הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הבודיבילדרים ומרי אולימפיה הטובים ביותר בהיסטוריה

Daniel Barack

משתמש על
9,149
5,628
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,357
9,149
5,628
בחירה על-פי קוראי מגזין Flex.

מה דעתכם?
מה בחירתכם?

רשימת הבודיבילדרים הגדולה בהיסטוריה.jpg

הסדר המדויק אפשר לומר. לדעתי בכל אופן.

תעיף את כל מי שיש להם גוף הרקולני כולל ארנולד לסוף. לו לקולמן ולייטס יש מבנה גוף עקום ומגעיל לדעתי בלי ריבועים יפים.

ללו פרינגו היה גוף הרבה יותר יפה משל ארני ומקום ראשון לדעתי בכל שלב בקריירה, ללי הייני באמת היה גוף יפה, אחר כך קווין לברון גם צריך להיות בחמישיה. אחר כך אני אישית מאוד אוהב מהרשימה את מייק מנצר, זה גוף שהייתי רוצה שיהיה לי בלי טרפזים מגעילים. אחרון בחמישיה יהיה פרנקו קולומבו ואז אולי פלקס ווילר מוקדם יותר בקריירה שלו לפני שהתעוות קצת לקראת הסוף.

דוריאן וארנולד. השאר או עגולים מידי או שקי חרא NO SHIT & NO HOMO

• פותח/ת השרשור
החמישייה שלי (בלי קשר למרי-אולימפייה):
1.קווין לברון
2. לי הייני
3. פלקס ווילר
4. רוני קולמן
5. ארנולד שוורצינגר (כמחווה, פחות בשל הפיגורה)

הכי יפה לדעתי וגם המפתח גוף האהוב עליי היה שון ריי אז אני מדרג אותו ראשון ואחריו לברון ופלקס ווילר.

אפשר להתווכח על הרשימה הזאת ללא סוף..בכל מקרה, אני הייתי שם ראשון את פלקס ווילר והייתי מכניס לרשימה את נאסר אל סונבאטי וכריס קורמייה במקום שניים אחרים.

אני מאמין שהכי נכון היה לסדר את הדירוג לפי מספר הנצחונות, אומנם משעמם יותר, אבל הרבה יותר אובייקטיבי. הטבלה לקוחה מ- Wikipedia.

1.jpg

• פותח/ת השרשור
לא מסכים.
כל אחד היה לטוב ביותר, אולי, בתקופתו.
בהשוואה אחד לשני (כאן המשתנים מסתבכים) - הדירוג יהיה אחר

לא ניתן לרשום ״לא נכון״ כאשר אני מציין שכך אני מאמין.

התגובה שלי עדיין נשארת תקפה.
כפי שאתה יודע, לא ניתן לשפוט בצורה אובייקטיבית מתחרים אם הם לא על אותה במה באותה עת, כל שיפוט אחר וכמו זה שנעשה לפי הצבעות אתר Flex, נעשה לפי מדיה מתקופות שונות - וכולנו יודעים עד כמה שיפוט בצורה כזו איננו נכון. כיצד כן נותר לשפוט בצורה אובייקטיבית? רק לפי מספר נצחונות. נכון, זה משעמם והתוצאות ידועות מראש, אבל זה אובייקטיבי - וכנראה שפחות מתאים לכתבה עבור Flex.

נערך לאחרונה:
כל אחד מייצג את העילית בזמנו ואת הנורמות התחרותיות האופנתיות ששררו באותה תקופה, לכן כולם מצויינים. לי אישית לא עולה שם אחד בולט בראש אשר מוביל מעל כולם.

Back
למעלה תחתית