הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ללכת על זה או לא?

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
חייב התייעצות אם ללכת על זה
כבר חודש שלם רק חוקר וחוקר על ה-GW501516
הבנתי שבוודאות הוא יעיל ועל היעילות קשה להתווכח, חומרים דומים אליו כמו GFT505 משמשים לטיפול במחלות שונות בינהם סכרת אפילו
פשוט הוא כל כך לא מוכר שאני פשוט מפחד להשתמש בו. לדעתי מעטים האנשים בארץ שהשתמשו בו
אין עליו מידע בקושי, ומה שיודעים לא בהכרח עוזר לי. נמצא שעל עכברים במינון של 400 מ"ג הוא גרם להתפשטות של גידולים סרטניים בכל מקום אפשרי בגוף.
מלחיץ
בקיצור אני חייב תעזרו לי להחליט - ללכת על זה או להמשיך בחיטוב רגיל בלי חומרים?

האמת היא, שעלתה לי אפילו מחשבה לגדל עכבר בתנאים מסוימים ולנסות עליו לפני שאני מכניס את זה לגוף שלי. אבל אני לא מדען ויש אנשים שזה העבודה שלהם חחח

למה להסתכן בחרא הזה או זבל אחר שיש לו תופעות לוואי כאלה? (מה שאמרת על סרטן ועכברים גם מלחיץ)
מה רע באפדרין + קפאין ? או קלן + קפאין ? עושה תעבודה יפה מאוד. כל השאר מה שדרוש מימך זה לשמור על תזונה נכונה אימונים ואירובי.

• פותח/ת השרשור
למה להסתכן בחרא הזה או זבל אחר שיש לו תופעות לוואי כאלה? (מה שאמרת על סרטן ועכברים גם מלחיץ)
מה רע באפדרין + קפאין ? או קלן + קפאין ? עושה תעבודה יפה מאוד. כל השאר מה שדרוש מימך זה לשמור על תזונה נכונה אימונים ואירובי.
אין לי מאיפה להשיג קלן\אפדרין במחיר נורמלי

בקיצור אני חייב תעזרו לי להחליט - ללכת על זה או להמשיך בחיטוב רגיל בלי חומרים?
בשביל מה חומרים?
באיזה א.ש אתה?

עלתה לי אפילו מחשבה לגדל עכבר בתנאים מסוימים ולנסות עליו לפני שאני מכניס את זה לגוף שלי
אני לא בטוח שלעשות ניסויים על בעלי חיים זה דבר חוקי ללא היתר כלשהו, יש את חוק צער בעלי חיים.
מצד שני, אני לא בטוח שעכבר נכנס בקטגוריה הזאת.

ונשאיר את זה כך. לא מדברים על מחירים או מקורות לחומרים הללו בפורום..

• פותח/ת השרשור
בשביל מה חומרים?
באיזה א.ש אתה?

אני לא בטוח שלעשות ניסויים על בעלי חיים זה דבר חוקי ללא היתר כלשהו, יש את חוק צער בעלי חיים.
מצד שני, אני לא בטוח שעכבר נכנס בקטגוריה הזאת.

ונשאיר את זה כך. לא מדברים על מחירים או מקורות לחומרים הללו בפורום..
חומרים בשביל עזרה לחטב. כן אני לא על אחוז שומן נמוך אבל להעזר בחומרים אם אפשרי זה טוב.
קלן זה לא אפשרות אצלי, אפדרין מסיבות טכניות גם לא.
בסה"כ מתעניין נורא ב-GW ולמה לעזאזל פסלו אותו כל כך מהר למרות שיכול להיות שהוא ממש טוב.
עכבר חוקי לעשות ניסויים אבל סתם הגזמתי לא באמת אעשה חח.

אני לא מדען
יופי, אז אל תעשה שטויות.

נמצא שעל עכברים במינון של 400 מ"ג הוא גרם להתפשטות של גידולים סרטניים
אז אתה רוצה לנסות?
ללכת על זה או להמשיך בחיטוב רגיל בלי חומרים?
במידה ואתה רוצה להשתמש בחומרים אל תלך לדברים כאלו לפחות.
הדברים הבנאליים יעשו את העבודה.

החומר פשוט לא שווה את השימוש. SARMS כבר ננטשו בכל זירה ועוד לפני שנחקרו מספיק...

אם תלא מצליח להשיג מחיר "נורמלי" זה לא סיבה שצריך להשתמש במשהו שיכול להיות מסוכן. עד כמה כבר המחיר יכול להיות גבוה נו באמת כולה אפדרין/קלן וקפאין. לפעמים צריך להשקיע. עדיף לשלם על משהו טוב. ולא לאכול חינם DNP ולקחת סיכונים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית