עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסיכוי שזה יגרום לבקע או לכל נזק אחר מאוד קטן, לעומת זאת הסיכוי להיפצע אם אתה לא עושה וולסלבה -גדול מאוד.אני בן 14 ועושה סוג של וולסבה בבנץ פרס אבל אני לא עושה כמו שצריך וגם אמרו לי שזה יכול לגרום לילבקע או לנזק מוחי....
זה נכון?
ואם זה שטויות אז אפשר סרטון בעברית שמלמד איך לעשות וולסבה נכון?
הסיכוי שזה יגרום לבקע או לכל נזק אחר מאוד קטן, לעומת זאת הסיכוי להיפצע אם אתה לא עושה וולסלבה -גדול מאוד.
בכל מקרה אין הרבה מה לדעת, לפני החזרה אתה מכניס אוויר, מחזיק אותו שם, ובסוף החזרה משחרר את האוויר ומכניס אוויר חדש.
לגבי תיעוד של המקרים אני לא יודע. אבל מסכים ש"קטן מאוד" שכתבתי, זה בלשון המעטה.קטן מאוד זה understatement. אין אפילו תיעוד של מקרים כאלה.
תודה,אבל תמיד שאני עושה וולסבה הפרצוף שלי נהיה אדום בטירוף וטיפה סחרחורת זה הגיוני? זה לא יכול לגרום לזה שיתפוצץ לי איזה וריד בראש או משהו כזה? נשמע מוזר אבל כמה חברה אמרו לי את זה חחחהסיכוי שזה יגרום לבקע או לכל נזק אחר מאוד קטן, לעומת זאת הסיכוי להיפצע אם אתה לא עושה וולסלבה -גדול מאוד.
בכל מקרה אין הרבה מה לדעת, לפני החזרה אתה מכניס אוויר, מחזיק אותו שם, ובסוף החזרה משחרר את האוויר ומכניס אוויר חדש.
תודה,אז יש איזשהו משהו שצריך לשים לב אליו כשעושים וולסבה?קטן מאוד זה understatement. אין אפילו תיעוד של מקרים כאלה.
תודה,אבל תמיד שאני עושה וולסבה הפרצוף שלי נהיה אדום בטירוף וטיפה סחרחורת זה הגיוני? זה לא יכול לגרום לזה שיתפוצץ לי איזה וריד בראש או משהו כזה? נשמע מוזר אבל כמה חברה אמרו לי את זה חחח
תודה,אז יש איזשהו משהו שצריך לשים לב אליו כשעושים וולסבה?
אבל תמיד שאני עושה וולסבה הפרצוף שלי נהיה אדום בטירוף וטיפה סחרחורת זה הגיוני? זה לא יכול לגרום לזה שיתפוצץ לי איזה וריד בראש או משהו כזה? נשמע מוזר אבל כמה חברה אמרו לי את זה חחח
ויש את הסרטון הזה ואם יש לכם תרגום או קיצור של זה בעברית זה יהיה מצויין
ומה הם אומרים שם?בערך כי האנגלית שלי לא משהו חחח
לא שידוע ליאתה סובל מלחץ דם גבוה?
אם אין לך בעיות בריאותיות, אז לא. כולם נהיים "אדומים" אחרי סט כבד בתרגיל מורכבלא שידוע לי
אבל תמיד כשאני עושה וולסבה הפנים שלי נהיות אדומות בטירוף זה מסוכן?
אההה אוקיי תודה אחי כי זה הלחיץ אותי חחחאם אין לך בעיות בריאותיות, אז לא. כולם נהיים "אדומים" אחרי סט כבד בתרגיל מורכב
תודה,אבל תמיד שאני עושה וולסבה הפרצוף שלי נהיה אדום בטירוף וטיפה סחרחורת זה הגיוני? זה לא יכול לגרום לזה שיתפוצץ לי איזה וריד בראש או משהו כזה? נשמע מוזר אבל כמה חברה אמרו לי את זה חחח
תודה,אז יש איזשהו משהו שצריך לשים לב אליו כשעושים וולסבה?
אבל תמיד שאני עושה וולסבה הפרצוף שלי נהיה אדום בטירוף וטיפה סחרחורת זה הגיוני? זה לא יכול לגרום לזה שיתפוצץ לי איזה וריד בראש או משהו כזה? נשמע מוזר אבל כמה חברה אמרו לי את זה חחח
ויש את הסרטון הזה ואם יש לכם תרגום או קיצור של זה בעברית זה יהיה מצויין
ומה הם אומרים שם?בערך כי האנגלית שלי לא משהו חחח
לא הבנתי למה אתה מתכוון?תנסה פעם אחת לעצור את הנשימה כשהפה פתוח, ואז תבין איך מחזיקים את האוויר.
אם אתה לוקח אוויר כשהפה פתוח ועוצר אותו בפנים אתה מפעיל לחץ פנימי, זו הכוונה.לא הבנתי למה אתה מתכוון?
כשאני עושה וולבה אני לוקח אוויר מהאף סותם את הפה ואז משחר בסוף חזרה
אז אני לוקח אוויר מהפה ו"מעביר אותו" לבטן ואז מכווץ את הבטן?אם אתה לוקח אוויר כשהפה פתוח ועוצר אותו בפנים אתה מפעיל לחץ פנימי, זו הכוונה.
האוויר לא נמצא בבטן.. אלא בריאות.אז אני לוקח אוויר מהפה ו"מעביר אותו" לבטן ואז מכווץ את הבטן?
מה זאת אומרת לא עם פה פתוח? השאיפה היא מהפה והנשיפה היא גם מהפה ובמהלך התרגיל הפה סגור והאוויר משתחרר רק בסוף החזרה נכון?האוויר לא נמצא בבטן.. אלא בריאות.
אבל מבחינת ההרגשה, אתה שומר את האוויר בפנים ומכווץ את הבטן חזק.
כמובן שלא עם פה פתוח...זה רק נועד לצורך המחשה....
הפה סגור במשך כל החזרה.. לזה הכוונה.מה זאת אומרת לא עם פה פתוח? השאיפה היא מהפה והנשיפה היא גם מהפה ובמהלך התרגיל הפה סגור והאוויר משתחרר רק בסוף החזרה נכון?
אההה תודה רבההפה סגור במשך כל החזרה.. לזה הכוונה.