הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גילוח כדי לעודד צמיחה עובד גם עם מכונה?

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
טוב.. לפני חודש בערך התחלתי להתגלח כי אני רוצה שהזקן יגדל מלא ועבה יותר (יש כמה קרחות קטנות ובכללי רוצה שיהיהעבה יותר), בבסיס הרבה יותר נוח לי להתגלח עם מכונה מאשר סכין, השאלה שלי פה זה האם מכונה נותנת את אותו הגירוי כמו הסכין או לא? כי תאכלס הלהבים לא ממש נוגעים בעור..

טוב.. לפני חודש בערך התחלתי להתגלח כי אני רוצה שהזקן יגדל מלא ועבה יותר (יש כמה קרחות קטנות ובכללי רוצה שיהיהעבה יותר), בבסיס הרבה יותר נוח לי להתגלח עם מכונה מאשר סכין, השאלה שלי פה זה האם מכונה נותנת את אותו הגירוי כמו הסכין או לא? כי תאכלס הלהבים לא ממש נוגעים בעור..
זה מיתוס.
אין שינוי בעובי השערות אחרי גילוח.

כי שהתגלחת חודשיים כל יום אז השערות המשיכו לצמוח במקומות הריקים בלי שראית כי כל פעם גילחת ואז שהפסקת להתגלח ראית את הצמיחה שלא היית למרות שהשערות היו צומחות גם אם לא היית מתגלח

לא.
הסיבה שחושבים ככה זה כי שערה שנחתכה מלאכותית נראית ויזואלית יותר עבה וגם כי הקצה שלה "עוקצני"

• פותח/ת השרשור
כי שהתגלחת חודשיים כל יום אז השערות המשיכו לצמוח במקומות הריקים בלי שראית כי כל פעם גילחת ואז שהפסקת להתגלח ראית את הצמיחה שלא היית למרות שהשערות היו צומחות גם אם לא היית מתגלח
רואים הבדל על הזקן שגידלתי לפני ואחרי

בגדול כן ככול שתתגלח יותר כך השערה תתקשה ותתעבה.
הסכין גורם לגירוי יותר חד מאשר מכונה אבל כן גם עם מכונה תדירות צמיחת השיער תגדל לאחר מספר גילוחים

בטח שכן, גם יודע להעיד שבחודשיים שהתגלחתי בטירונות ראיתי הבדל שהיה לי זקן הרבה יותר מלא אחרי
זה לא מה שעשה את ההבדל אחי מה שעשה את ההבדל זה שהתפתחת(כנראה מאוחר קצת)
קח הסבר קטן- מעל העור השיער דק ומתחת לעור הזקיקים עבים ככה שכשאתה מגלח עולה למעלה החלק העבה וזה נראה כאילו יש הבדל אבל בעצם זה לא הולך להתעבות ככל שתגלח יותר

לדעתי יש הבדל, עובדה שלצעירים עם פלומות שיער על הפנים יוצאים זיפים אחרי גילוח ראשון

זה מיתוס, להרבה אנשים יש שינוי בקצב צמיחת השיער בפנים בלי קשר לגילוח.
בטח ובטח שאת הצבא מתחילים בגיל 18 ומסיימים בגיל 21

• פותח/ת השרשור
זה מיתוס, להרבה אנשים יש שינוי בקצב צמיחת השיער בפנים בלי קשר לגילוח.
בטח ובטח שאת הצבא מתחילים בגיל 18 ומסיימים בגיל 21
אני מדבר איתך על פרק זמן של כולה חודשיים שהתגלחתי אחרי הרבה זמן שגידלתי וזה עשה הבדל משמעותי

אני מדבר איתך על פרק זמן של כולה חודשיים שהתגלחתי אחרי הרבה זמן שגידלתי וזה עשה הבדל משמעותי

אני בחופש גדול בין כיתה ו' לכיתה ז' גבהתי בערך ב 8 ס"מ.
וגם יש הבדל בין תדירות הגילוח בחופש בין י"ב לצבא לבין הזמן שאתה חייל ומקפידים על פנים חלקות

מנסיון אישי השיער לא גודל או משתנה מגילוח לגילוח, אני מתגלח מגיל 13 בערך ותמיד שהתגלחתי חזר להיות אותו שיער הוא השתנה שהתחלתי לגדול.
עוד דוגמא עשיתי ניסוי התגלחתי במשך הרבה זמן את כל הפנים ותמיד היה הבדל בין השיער שמעצמות הלחיים עד למטה ומעל, אחרי שנה בערך החלטתי לגדל זקן בערך 50 יום ועדיין לא היה שינוי בשיער שמעל לעצמות הלחיים
אז בקיצור לפי ה"מחקר" שלי זה לא השפיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית