הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תדירות זריקת טסט' אנתת

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אהלן,
מזריק כל עשרה ימים טסט' אנתת.
רציתי לדעת האם יהיה שינוי או יעילות גבוהה יותר אם אני אזריק חצי מהכמות כל 5 ימים?
כרגע התחושה מעולה בליבידו, לקראת היום ה8-11 בד"כ יש ירידה קצת בריכוז אבל יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים של עייפות או משהו (הזרקתי רק 3 פעמים ככה שקשה לתת אינדיקציה קבועה)

בבדיקות דם שביצעתי שבוע אחרי הזריקה השלישית קיבללתי תוצאה של TEST TOTAL 12.4
אמשיך לעדכן בהתאם

אהלן,
מזריק כל עשרה ימים טסט' אנתת.
רציתי לדעת האם יהיה שינוי או יעילות גבוהה יותר אם אני אזריק חצי מהכמות כל 5 ימים?
כרגע התחושה מעולה בליבידו, לקראת היום ה8-11 בד"כ יש ירידה קצת בריכוז אבל יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים של עייפות או משהו (הזרקתי רק 3 פעמים ככה שקשה לתת אינדיקציה קבועה)

בבדיקות דם שביצעתי שבוע אחרי הזריקה השלישית קיבללתי תוצאה של TEST TOTAL 12.4
אמשיך לעדכן בהתאם
אני מנחש שזה לא מינון שקיבלת מהרופא? לטסט הזה זמן מחצית חיים ארוך כך שאים אתה ממשיך לכול החיים תנסה להגיע למינימום הזרקות. זה לא סייקל.

• פותח/ת השרשור
אני מנחש שזה לא מינון שקיבלת מהרופא? לטסט הזה זמן מחצית חיים ארוך כך שאים אתה ממשיך לכול החיים תנסה להגיע למינימום הזרקות. זה לא סייקל.
זה מרופא אני לא משועמם
750 בחודש זה סייקל? טוב לדעת...

נקודה למחשבה. מי שמטופל בtrt ניבדק ויש לו כמות מסויימת בדם במשך כול היום ללא שינוי מהותי לעומת אדם אחר שניבדק בבוקר, בשיא, במשך היום הכמות יורדת . כך יוצא שבפועל למטופל יש יותר טסט ביממה שלמה אפילו אים לשנהם יצאה תוצאה זהה בבדיקה. באשר אילך הרופא עשה עימך חסד. המינון שקיבלת יביא אותך גבוה מהממוצע אפילו ליקראת הזריקה החדשה.
נקודה למחשבה. מי שמטופל בtrt ניבדק ויש לו כמות מסויימת בדם במשך כול היום ללא שינוי מהותי לעומת אדם אחר שניבדק בבוקר, בשיא, במשך היום הכמות יורדת . כך יוצא שבפועל למטופל יש יותר טסט ביממה שלמה אפילו אים לשנהם יצאה תוצאה זהה בבדיקה. באשר אילך הרופא עשה עימך חסד. המינון שקיבלת יביא אותך גבוה מהממוצע אפילו ליקראת הזריקה החדשה.

• פותח/ת השרשור
הוא לא עשה עמי חסד, אלא העלה אותי קצת יותר מהממוצע.
עם 250 לחודש היו לי רמות של 11 ננומילוליטר בטוטאל טסט, שאלו תוצאות שהגעתי אליהן בתקופות יפות בלי שום זריקה, ועדיין הייתי מרגיש די פח.
לא שווה לבטל לגוף ייצור טסט בשביל להגיע ל11 ננומילוליטר אלא לפחות ל18 לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית