הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רק אניח את זה כאן.

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
נרקסיזם ומזוכיזם? שם נרדף לכל פורום פיתוח גוף. ועכשיו ברצינות, למי אכפת מטרולים? והשאלה היותר מעניינת: מה הקשר בין המיתולוגיה הסקנדינבית ואנשים עם חוסר ביטחון עצמי,עודף זמן וגישה לאינטרנט?

סדיזם, לא מזוכיזם.
כשהחברה או המשטרה מניעה אותך להמנע מסדיזם עם הפחדות כאלה והאחרות, אתה פונה למזוכיזם. זוכר קראתי משהו בפסיכולוגיה על זה. לדעתי לכל אחד יש נטיה לסדיזם, השאלה עד כמה אתה מפתח אותה ומאיזה גיל. אם מגיל צעיר יש לך הרפתקאות בסגנון תליית חתולים,ונדליזם או סתם סדיזם לא מודע, הסיכוי שתהפוך לאחד כזה בעתיד גבוה יותר לעומת אם גדלת בבית טוב ויכולות האמפטיה שלך נשמרו לאורך כל הילדות.

אני באמת לא מבין מה עשיתם פה ויכוח על למה זה
כאחד שהיה טרול מובחר בעבר זה מונע בעיקר מ-חוסר חיים, יותר מדי זמן פנוי, רצון לתשומת לב, ביטחון עצמי נמוך.
סדיזם? אני אישית לא התכוונתי לפגוע באף אחד, רק לצחוק קצת

אני באמת לא מבין מה עשיתם פה ויכוח על למה זה
כאחד שהיה טרול מובחר בעבר זה מונע בעיקר מ-חוסר חיים, יותר מדי זמן פנוי, רצון לתשומת לב, ביטחון עצמי נמוך.
אבל אם להיות טרול הפך להיות לדרך חיים ותחביב?

• פותח/ת השרשור
המטרות לפעולות שלך לא בהכרח נובעות מגורמים מודעים.
סדיזם הינו דחף "אסור" = המודע לא יגיד לעצמו שהוא מונע על ידי סדיזם, אלה הוא יעוות את זה בעזרת הצגת הדחף כדברים אחרים כפי שרשמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית