עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אומר על החברות? וויתרתי על המסטרון, יקר בטירוף!! עלה כמעט כמו הטרן והטסט ביחדתרביץ סייקל אם תמונות לפני ואחרי ונראה אם זה היה שווה את זה 😉
חחחח מה אתה ליצן אח?מה אתם אומרים על הטרן של ביומדיק, טסט פרופ של בלאק ומסטרון של אלפא
אין לי גישה לחומרים שאני רוצה לחברות שציינת, חוץ מהקלפא שאמרתם שכנראה הוא לא קלפא..חחחח מה אתה ליצן אח?
מזה החברות האלה ביומדיק ובלאק? נראה לי טבח ישראלי קנה סטיקרים חדשים.😆
אם אתה רוצה לא ליפול על הראש תן סייקל של חברות ידועות..בלקן,אלפה,קאלפה,מדיטק, תייגר
יש חברה חדשה ייחסית אם תקן ISO 2008 הודית שמייצרת גם תרופות ויש עליהם ביקורות טובות..הם מוכרים בנאפס וקוראים להם Shree venkatesh
יש להם גם קודים
חבר עושה עליהם סייקל עכשיו רק היתחיל אומר החומר נקי נכנס כמו מים
לא.מה שיש לי לא טוב?
מה זאת אומרת נראה אם זה היה שווה את זה..?תרביץ סייקל אם תמונות לפני ואחרי ונראה אם זה היה שווה את זה 😉
1. בלאק פארמה - הייתה, עד לפני כמעט שנה, תחת היצרן המקורי. האחרון סגר את הייצור, ויצרן אחר לקח בעלות על הברנד (יש לו עוד כמה ברנדים ותיקים יותר ומוכרים בשוק - אך לא אציין שמות). לעניות דעתי, בלאק פארמה בהווייתה כיום, לא איכותית כמו בזמן היצרן המקורי.תמונות של החומרים..
מה דעתכם ?
אני מתכוון להריץ שבוע לראות מה המצב, תוך כמה זמן אמור להרגיש משהו?
לדעתך, כדאי לנסות את החומרים או שאפילו לא כדאי לנסות אלא ישר להעיף? לקחתי ויאל אחד מכל אחד כדי להריץ שבוע לבדוק איך הם..1. בלאק פארמה - הייתה, עד לפני כמעט שנה, תחת היצרן המקורי. האחרון סגר את הייצור, ויצרן אחר לקח בעלות על הברנד (יש לו עוד כמה ברנדים ותיקים יותר ומוכרים בשוק - אך לא אציין שמות). לעניות דעתי, בלאק פארמה בהווייתה כיום, לא איכותית כמו בזמן היצרן המקורי.
2. ביו-מדיק - פחות מכיר (אישית), אך גם כאן מדובר בברנד מקומי. מחוות דעת מצומצמות שאני מכיר, הדעות מעורבות.
רעיון לא טוב לקנות חומרים לשבוע בלבד. מה האינדיקציה של שבוע? סתם בזבוז זמן וכסף.לדעתך, כדאי לנסות את החומרים או שאפילו לא כדאי לנסות אלא ישר להעיף? לקחתי ויאל אחד מכל אחד כדי להריץ שבוע לבדוק איך הם..
יש לי גם את הקלפא הזה.. זה סוסטנון אבל הויאלים נראים אותו הדבר.. איך נראה לכם?
אי אפשר להריץ שבועיים למשל ולראות אם פועל אז להמשיך ואם לא אז להחליף? זה חומרים קצרים הם נכנסים מהר, מרגישים כבר אחרי כמה ימים שינויים..רעיון לא טוב לקנות חומרים לשבוע בלבד. מה האינדיקציה של שבוע? סתם בזבוז זמן וכסף.
פשוט מריצים סייקל עם אותם החומרים לכל אורכו (ומקווים שהמקור טוב ואיכותי).
קאלפה בינתיים בסדר. אני הייתי מעדיף אותם על השאר, אם זה כל האופציות שלך.
מיותר וחסר תועלת.אי אפשר להריץ שבועיים למשל ולראות אם פועל אז להמשיך ואם לא אז להחליף? זה חומרים קצרים הם נכנסים מהר, מרגישים כבר אחרי כמה ימים שינויים..
הבנאדם אני די סומך עליו, מוכר להרבה אנשים שאני מכיר מהחדר כושר ורואה תוצאות עליהם.מיותר וחסר תועלת.
נניח והרצת שבוע-שבועיים והחומרים לא טובים? מה הלאה? חברה אחרת? אחלה!
שוב תריץ לשבוע-שבועיים ושוב החומרים לא טובים? מה הלאה? ניסיון בחברה שלישית? יהיה לזה סוף?
בינתיים אתה מחורר את עצמך ללא הרף, אוכל כמו בסייקל, אבל כנראה והחומרים כלל לא הולמים למאזן הקלורי בו אתה נמצא (בקיצור - השמנה), ובין כה וכה, כנראה וגם אתה מושבת בציר ה-HPTA (כי גם מינון נמוך של טסט או כל חומר אחר פעיל, יביא לכך).
מבין את הגלגל אליו אתה נכנס?
אז מראש מנסים לעשות ניהול סיכונים מחושב, ולנסות למצוא מקור אמין ובטוח יותר.
ברגע שאחד כזה נמצא, כדאי כבר להריץ סייקל שלם, ולקוות לטוב (אין סיבה שלא)
.
לפי מה שאתה מתאר, הבחור שאתה מכיר עדיף על כל דבר אחר.הבנאדם אני די סומך עליו, מוכר להרבה אנשים שאני מכיר מהחדר כושר ורואה תוצאות עליהם.
הבעיה היא שאי אפשר לדעת כלום עם מה שהולך היום בתחום הזה..
שום דבר לא בטוח, חוץ מרפואי.
לדעתך להריץ את זה או לא? אם הייתה במקומי מה הייתה עושה, בשורה התחתונה..
לדעתך, עדיף זה על פני וורמודג׳?לפי מה שאתה מתאר, הבחור שאתה מכיר עדיף על כל דבר אחר.
חומרים רפואיים = מבחר קטן מאוד, מחיר גבוה בהרבה משוק האנדרגראונד וזמינות נמוכה - לא הכי אידיאלי ורלוונטי למרבית המשתמשים.
בשורה התחתונה - קנה ממנו מה שאתה חושב לנכון.
באם תתקל בבעיות כלשהן, חשוב שתהיה לך דלת פתוחה אליו להחלפה/שינוי.
עדיף על פני וורמודג'ה.לדעתך, עדיף זה על פני וורמודג׳?
עריכה: כתוב לי שמנהל ערך לי את ההודעה הקודמת, לא הבנתי למה..