הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברות

• פותח/ת השרשור bablaka
  • פורסם בתאריך

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
מה אתם אומרים על הטרן של ביומדיק, טסט פרופ של בלאק ומסטרון של אלפא

הבעיה היא שאי אפשר לדעת כלום עם מה שהולך היום בתחום הזה..
😱🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
חחח..אם הייתי טבח הייתי מתפלל לשתי לקוחות כמוך ביום...
מזה ההיגיון העקום הזה אח....אי אפשר לדעת מה הולך בU.G אז הולכים על האופציה הכי מסוכנת??? חחחח
חומרים שיוצרו במטבח של מישו שהדילר שלך סיפר לך שהוא רופא או ווטרינר?? אחלה היגיון יש לך
upload_2016-1-5_0-26-46.png

תנסה להיכנס לאתר שרשום כאן..חחח אולי תגיע למטבח שבו הוא עורבב

הבלאק פארמה לא קיימים כבר שנה...
על דילר כזה אתה סומך?

• פותח/ת השרשור
😱🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
חחח..אם הייתי טבח הייתי מתפלל לשתי לקוחות כמוך ביום...
מזה ההיגיון העקום הזה אח....אי אפשר לדעת מה הולך בU.G אז הולכים על האופציה הכי מסוכנת??? חחחח
חומרים שיוצרו במטבח של מישו שהדילר שלך סיפר לך שהוא רופא או ווטרינר?? אחלה היגיון יש לך
צפה בקובץ המצורף 32192
תנסה להיכנס לאתר שרשום כאן..חחח אולי תגיע למטבח שבו הוא עורבב

הבלאק פארמה לא קיימים כבר שנה...
על דילר כזה אתה סומך?
תשמע, הלכתי כבר 2 סייקלים על וורמודג מקורי שהוזמנו באינטרנט והיה נפילה..ככה שלא כל מה שיעני מחול וחברה עם מוניטין זה בטוח טוב.
אני רוצה לתת צ'אנס למה שרץ פה בארץ.
מה שונה בין מה שאני קניתי לבין חברות כמו סיירוקס, נובה, בלו דרגון, mxp ? מה שהבאתי פחות טוב?
אני באמת שואל בשביל להבין.. לא מבין את השוק הישראלי..

תשמע, הלכתי כבר 2 סייקלים על וורמודג מקורי שהוזמנו באינטרנט והיה נפילה..ככה שלא כל מה שיעני מחול וחברה עם מוניטין זה בטוח טוב.
אני רוצה לתת צ'אנס למה שרץ פה בארץ.
מה שונה בין מה שאני קניתי לבין חברות כמו סיירוקס, נובה, בלו דרגון, mxp ? מה שהבאתי פחות טוב?
אני באמת שואל בשביל להבין.. לא מבין את השוק הישראלי..
אתה קנית בלי שכל אחי כי וורמודז זה אחד החברות הכי גרועות בU.G
אני לא מדבר על חברות ברמה שלהם..
לוורמודז אין מוניטין ולא תקנים
מבלו דראגון אנשים הגיעו לבית חולים ואכלו צינורות של החיים גם בדילולים,אני מקיר אישית שתיים
נובה זה גם כנראה בארץ וסיירוקס זה כואב קצת אבל חומר יחסית טוב ממה שיש בארץ
אבל אל תשווה אבקות שמזמינים באינטרנט מסין ועושים אם הוראות הכנה מהאינטרנט בחדר בבית למפעל רציני
אם אתה רוצה להמשיך ללכת צולע בסייקלים לבראיות נשמה..בכייף

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה קנית בלי שכל אחי כי וורמודז זה אחד החברות הכי גרועות בU.G
אני לא מדבר על חברות ברמה שלהם..
לוורמודז אין מוניטין ולא תקנים
מבלו דראגון אנשים הגיעו לבית חולים ואכלו צינורות של החיים גם בדילולים,אני מקיר אישית שתיים
נובה זה גם כנראה בארץ וסיירוקס זה כואב קצת אבל חומר יחסית טוב ממה שיש בארץ
אבל אל תשווה חומרים שמזמינים באינטרנט מסין ועושים אם הוראות הכנה מהאינטרנט בחדר בבית למפעל רציני
אם אתה רוצה להמשיך ללכת צולע בסייקלים לבראיות נשמה..בכייף
לוורמודג היה מוניטין טוב פעם, כשהייתה במינון..
דרך אגב, השתמשתי גם ב sp labs שנחשבת חברה בת של בלקן (או כך לפחות קראתי) והיה פח.
לא אומר שאתה טועה, אבל אני מנסה.. רבים פה בפורום משתמשים בתוצרת הארץ ומקבלים תוצאות טובות.
מקווה שיהיה טוב.. בכל מקרה, יש לבחור הרבה חברות שהוא מביא מדי פעם, בינהן גם בלקן ואלפא ותייגר. אם לא יהיה טוב אתעקש על זה שיביא משהו מהם.
בוקר טוב..

לוורמודג היה מוניטין טוב פעם, כשהייתה במינון..
דרך אגב, השתמשתי גם ב sp labs שנחשבת חברה בת של בלקן (או כך לפחות קראתי) והיה פח.
לא אומר שאתה טועה, אבל אני מנסה.. רבים פה בפורום משתמשים בתוצרת הארץ ומקבלים תוצאות טובות.
מקווה שיהיה טוב.. בכל מקרה, יש לבחור הרבה חברות שהוא מביא מדי פעם, בינהן גם בלקן ואלפא ותייגר. אם לא יהיה טוב אתעקש על זה שיביא משהו מהם.
בוקר טוב..
מנסים לעזור לך ואתה לא רוצה ללמוד
1. תמים אתה......כדי לך לוודות כמה מאלה שממליצים פה על חברה ישראלית הם דילרים או טבחים או מקושרים לטבח שלה..אתה תופתע מהתוצאות..חחח

2.אף דילר לא יכול להביא ולמכור במחירים שפויים חברות רציניות. בגלל זה מזייפים או מבשלים לבד אחי...יש בארץ רק בלקן שמופץ אם קודים והדילר מוכר גם חומרים אחרים כי הוא לא יכול למחור בלקן במחירים שיש ברשת

לפי מה שאני מבין אותך אחי
נראה לי שהכי מתאים לך תוצרת הארץ
בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. כדי לך לוודות כמה מאלה שממליצים פה על חברה ישראלית הם דילרים או טבחים או מקושרים לטבח שלה..אתה תופתע..חחח

2.אף דילר לא יכול להביא ולמכור במחירים שפויים חברות רציניות. בגלל זה מזייפים או מבשלים לבד אחי...יש בארץ רק בלקן שמופץ אם קודים והדילר מוכר גם חומרים אחרים כי הוא לא יכול למחור בלקן במחירים שיש ברשת

בהצלחה.
אני רוצה ללמוד, לא מבין למה אתה אומר שלא.
אני שם לב לתופעה הזאת שמנהלים אפילו מקדמים מוצרים וכו׳.. דניאל אני סומך עליו שהוא לא מעורבב בזה והוא התנסה בחברה ישראלית והכל טוב..
דרך אגב, למה אתה חושב שהכי מתאים לי תוצרת הארץ? לא הבנתי אותך לגמרי

אני שם לב לתופעה הזאת שמנהלים אפילו מקדמים מוצרים וכו׳.. דניאל אני סומך עליו שהוא לא מעורבב בזה והוא התנסה בחברה ישראלית והכל טוב..
אחי תנסה מה שבא לך בסופו של דבר גם סיירוקס מיוצר פה בארץ ויוצא לחול אז עזוב אותך שטויות , הרבה שמשתמשים ב MXP אוהבים את החברה מי שיגיד לך משהו אחר יש פה אינטרס כלשהוא . אגב זה לא סותר שיש בעיות כאלו ואחרות כן . אבל אל תשכח שכל החברות בעולם לא רק בארץ שזה אומר : וורמודגה סיירוקס גנזה פארמה ועוד מלא כולםםםםם אנדרגראונד , דרך אגב יש גם סרטון ביוטיוב על בדיקת אנבר של בלקן והבדיקה יוצאת שלילי אז כל מי שבא להאכיל אותך סרטים שבלקן הם חברה רפואית הייתי אומר שהם מבלבלים את הביצים . ועובדה שלפני שהכרנו את בלקן היה את אקסיו לאב של אלין . אם אתה מליין גם אתה יכול לנסוע למולדובה לתת שוחד למי שצריך לקנות ציוד סטרילי ומעבדה עם הכל גם אתה יכול להוציא רשיון לייבא ולייצר סטרואידים .

נערך לאחרונה:
1. תמים אתה......כדי לך לוודות כמה מאלה שממליצים פה על חברה ישראלית הם דילרים או טבחים או מקושרים לטבח שלה..אתה תופתע מהתוצאות..חחח

בהצלחה.
באותה מידה, אתה נשמע הספונסר הבלתי רשמי של באלקן.

אתה צריך להיכנס לפרופורציה נכונה. המצב בשוק האנדרגראונד - הן בארץ והן בחו"ל - הוא זהה. אותם משתנים משפיעים. הווה אומר - חברה בחו"ל שהייתה הכי איכותית, עשויה "להתהפך" בין לילה. ציינתי כבר דוגמאות כמו וורמודג'ה וגנזה. גם בארץ - אותו מצב. אותו הדבר לגבי זיופים או חיתוך במינונים. נעזוב בצד את עניין ה"מטבח" ו"טבח" ו"סינים" כי בזה דשנו רבות. הנקודה היא שמבחינה סטטיסטית, צריך לדעת מתי ואיפה ושים את הכסף.

מה שצריך לבצע זה ניהול סיכונים מחושב למול מגבלות אישיות. לא לכל אחד יש גישה לכל מקור, לא באותה רמה, לא באותה הבנה וכדומה. הרבה שואבים את ההבנה מחוות דעת ופידבקים שרצים ברשת, וגם כאן צריך לדעת להפריד עיקר מטפל.

בשורה התחחונה, עולם החומרים הוא מורכב, אינטרסנטי, מתעתע וחלקלק. נקרא לילד בשמו, כן? אין שחור או לבן לאף ברנד, וכל עוד חברה מסויימת, יצרן מסויים, דילר ומקור מסויים מספקים איכות - כדאי לדבוק בהם (תקף לארץ ולחו"ל).

יש שיעדיפו להזמין מחו"ל או לקנות דרך דילר חומר מחו"ל; יש שההיפך. אינני פוסל אף גישה, נהפוך הוא - אני מעודד לחקור ולנסות להרכיב את הפאזל המסובך הזה, עד כמה שניתן, לבד.

בנימה אישית -
אחת הסיבות שהרצתי סייקל ראשון על בסיס טסט אנתת של באייר (רפואי מבית מרקחת - הכי Legit שאפשר) הייתה מ-2 סיבות עיקריות:
1. מדובר בסייקל ראשון, ורציתי לקבל בוודאות חומר הכי איכותי שקיים (סך הכל מדובר רק בטסט).
2. שתהיה לי איזושהי אינדיקציה (למרות שיש עוד הרבה משתנים שמשפיעים) לגבי הרגשה לסייקלים הבאים, שכנראה ולא יתבססו על טסט רפואי.

כשמסתכלים על התמונה הכוללת, חייבים לצאת מגבולות מקובעים ולנסות להבין מה המצב. יש כאלו שנכוו מחברה מסויימת או דילר מסויים, ועל כן חוששים מכל חברה בארץ. יש כאלה שבדיוק כך מחברות בחו"ל.

שוב, בחזרה לנאמר בתמצית, הרכבת הפאזל היא מלאכה לא פשוטה. הפורום מנסה, עד כמה שניתן, להוות פלטפורמה נייטרלית ואידיאלית עבור המשתמש. נכון שיש, היו ויהיו אינטרסים במסווה או בגלוי, אבל פה תפקידי ויתר המנהלים הוא לעשות סדר. עדיין זה מקור עדיף על יתר המקורות בשטח, ומשלים להם

אתה צריך להיכנס לפרופורציה נכונה. המצב בשוק האנדרגראונד - הן בארץ והן בחו"ל - הוא זהה. אותם משתנים משפיעים. הווה אומר - חברה בחו"ל שהייתה הכי איכותית, עשויה "להתהפך" בין לילה. ציינתי כבר דוגמאות כמו וורמודג'ה וגנזה. גם בארץ - אותו מצב. אותו הדבר לגבי זיופים או חיתוך במינונים. נעזוב בצד את עניין ה"מטבח" ו"טבח" ו"סינים" כי בזה דשנו רבות. הנקודה היא שמבחינה סטטיסטית, צריך לדעת מתי ואיפה ושים את הכסף.

מה שצריך לבצע זה ניהול סיכונים מחושב למול מגבלות אישיות. לא לכל אחד יש גישה לכל מקור, לא באותה רמה, לא באותה הבנה וכדומה. הרבה שואבים את ההבנה מחוות דעת ופידבקים שרצים ברשת, וגם כאן צריך לדעת להפריד עיקר מטפל.

בשורה התחחונה, עולם החומרים הוא מורכב, אינטרסנטי, מתעתע וחלקלק. נקרא לילד בשמו, כן? אין שחור או לבן לאף ברנד, וכל עוד חברה מסויימת, יצרן מסויים, דילר ומקור מסויים מספקים איכות - כדאי לדבוק בהם (תקף לארץ ולחו"ל).

יש שיעדיפו להזמין מחו"ל או לקנות דרך דילר חומר מחו"ל; יש שההיפך. אינני פוסל אף גישה, נהפוך הוא - אני מעודד לחקור ולנסות להרכיב את הפאזל המסובך הזה, עד כמה שניתן, לבד.

בנימה אישית -
אחת הסיבות שהרצתי סייקל ראשון על בסיס טסט אנתת של באייר (רפואי מבית מרקחת - הכי Legit שאפשר) הייתה מ-2 סיבות עיקריות:
1. מדובר בסייקל ראשון, ורציתי לקבל בוודאות חומר הכי איכותי שקיים (סך הכל מדובר רק בטסט).
2. שתהיה לי איזושהי אינדיקציה (למרות שיש עוד הרבה משתנים שמשפיעים) לגבי הרגשה לסייקלים הבאים, שכנראה ולא יתבססו על טסט רפואי.

כשמסתכלים על התמונה הכוללת, חייבים לצאת מגבולות מקובעים ולנסות להבין מה המצב. יש כאלו שנכוו מחברה מסויימת או דילר מסויים, ועל כן חוששים מכל חברה בארץ. יש כאלה שבדיוק כך מחברות בחו"ל.

שוב, בחזרה לנאמר בתמצית, הרכבת הפאזל היא מלאכה לא פשוטה. הפורום מנסה, עד כמה שניתן, להוות פלטפורמה נייטרלית ואידיאלית עבור המשתמש. נכון שיש, היו ויהיו אינטרסים במסווה או בגלוי, אבל פה תפקידי ויתר המנהלים הוא לעשות סדר. עדיין זה מקור עדיף על יתר המקורות בשטח, ומשלים להם
יש מלא חברות UG בחול שקראתי עליהם בפורמים שונים שגם שם רצים דילולים

אל תצחיק אותי...דניאל כמנהל אתה יודע בדיוק מי בעל אינטרס ומי לא ויש פה יותר מידי
בעל אינטרס זה מי שיש לו מה להרוויח מהמלצה שלו..אף אחד לא יכול להרוויח כלום מהמלצה על חברה בחו"ל אח ..גם לא אני ואתה יודע את זה!
לא הימלצתי לקנות בלקן מהספק בארץ,להיפך!

אתה צריך להיכנס לפרופורציה נכונה. המצב בשוק האנדרגראונד - הן בארץ והן בחו"ל - הוא זהה
אתה חושב שאחד שקורה לעצמו יצרן ומערבב אבקות שהזמין באינטרנט מסין בחדר בבית יכול לייצר חומרים באיכות של חברות עם תקנים שמייצרות גם תרופות?? לא מקיר אותך אבל ברור לי שלא.
כל חברה יכולה לדלל..אבל קראת על אנשים שנכנסו לבית חולים בגלל חומר של בלקן של אלפה או של קאלפה המקורי?? גם לא תיקרא!
כי חברה עם תקנים ואישורי יבוא זה לא בלו דרגון

ראיתי איך מגיבים פה בפורום כשאנשים עולים אם פוסטים שניסו חברות של "מקורבים" ויש להם כאבים ומרגישים תחושת חולי כל זריקה ולא יכולים להתאמן או שהם לא מרגישים תחומר..עושים מיהם צחוק!
ראיתי פוסטים שנמחקו כי הם סיפרו סיפורים שקרו להם אם חברות ישראליות,אבל ראיתי את זה מאוחר אחרי שנשרפתי.
אם אתה רוצה לשפר את הפורום כמנהל אז תתחיל פה אח ואל תאפשר לבעלי אינטרס לעלות פה לדיונים אם שם ותמונה של מישו אחר ולהפחיד פה ש גם בחו"ל מדללים כאילו אין לו אינטרס וכשחצי מהפורום יודע מי הוא.
אני לא אומר שכל מה שיש בארץ חרה וזה בסדר גם לקדם אבל זה פסול למחוק פוסטים כי הם פוגעים לטבח בפרנסה

נערך לאחרונה:
יש מלא חברות UG בחול שקראתי עליהם בפורמים שונים שגם שם רצים דילולים
את הכל צריך לקחת בעירבון מוגבל.
לא חסרים פורומים בחו"ל, שבהם יש "מושתלים" (לכאן או לכאן) של חברות - התחרות בחו"ל לא שונה ולא פחות מלוכלכת מאשר בארץ.
שוב, החוכמה היא להבדיל בין עיקר לתפל ובין עצות תגובות אינטרסנטיות ומגמתיות, לחוות דעת מהימנות.
זה קשה, זה דורש הרבה חרישה של האינטרנט, אבל זה משתלם.
כמובן והסתמכות רק על אינטרנט אינה מחליפה חוות דעת בשטח של משתמשים וניסיון אישי, אלא משלימה אותם.

אל תצחיק אותי...דניאל כמנהל אתה יודע בדיוק מי בעל אינטרס ומי לא ויש פה יותר מידי
בעל אינטרס זה מי שיש לו מה להרוויח מהמלצה שלו..אף אחד לא יכול להרוויח כלום מהמלצה על חברה בחו"ל אח ..גם לא אני ואתה יודע את זה!
לא הימלצתי לקנות בלקן מהספק בארץ,להיפך!

אתה חושב שאחד שקורה לעצמו יצרן ומערבב אבקות שהזמין באינטרנט מסין בחדר בבית יכול לייצר חומרים באיכות של חברות עם תקנים שמייצרות גם תרופות?? לא מקיר אותך אבל ברור לי שלא.
כל חברה יכולה לדלל..אבל קראת על אנשים שנכנסו לבית חולים בגלל חומר של בלקן של אלפה או של קאלפה המקורי?? גם לא תיקרא!
כי חברה עם תקנים ואישורי יבוא זה לא בלו דרגון

ראיתי איך מגיבים פה בפורום כשאנשים עולים אם פוסטים שניסו חברות של "מקורבים" ויש להם כאבים ומרגישים תחושת חולי כל זריקה ולא יכולים להתאמן או שהם לא מרגישים תחומר..עושים מיהם צחוק!
ראיתי פוסטים שנמחקו כי הם סיפרו סיפורים שקרו להם אם חברות ישראליות,אבל ראיתי את זה מאוחר אחרי שנשרפתי.
אם אתה רוצה לשפר את הפורום כמנהל אז תתחיל פה אח ואל תאפשר לבעלי אינטרס לעלות פה לדיונים אם שם ותמונה של מישו אחר כאילו אין להם אינטרס וכשחצי מהפורום יודע מי הם.
אני לא אומר שכל מה שיש בארץ חרה וזה בסדר גם לקדם אבל זה פסול למחוק פוסטים כי הם פוגעים לטבח בפרנסה
אתה מדבר בעלמא.
שום אשכול -מכובד- ו-לא מגמתי- נמחק. ובטח שלא על ידי.
פה, בניגוד לאשכול על חוות הדעת על תוספים בפורום שלו, חוות דעת כל חומרים היא עניין עדין יותר, בשל הנטייה הזו של מגמתיות שיווקית.
תום המנהל רשם כמה פעמים שכל חוות דעת תעבור סלקצייה אצלו, לפני שתועלה.
יש בכך היגיון. אתה יכול להסתכל על זה ולומר שזו דיקטטורה, ושהפורום מנסה לקדם את X או Y. אני אומר שצריך להציב גבולות ורסנים, ולכל דעה בתחום הזה צריך שיהיה היגיון וביסוס. לבוא ולפתוח אשכול על חברה מסויימת, בשפה די עילגת, ללא אינפורמציה תכנית עמוקה ומסבירה - זה לא לעניין. יש דרך להתנסח ולהביע עמדה, והיא ידועה בדיוק לכל מי שרוצה. בדיוק כמו שאשכולות או חוות דעת כמו "חומר אש" "ואללה אני עף על החומר" "חומר פיצוץ" סוננו ונמחקו, כך גם חוות דעת רדודות ומכפישות -ללא ביסוס- ינוטרלו.

לגבי חברות מחו"ל עם תקנים וכו' וכו' - אני יכול לומר לך, שאדם מאוד מוכר ומוערך שהשתמש בבאלקן, חטף אבצסס גדול מהחומרים שלה ונאלץ להתאשפז. זה היה לפני כמה שנים. זה לא סותר שזה יכול לקרות ממקור אחר, אבל לא אמור להעיב על אנדרגראונד מקומי. מי שיודע לייצר ולשמור על סטריליות יעשה את זה.

שום אשכול -מכובד- ו-לא מגמתי- נמחק. ובטח שלא על ידי.
הרבה תגובות ופוסטים נמחקו ולא מגמתיים אבל אתה צודק לא אתה מחקת אותם אישית

אני מניסיון שלי חושב שיותר בטוח לקנות בחברה בנלאומית שמייצרת אם תקנים וסטנדרטים בנלאומיים ובארץ אף חברה לא מייצרת בסטנדרטים כאלה כי אי אפשר לייצר במפעל תרופות בארץ
מימה שיש בארץ לדעתי
MXP לא מדללים אבל כואבים למרות שמקיר חבר אחד שלא כואב לו גם סיירוקס כואבים לפעמים אבל לא מדללים
אבל אני מעדיף חברות מהודו שמייצרות גם תרופות ואת בלקן באוראליים..מי שרוצה ישראלי שיהיה לו בכייף
לגבי חברות מחו"ל עם תקנים וכו' וכו' - אני יכול לומר לך, שאדם מאוד מוכר ומוערך שהשתמש בבאלקן, חטף אבצסס גדול מהחומרים שלה ונאלץ להתאשפז.
אני אישית מקיר הרבה מישתמשים בהם ולא שמעתי על אף אחד גם לא בפורומים בחו"ל שקרה לו מה שאתה אומר אבל בארץ אני כן מקיר אישית אנשים שהלכו לבית חולים בגלל חברה ישראלית

הרבה תגובות ופוסטים נמחקו ולא מגמתיים אבל אתה צודק לא אתה מחקת אותם אישית

אני מניסיון שלי חושב שיותר בטוח לקנות בחברה בנלאומית שמייצרת אם תקנים וסטנדרטים בנלאומיים ובארץ אף חברה לא מייצרת בסטנדרטים כאלה כי אי אפשר לייצר במפעל תרופות בארץ
מימה שיש בארץ לדעתי
MXP לא מדללים אבל כואבים למרות שמקיר חבר אחד שלא כואב לו גם סיירוקס כואבים לפעמים אבל לא מדללים
אבל אני מעדיף חברות מהודו שמייצרות גם תרופות ואת בלקן באוראליים..מי שרוצה ישראלי שיהיה לו בכייף

אני אישית מקיר הרבה מישתמשים בהם ולא שמעתי על אף אחד גם לא בפורומים בחו"ל שקרה לו מה שאתה אומר אבל בארץ אני כן מקיר אישית אנשים שהלכו לבית חולים בגלל חברה ישראלית
ידידי,

אינני חולק עלייך ברמה של מה יותר אמין, וגם בעניין הסטריליות יש דברים בגו מבחינת חברות בחו"ל, אבל זה לא אומר שצריך בהכרח להעדיפן על פני מקומיות. אני מציג את תמונת המצב, ומנסה לתת, לפחות למי שקורא כאן, מושג כללי מי נגד מי ומה קורה.

כל מה שאני אומר, זה שצרכן חכם צריך לבצע סקר מקיף, תוך היאזרות בסבלנות, ולמצוא לעצמו מקור אמין ונוח.
לא אכנס, שוב, למה נחשב אמין ונוח, אבל הבנת את הרעיון הגדול.

תאמין לי שקיבלת פה שיעור בחינם מאחד שנדפק בגלל שהיה תמים!!
לא ניראה לי שאחד כמוך לפי התגובות שלך פה בנוי להתחיל להתעסק בלבדוק מה טוב ולא טוב בחול אחי
נראה לי שמה שהכי מתאים לך זה לקנות בארץ וזהו...רק מציע לך לא לקנות אף המלצה לא של חבר בפורום שדופק תמונה של באדיבילדר ואין לך מושג מיהו באמת וגם לא של אף מנהל כתורה מסיני ותמיד לבדוק על אנשים שאתה מכיר שניסו
ולא לקפוץ על כל חברה ששנה ורבע בשוק רק בגלל שכתבו לך בפורום שהאנדורל שלהם פצצה
כי בתחום הזה אח הכסף הוא האלוהים ואתה עוד לקוח קטן

נערך לאחרונה:
נייטקס מיוצר כאן
אני הייתי נזהר מאוד אם המלצות על חברות ישראליות חדשות
כי בדרך כלל שטבח מחליף מדבקה זה בגלל שלא הלך לו אם המדבקה הקודמת והחומר והייצרן הם אותו דבר 😉

טעות בידך
נייטקס מיוצר באמסטרדם ובברצלונה ע״י יצרן ישראלי ורק עכשיו הגיע לארץ...הבחור שמייצר אותם חשובה לו האיכות ייצור יותר מאמא שלו
בכל אופן 100 % שהחומר טוב גם מבחינת איכות וגם מבחינת מינון שווה לנסות מומלץ

במקום לפתוח נושא חדש, באותו עניין.
מישהו פה מכיר את החברה הזאת?

קבצים מצורפים

• 20160106_151630.jpg
    20160106_151630.jpg
    KB 58.1 · צפיות: 242
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית