הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נעלי וויטליפטינג

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
היי.
הרבה זמן שאני שוקל לקנות נעליים, אבל פשוט לא עושה את זה.
אני רוצה לקנות משהו בארץ, שאוכל למדוד קודם. קראתי על Wei Rui, חיפשתי בפורום, אבל עדיין אין מספיק מידע על נעליים לקנייה בארץ.
אשמח לשמוע איפה בארץ אפשר למצוא נעליים טובות.
שמעתי שבספורטלנד באשדוד יש, אבל זה רחוק מהאזור.

תחפש דיל טוב על אדיפאוור, לא תתחרט.
אל תדאג לגבי המדידה, תוכל להעריך בצורה טובה על סמך אדידס רגילות או פאוורליפט

בזמנו קניתי את ה-wei-rui , עד היום אני משתמש בהם , הן נוחות לי מאוד. מצד שני אין לי ניסיון עם נעליים אחרות חוץ מאולסטאר.
לגבי ה-wei rui , קניתי מהחנות באשדוד , הן עלו באיזור ה-350 ש"ח. הנעליים לא אחידות, כלומר יכולה להיות נעל מידה 43 שארוכה יותר מנעל מידה 43 אחרת. במזל קלטתי את זה עוד בחנות ומצאתי עם המוכרת שם שני נעליים תואמות. אחרי חודש בערך, קלטתי גם שיש נעל אחת שהסולייה שלה גבוהה בערך ב-2 מ"מ מהנעל השנייה. התקשרתי אליהם , שלחתי להם את הנעליים , תיקנו אותם והחזירו לי, כמובן בלי עלות.
אז מצד אחד, השירות באמת אחלה. מצד שני, הרבה טירטור מיותר ובדיעבד הצטערתי שלא הלכתי על הפווארליפט 2.0 (בערך באותו מחיר) או אפילו להוסיף 400 שקל ולקנות את האדיפוואר.

• פותח/ת השרשור
בזמנו קניתי את ה-wei-rui , עד היום אני משתמש בהם , הן נוחות לי מאוד. מצד שני אין לי ניסיון עם נעליים אחרות חוץ מאולסטאר.
לגבי ה-wei rui , קניתי מהחנות באשדוד , הן עלו באיזור ה-350 ש"ח. הנעליים לא אחידות, כלומר יכולה להיות נעל מידה 43 שארוכה יותר מנעל מידה 43 אחרת. במזל קלטתי את זה עוד בחנות ומצאתי עם המוכרת שם שני נעליים תואמות. אחרי חודש בערך, קלטתי גם שיש נעל אחת שהסולייה שלה גבוהה בערך ב-2 מ"מ מהנעל השנייה. התקשרתי אליהם , שלחתי להם את הנעליים , תיקנו אותם והחזירו לי, כמובן בלי עלות.
אז מצד אחד, השירות באמת אחלה. מצד שני, הרבה טירטור מיותר ובדיעבד הצטערתי שלא הלכתי על הפווארליפט 2.0 (בערך באותו מחיר) או אפילו להוסיף 400 שקל ולקנות את האדיפוואר.
חשבתי על הפאוורליפט, אבל יש להם סוליה דחיסה לפי מה שהבנתי. חלק אומרים שהיא מרגישה קשיחה ולא נדחסת, אבל טוענים שגם אם ההרגשה שלה טובה, עדיין נאבד כוח.

חשבתי על הפאוורליפט, אבל יש להם סוליה דחיסה לפי מה שהבנתי. חלק אומרים שהיא מרגישה קשיחה ולא נדחסת, אבל טוענים שגם אם ההרגשה שלה טובה, עדיין נאבד כוח.
השתמשתי בהן, חזרתי לאולסטאר. גם בגלל שלא אהבתי את העקב וגם כי היא קצת נדחסת.

לא יודע איזה פאווארליפט מכרו לכם, אין לי שום דבר בנעליים ממה שנאמר כאן, בטח שלא נדחסות.

לא יודע איזה פאווארליפט מכרו לכם, אין לי שום דבר בנעליים ממה שנאמר כאן, בטח שלא נדחסות.
הדחיסה מתרחשת ככל שהמשקל גבוה יותר, לעמוד עם 180 לדוגמה דוחס עם יותר מ90-100.

נערך לאחרונה:
לי היה ועדיין יש פווארליפט 2.0, הסקבטתי איתה 195 ודדילפטי איתה מעל 200קילו פעמים רבות, העקב לא נדחס אתם מדמיינים.. אתם נדחסים אולי..

ובכל מקרה, אני חושב שמקצינים בחשיבות של הדחיסות. אפשר לחשוב שמנסים לשבור שיאי עולם וכל 0.25 ק"ג על המוט משנה משהו.

יש לי את ה wei rui שקניתי לפני יותר משנה,היתרון שלהן שהן רחבות.
גם בספורטלנד אשדוד,לא שמתי לב לאי סימטריה.
עד עכשיו החזיקו יופי,הבעיה שאיכות החומר שם לא גבוהה.

כאשר הפאוורליפט עולות80-90 דולר ואפשר למצוא אדיפאוור באזור 140 דולר.
שווה כבר להזמין את האדיפאוור.
נעליים כאלה מחזיקות כמה שנים ואז ההפרש לא כל כך משמעותי.

כאשר הפאוורליפט עולות80-90 דולר ואפשר למצוא אדיפאוור באזור 140 דולר.
שווה כבר להזמין את האדיפאוור.
נעליים כאלה מחזיקות כמה שנים ואז ההפרש לא כל כך משמעותי.
המחיר בדרך כלל באיזור ה200 דולר עם משלוח, אם זה 140 אין בכלל שיקול לדעתי. איפה ראית ב140 ?

היה מבצע לא מזמן על הAdipower שרוב המידות עלו בסביבות ה100$ (לא כולל משלוח), הגיע אלי לארץ כולל הכל דרך Buy2 בסביבות 145$

איזה מידה אתה ?
אם יש לך נעלי ריצה נוחות של אדידס אתה יכול להזמין אותה מידה באדיפאוור.
אני הזמנתי 7 אמריקאי (שזה 39.5 אירופי) למרות שבנעל רגילה אני 38.
גם לי עלה 138$.

אם יש לך נעלי ריצה נוחות של אדידס אתה יכול להזמין אותה מידה באדיפאוור.
אני הזמנתי 7 אמריקאי (שזה 39.5 אירופי) למרות שבנעל רגילה אני 38.
גם לי עלה 138$.

הרגל שלי יותר קטנה משלך :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית