עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המוצרים של באלקן יקרים בהשוואה למקבילם בשוק המקומי.דיברתי עם הבחור, הוא אמר שהקלפה שהוא הראה לי באמת מיוצרת בארץ, לא הסתיר וניסה לשקר.
אמר לי שהוא סומך על זה כי הוא מכיר את היצרן והוא רופא והוא איכותי וכו׳ וכו׳..
נראה לי אנסה אותם לא?
לגבי ההקסה- הוא מאוד מאוד יקר לא?
מהמגזר אולי.. לך תדעחח רופא מייצר חומרים בארץ.
יש לך מזל עם לבחור יש 12 שנות לימוד..
😄😄 צחקתי בקול. קראתי פה את התגובות בגדול רשמו לך פה על מה שהולך בארץ מה מומלץ פחות ומה יותר אני יכול להגיב על זה גם אבל לא רוצה להוסיף עוד שמן למדורה חחחחח.חח רופא מייצר חומרים בארץ.
יש לך מזל עם לבחור יש 12 שנות לימוד..
הציע לי ורטקס גם אבל אין לו פרופ וטרן שלהם..😄😄 צחקתי בקול. קראתי פה את התגובות בגדול רשמו לך פה על מה שהולך בארץ מה מומלץ פחות ומה יותר אני יכול להגיב על זה גם אבל לא רוצה להוסיף עוד שמן למדורה חחחחח.
אני לא מבין רק דבר אחד איך זה שאף אחד פה עדין לא המליץ לך על VERTEX ? אין מה להרחיב בנושא פשוט תנסה ותיהיה מבסוט ומרוצה מהתוצאות. רק תמצע לך דילר אמין זה הכל.
*כמאט כל המוצרים שלהם מגיעים לארץ בלי מדבקות על בקבוקים יש כיתוב קרמי על הבקבוקים. יש פקקים אם לוגו כדורים אם לוגו. לא קל לזייף ואפשר לגלות זיופים. וכל "היצרנים" בארץ שמזייפים פה חברות מחו'ל בדרך כלל מדביקים מדבקות. כך תזהה נוכלים. בהצלחה!
אח שלי היקר...אז נכון, אולי לחברות שיש מפעל יש תנאים טובים יותר לסטריליות. זה אומר בהכרח שהמטבח הישראלי מלוכלך מראש? לא! לא ניתן להסיק מסקנה שגויה כזו
איזה אינטרס אח שלי?? מה אני מרוויח מזה שבנאדם קונה מאתר בחו"ל ?? ואולי יש אינטרס לכמה מנלהים לקדם כמה חברות ישראליות?? יש מצב אח שלי? או שמי שמנהל לא יכול להיות מצב בכלל שיש לו אינטרס.אז כמו שציינתי כבר פעם או פעמיים בתקופה האחרונה, המצב לא הכי אידיאלי. חברות טובות כמו בלו דראגון מפשלות (אך מתקנות), וישר ההמון עט עליהן ומוציא שם רע. אולי זה נכון, או לי לא- אבר ידוע שיש אינטרס מאחורי כל מעשה.
איפה VERTEX מיוצר אחי? איך נראה ויאל מקורי שלהם?😄😄 צחקתי בקול. קראתי פה את התגובות בגדול רשמו לך פה על מה שהולך בארץ מה מומלץ פחות ומה יותר אני יכול להגיב על זה גם אבל לא רוצה להוסיף עוד שמן למדורה חחחחח.
אני לא מבין רק דבר אחד איך זה שאף אחד פה עדין לא המליץ לך על VERTEX ? אין מה להרחיב בנושא פשוט תנסה ותיהיה מבסוט ומרוצה מהתוצאות. רק תמצע לך דילר אמין זה הכל.
*כמאט כל המוצרים שלהם מגיעים לארץ בלי מדבקות על בקבוקים יש כיתוב קרמי על הבקבוקים. יש פקקים אם לוגו כדורים אם לוגו. לא קל לזייף ואפשר לגלות זיופים. וכל "היצרנים" בארץ שמזייפים פה חברות מחו'ל בדרך כלל מדביקים מדבקות. כך תזהה נוכלים. בהצלחה!
חחח ואלה מצחיק..אחיזה גם תופעה מצחיקה בארץ שיש המון דילרים שמוכרים טרן פרימו טסט ודקה. כולם באותו מחיר לוויאל. זה הצחיק אותי ואני שואל את הבחור איך זה הגיוני? התשובה שקיבלתי חח
"יותר נח כך לאנשים לקנות, ואני מוכן להפסיד על חלק מהוויאלים בשביל מחיר אחיד".
הזלזול הזה באנשים מדהים השטויות שדילרים ממציאים כדי למכור. אני בטוח שאם בארץ אנשים היו יודעים באמת מה הם מקבלים בוויאל היו תולים דילרים ברחובות.
ממתי רופאים מייצרים חומרים הם לא כימאים ועובדי מעבדה, זה כימיה וזה רק מראה איזה שטויות אומרים כדי שיקנומהמגזר אולי.. לך תדע
הבחור שלי דרוזי ואני יכול לומר לך שהרופאים שם הם הרבה פחות שמרנים..
דרך אגב, הוא לא ציין רופא למה.. פשוט אמר שהיצרן הוא רופא, יכול להיות שהוא התכוון לווטרינר..
סדר בדברים:אח שלי היקר...
אתה משווה בנאדם שיושב בחדר בבית ומערבב אבקות שהסיני שלח מסין ורשם על השקית "טרנבולון" למפעל של חברה אם שם ומוניטין שמוכרת בכל העולם??
אתה יודע כמה עולה אבקה של טרן אורגינל?? פי 8 מאבקה של טסט..אז אתה מאמין שנותנים לך ויאל טרן או דקה בדוז כשהמחיר הוא חצי מויאל של פרופיונט בשוק בחו"ל?? מה אח שלי?? הסינים עושים מחירים מיוחדים לטבח הישראלי?
איזה אינטרס אח שלי?? מה אני מרוויח מזה שבנאדם קונה מאתר בחו"ל ?? ואולי יש אינטרס לכמה מנלהים לקדם כמה חברות ישראליות?? יש מצב אח שלי? או שמי שמנהל לא יכול להיות מצב בכלל שיש לו אינטרס.
אם אין אינטרס אז למה פוסטים שכתבו פה על חברה ישראלית נמחקו תוך כמה שעות?? למה פוסטים על חברות בחו"ל אף פעם לא נמחקים?
אחי..אני קניתי ישראלי בגלל דברים שקראתי בפורום ונפלתי וגם חברים שלי שתיים קנו בלו דרגון ואחד אצטקה ונפלו.....וחלק קיבלו צינור צינור אחי...אתה בעמצך אומר שהמצב לא טוב בשוק בארץ..אז למה להגיד אינטרס??
אח שלי..תן לי היום ספק ישראלי טוב במחירים של הארץ שהוא איכותי ואפשר לסמוך עליו ואני לא עוזב אותו..
אתה חושב שאני נהנה כל פעם לחפש בחו"ל?
אחי..דבר אחד חשוב לי להגיד
אם MXP וקאלפה נפלתי לא בגלל דילולים..החומר כאב רצח והפסקתי תסייקל באמצע, יש שם בעיות בבישול אחי וזה קורה יותר מידי אבל כן מקיר כמה חברה שמבסוטים מMXP..אז שם את זה דוגרי על השולחן.
איפה VERTEX מיוצר אחי? איך נראה ויאל מקורי שלהם?
איך אפשר לדעת אם מקורי או זיוף?
חחח..אני ישתדל6. הכי חשוב! שים לב! הוזהרת!
עוד אחשלי/אח שלי/ יאח/ אחי ואתה יוצא לחופשה קצרה.
אל תשאל למה, רק תיישם.
חחח מצחיק!5. מחירים - לא אכנס לזה בדיוק, אבל טרן ממש ממש לא עולה פי 8 מטסט. קל וחומר שהכמויות שנקנות הן ענקיות ומקבלים הנחה. טרן יעלה פי 2-4 מטסט.
זה תשובה מתחמקת .... שלי.3. אשכולות שמטרתן היא השמצה/התססה/קידום מכירות נטו - וודאי וימחקו. יש גם אשכולו שמנוסחים בעדינות ובצורה מכובדת וכוללים בהם דעות לכאן ולכאן על חומרים - והן לא נמחקו. שים לב להבדל.
והוא גם רופא אז אתה יכול לישון בשקט:79nb: חחחח א.....יתשמעו אני גם ככה מתחיל את הסייקל עוד חודש. הוא אמר לי שהוא ינסה להשיג חברות אחרות.
בכל מקרה, אני אנסה את זה אם לא תיהיה ברירה. לבנאדם יש המון חברות באוראלים.. לבבות כחולים, אנאפולון וכל מיני חברות טובות. אם הוא השיג אותם אני מאמין שהקלפה גם טוב..
אני לא יודע מאיפה הבנת שחומר הגלם של טרן עולה פי-8 מטסט. ולא, הוא לא עולה פי 8, אלא בערך פי 4.חחח..אני ישתדל
חחח מצחיק!
הטבח הישראלי קונה כמויות ענקיות.😆
לא כמו בלקן ואלפה..הם קונים בטח בכמויות קטנות!!
כן בטח...אין אף סרט שטרן עולה פי 2 או 4 וגם אם זה קרוב לנכון מה שתה אומר אז למה על טסט הסינים לא מורידים לו מחיר?? אה?? גם טסט
הטבח הישראלי מזמין כמויות ענקיות לא?? חח
זה תשובה מתחמקת .... שלי.
כל פוסט על חוות דעת שלילית אם חברה אתה יכול לפרש כהתססה אם בא לך
והוא גם רופא אז אתה יכול לישון בשקט:79nb: חחחח א.....י
לא חסרים מקרים כאלו.דילר אחר היה כנה יותר ואמר שהוא מקבל בזול מוכר בזול אבל צריך להזריק פי 3 שמן כדי לקבל תוצאות.
חבר שלי סייקל ראשון קנה פרימו כמובן במחיר נמוך. לא אציין חברה אבל אחרי חודש כאבי פטמות והפרצוף שלו נהיה עגלגל.
ומה הדילר אומר? "תשמח שמו לך אוברדוס פרימו זה חזק אחיי! רפואי!"
בקטע הזה אני מדבר בעיקר על חברה מסויימת שאוהבים להמליץ עליה פה ומוחרת מתחת למחיר השוקאני לא מסכים, והסברתי לך למה. בגדול:
1. הרווח על טרן לא חייב להיות (באחוזים) שווה לרווח כמו על טסט.
2. טרן יקר מחברה בחו"ל לא אומר בהכרח שזה מינון בדוס הנקוב (ציינתי בכמה הודעות לפני כן)
היו הרבה אשכולות על החברה הזו שנימחקו ולא כולם היו בשפה נמוכה..בגלל זה אנשים מפחדים לשתף וחוץ מיזה יש אשכולות בשפה הרבה יותר נמוכה של הדילרים של החברה ושל הטבח שלה שגם הוא חבר פה בפורום בשמות אחרים שהיו כתובים בשפה הרבה יותר נמוכה והשמיצו חברות אחרות ולא נמחקו אף פעםלגבי אשכולות שלדעתך נמחקו "ככה סתם" -
היה אשכול לא מזמן על בלו-דראגון.
בגזרתי אני משתדל להיות עם עיניים פתוחות ולסרוק "חפצים חשודים" עד כמה שניתן.בקטע הזה אני מדבר בעיקר על חברה מסויימת שאוהבים להמליץ עליה פה ומוחרת מתחת למחיר השוק
לא מדבר על MXP
היו הרבה אשכולות על החברה הזו שנימחקו ולא כולם היו בשפה נמוכה..בגלל זה אנשים מפחדים לשתף וחוץ מיזה יש אשכולות בשפה הרבה יותר נמוכה של הדילרים של החברה ושל הטבח שלה שגם הוא חבר פה בפורום בשמות אחרים שהיו כתובים בשפה הרבה יותר נמוכה והשמיצו חברות אחרות ולא נמחקו אף פעם