הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נייטקס

מצב
השרשור נעול

DarKnight34

משתמש מתחיל
110
38
נק' מוניטין:
247
110
38
טארגט
בן 34, סייקל חמישי. באחרונה קיבלתי הרבה מאוד המלצות מאנשים קרובים על החברה:

20160104_162644.jpg

אם אפשרי לקבל פידבק מתאים ואיכותי מכל משתמש בעל ניסיון

@Tom @Mishel27 @Daniel Barack

מדובר בחברה חדשה בשוק, אך ביצרן ותיק.
העניין שהתגובות לגבי החברה הזו ספציפית מוגבלות - לא הרבה ניסו עדיין.
חומרים אחרים של היצרן ידועים, והתגובות עליהם טובות, אך מעורבות.
באם היצרן הביא לך אישית - כנראה והחומר בסדר.

כמעט בטוח ייצור מקומי..האתר ישראלי
אם המליצו לך..אז תבקש מאלה שהמליצו לך הסברים אם לא יעבוד
אני מעדיף ללכת על חברות רציניות אם תקנים בינלאומיים
המחיר זה לא מה שהכי חשוב בסייקל..למדתי את זה על הבשר

• פותח/ת השרשור
כמעט בטוח ייצור מקומי..האתר ישראלי
אם המליצו לך..אז תבקש מאלה שהמליצו לך הסברים אם לא יעבוד
אני מעדיף ללכת על חברות רציניות אם תקנים בינלאומיים
המחיר זה לא מה שהכי חשוב בסייקל..למדתי את זה על הבשר
איזה חברות?...
בינתיים קיבלתי פידבקים ממש חיוביים.
מתכוון להתחיל סייקך עם נייטקס של טסט ארוך ודקה ל-12 ו-10 שבועות. תוספת דיבול בששת השבועות הראשונים. PCT ו-פרגניל כמו בנעוצים.

איזה חברות?...
מתכוון להתחיל סייקך עם נייטקס של טסט ארוך ודקה ל-12 ו-10 שבועות. תוספת דיבול בששת השבועות הראשונים. PCT ו-פרגניל כמו בנעוצים.
לא שללו את החברה, רק הסבירו לך שהיא רק שם חדש של יצרן ותיק.
באם תנסה, חזור לעדכן כאן לגבי הרשמים.

איזה חברות?...
נייטקס חברה מצויינת, החומרים מיוצרים במינון טוב ומאוד נוחים להזרקה. קריסטלים ממקור טוב ומניח שהמחירים בהתאם.
חברה אחרת ברמה גבוהה שגם התחילה לקבל לא מעט פידבקים טובים היא Zenco. גם כאן החומרים במינון וסביר שגם כאן המחירים יהיו קצת שונים ממה שרוב המשתמשים מכירים.

נייטקס חברה מצויינת, החומרים מיוצרים במינון טוב ומאוד נוחים להזרקה. קריסטלים ממקור טוב ומניח שהמחירים בהתאם.
חברה אחרת ברמה גבוהה שגם התחילה לקבל לא מעט פידבקים טובים היא Zenco. גם כאן החומרים במינון וסביר שגם כאן המחירים יהיו קצת שונים ממה שרוב המשתמשים מכירים.
וואלה..שתי טבחים בשוק הזמינו מדבקות חדשות כנראה
אני מנסה להרביץ הימור איזה חברות הם הולכות להחליף..בקרוב יעלמו מהשטח שתי חברות קיימות...יש לכם הימור?

לא מבין 😕 שאלתי חברים..אף אחד לא מקיר ..איך אפשר להמליץ על חברה שאף אחד לא שמע עליה ולא מקיר?
יש מצב שהרבה שואלים את עצמם אם יקבלו בויאלים אותו מינון שהמנהל בפורום מקבל מהטבח
רק הסבירו לך שהיא רק שם חדש של יצרן ותיק.
אם הנייטקס והזנקו האלה הם של יצרנים ותיקים וטובים אז למה להם להחליף מדבקה אם הם כזה טובים?
למה בלקן או סיירוקס או אלפה או תייגר למשל לא מחליפים מדבקות כל שנה?? סתם שואל..לא מצליח להבין

נערך לאחרונה:
אני מנסה להרביץ הימור איזה חברות הם הולכות להחליף..בקרוב יעלמו מהשטח שתי חברות קיימות...יש לכם הימור?

לא מבין 😕 שאלתי חברים..אף אחד לא מקיר ..איך אפשר להמליץ על חברה שאף אחד לא שמע עליה ולא מקיר?
יש מצב שהרבה שואלים את עצמם אם יקבלו בויאלים אותו מינון שהמנהל בפורום מקבל מהטבח

אם הנייטקס והזנקו האלה הם של יצרנים ותיקים וטובים אז למה להם להחליף מדבקה אם הם כזה טובים?
למה בלקן או סיירוקס או אלפה או תייגר למשל לא מחליפים מדבקות כל שנה?? סתם שואל..לא מצליח להבין
דיברתי על נייטקס.
Zenco לא יצרן מקומי למיטב הבנתי, אלא חברה די חדשה מתאילנד.

שום חברה לא תיעלם..זה עניין שיווקי
חחחחח עניין שיווקי 🤣
נחיה ונראה
השיווק הכי טוב זה להישאר בשוק אם השם שלך ולא להיתבייש במה שבישלת בעבר
חברה טובה לא מחליפה שם סתם
סטרואידים זה לא במבה אדומה..מה שמוחר זה שם וותק תקנים מוניטין וחוות דעת של חברים שאתה מקיר ולא שם חדש

נערך לאחרונה:

אתה מבין על מה אתה מדבר בכלל?!
יש לך בעיה עם התגובה שלי?... ברור שלא. מציע שתפסיק לשחק בלשאול קושיות של ילד.

אתה מבין על מה אתה מדבר בכלל?!
יש לך בעיה עם התגובה שלי?... ברור שלא. מציע שתפסיק לשחק בלשאול קושיות של ילד.
אין לי בעיה בכלל אם התגובה שלך
סליחה!
לא ידעתי שיש שאלות שאסור לשאול

• פותח/ת השרשור
אלה סתם שאלות מיותרות. ביחוד אם אין לך תשובות...
תודה @Tom , באמת שנמאס מתגובות של noob-ים שחושבים שהם במרכז העניינים...
בכל מקרה נראה שאני כבר מתחיל להרגיש כניסה לסייקל, לא יודע אם זה הדיבול של בלו דראגון או שבוע עם נאייטקס, אבל זה סייקל! 😃

תודה @Tom , באמת שנמאס מתגובות של noob-ים שחושבים שהם במרכז העניינים...
בכל מקרה נראה שאני כבר מתחיל להרגיש כניסה לסייקל, לא יודע אם זה הדיבול של בלו דראגון או שבוע עם נאייטקס, אבל זה סייקל! 😃
בכיף... באמת שמדובר פה בהפרדת תגובות העיקר מתגובות הטפל... 😃
נייטקס ו-Zenco הם ברנדים מצויינים כרגע ומומלצים לכל אחד שמתכונן להתחיל סייקל עכשיו.
השוק מלא בפסולת, ולכן כשברנדים טובים עולים מן החובה להדגיש ולתת לכולכם הזדמנות להצטייד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית