הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גילוח כדי לעודד צמיחה עובד גם עם מכונה?

מנסיון אישי השיער לא גודל או משתנה מגילוח לגילוח, אני מתגלח מגיל 13 בערך ותמיד שהתגלחתי חזר להיות אותו שיער הוא השתנה שהתחלתי לגדול.
עוד דוגמא עשיתי ניסוי התגלחתי במשך הרבה זמן את כל הפנים ותמיד היה הבדל בין השיער שמעצמות הלחיים עד למטה ומעל, אחרי שנה בערך החלטתי לגדל זקן בערך 50 יום ועדיין לא היה שינוי בשיער שמעל לעצמות הלחיים
אז בקיצור לפי ה"מחקר" שלי זה לא השפיע
מאוד אמפירי. 😆
אבל כן, אתה צודק בסה"כ.

• פותח/ת השרשור
יש למישהו פה רפרנס באמת שמראה שזה רק ברוסיינס ואני סתם מתגלח? או שאולי דווקא הצעקה מיתוס היא ברוסיינס

מניסיון, קניתי לפני הצבא סכיני גילוח...
התגלחתי במשך הצבא מלא פעמים, ועד היום אני יכול לא להתגלח שבוע ובקושי יגדל משהו...
גנטיקה אחי, מצטער.

זה מיתוס, אנשים מאמינים בזה כי פשוט מאוד- אתה עדיין ממשיך להתפתח והשיער ממשיך לצמוח, בין אם תתגלח ובין אם לא.
לכן מי שמתגלח והשיער שלו המשיך לצמוח בצורה יותר נוקשה או במקומות חדשים, מאמין שזה בגלל שהוא התגלח.
אני אישית לא שעיר והקצב צמיחה לא גדל לי או השתנה משום גילוח, לא בגוף ולא בפנים.ץ

תגיד תודה, אני יכול להתגלח ואחרי שבועיים שלושה להראות כמו חסיד ברסלב...

אני לא מחפש גדילה מהירה בהכרח, רק שיגדל מלא בלי קרחות
יש אנשים שבסביבות גיל 30 רק יש להם זקן מלא.
זה תלוי בכמה טסטוסטרון מומר ל-DHT שהוא ההורמון האנדרוגני האחראי גם בין היתר גם על צמיחת הזקן.
בגיל יותר מבוגר (סביבות ה-30, יותר טסטוסטרון מומר)

ואז יהיה לך יותר זקן, פחות שיער על הראש, ופחות גיינס.

ברור שעובד גם עם מכונה. תראה שאחרי מספר גילוחים השיערה תשחר ותתעבה. במיוחד אם אתה מגלח על 0.
אם אתה מגלח ומשאיר קצת זיפים קצב הצמיחה יהיה איטי יותר אבל קיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית