
חבר שלי סייקל ראשון קנה פרימו כמובן במחיר נמוך. לא אציין חברה אבל אחרי חודש כאבי פטמות והפרצוף שלו נהיה עגלגל.
ומה הדילר אומר? "תשמח שמו לך אוברדוס פרימו זה חזק אחיי! רפואי!"
לא חסרים מקרים כאלו.
מי שמבין מה קורה ישר ידע שמדובר בכמות ענקית של טסט פרופ ולא פרימובולן. לא רק בשל תופעות הלוואי והמחיר.
זו נקודה קיצונית שמראה זווית אחת שכבר התייחסתי אליה - כל עוד מדובר בעולם האנדגראונד, מחיר גבוה למוצר לא מעיד בהכרח על איכותו.

חברות נמדדות באיכותן לאורך זמן. יש כאלו שהשכילו לעשות זאת מאז הקמתן (אלפה פארמה או תאייגר, למשל) ויש כאלו ש"נפלו" כמו גנזה ו-וורמודג'ה. בשורה התחתונה - כדאי לדבוק בברנד איכותי (בין אם בחול"ל או בארץ) עד שיורגש (יוכח) אחרת

אני לא מסכים, והסברתי לך למה. בגדול:
1. הרווח על טרן לא חייב להיות (באחוזים) שווה לרווח כמו על טסט.
2. טרן יקר מחברה בחו"ל לא אומר בהכרח שזה מינון בדוס הנקוב (ציינתי בכמה הודעות לפני כן)
בקטע הזה אני מדבר בעיקר על חברה מסויימת שאוהבים להמליץ עליה פה ומוחרת מתחת למחיר השוק
לא מדבר על MXP
לגבי אשכולות שלדעתך נמחקו "ככה סתם" -
היה אשכול לא מזמן על בלו-דראגון.
היו הרבה אשכולות על החברה הזו שנימחקו ולא כולם היו בשפה נמוכה..בגלל זה אנשים מפחדים לשתף וחוץ מיזה יש אשכולות בשפה הרבה יותר נמוכה של הדילרים של החברה ושל הטבח שלה שגם הוא חבר פה בפורום בשמות אחרים שהיו כתובים בשפה הרבה יותר נמוכה והשמיצו חברות אחרות ולא נמחקו אף פעם

בקטע הזה אני מדבר בעיקר על חברה מסויימת שאוהבים להמליץ עליה פה ומוחרת מתחת למחיר השוק
לא מדבר על MXP

היו הרבה אשכולות על החברה הזו שנימחקו ולא כולם היו בשפה נמוכה..בגלל זה אנשים מפחדים לשתף וחוץ מיזה יש אשכולות בשפה הרבה יותר נמוכה של הדילרים של החברה ושל הטבח שלה שגם הוא חבר פה בפורום בשמות אחרים שהיו כתובים בשפה הרבה יותר נמוכה והשמיצו חברות אחרות ולא נמחקו אף פעם
בגזרתי אני משתדל להיות עם עיניים פתוחות ולסרוק "חפצים חשודים" עד כמה שניתן.
אתה יכול היות אזרח נאמן, ולהתריע על כך באם אתה נתקל באשכול כזה (אשמח).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית