הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברות

• פותח/ת השרשור bablaka
  • פורסם בתאריך

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
מה אתם אומרים על הטרן של ביומדיק, טסט פרופ של בלאק ומסטרון של אלפא

טעות בידך
נייטקס מיוצר באמסטרדם ובברצלונה ע״י יצרן ישראלי ורק עכשיו הגיע לארץ...הבחור שמייצר אותם חשובה לו האיכות ייצור יותר מאמא שלו
בכל אופן 100 % שהחומר טוב גם מבחינת איכות וגם מבחינת מינון שווה לנסות מומלץ
אין מה להגיד..אתה יודע את העבודה.
הצחקת אותי על הייצור באמסטרדם וברצלונה 😆
במקום לפתוח נושא חדש, באותו עניין.
מישהו פה מכיר את החברה הזאת?
אתר חדש
חברה חדשה..UG קלאסי בלי תקנים בלי מוניטין כלום
בחירה גרועה
הסיכוי שיהיה חומר טוב לא גבוה אחי

אני רציני אחי אותו יצרן שייצר חברות בישראל פשוט שהה במטבחים בהולנד ובספרד זה כל ההבדל...הייצור אותו ייצור אין הבדלים רק שהמותג הזה התחיל משם ע״י דילר מקומי ולא מישראל...לא הבנת נכון זה לא שאני בא להגיד שזה תוצרת חוץ פשוט אני בא לפוצץ את המיתוס ״מיוצר בארץ״ כי מה שעושים פה עושים גם שם זה הכל

אני רציני אחי אותו יצרן שייצר חברות בישראל פשוט שהה במטבחים בהולנד ובספרד זה כל ההבדל...הייצור אותו ייצור אין הבדלים רק שהמותג הזה התחיל משם ע״י דילר מקומי ולא מישראל...לא הבנת נכון זה לא שאני בא להגיד שזה תוצרת חוץ פשוט אני בא לפוצץ את המיתוס ״מיוצר בארץ״ כי מה שעושים פה עושים גם שם זה הכל
שמעתי שהוא הולך לפתוח עוד שתי סניפים בברלין ופריז...
אל תיקנה כל סיפור שמאכילים אותך

לא מבין מה הצחוק שלך?
הבחור שייצר בזמנו את סיירוקס עשה את אותו הדבר...זה שהתחילו בארץ זיופים שהרסו את המותג זה כבר אופרה אחרת..שסיירוקס בארץ כבר נפל הוא המשיך להימכר בחו״ל בכמויות כי הוא פשוט לא זוייף זה הכל...כל מי שמייצר תמיד ירצה שיהיה לו חומר טוב אף אחד לא רוצה לאכזב תלקוחות שלו בין אם זה במדינת ישראל ובין אם זה בחו״ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית