האם הרכישה בטוחה

נאור6096

משתמש מתחיל
50
0
צהריים טובים,
אני רוצה לרכוש היום את הייעוץ אישי, אך אני קצת חושש למסור את פירטי האשראי שלי.. האם הרכישה פה היא בטוחה?

אני רואה שאתה כבר מנוי :D
באופן כללי, לא חייב להירשם לPAYPAL כדי לשלם דרכם.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שאתה כבר מנוי :D
באופן כללי, לא חייב להירשם לPAYPAL כדי לשלם דרכם.
כן אחי נרשמתי כבר.
תודה רבה!
פתחתי לוג בייעוץ אישי ליפני בערך 4 שעות ועדיין לא קבלתי שם תשובה מישהו יודע תוך כמה זמן עונים?

משה גר בארה"ב ככה שהשעות הפוכות.

אני מניח שהוא יחזור אלייך בשעות הקרובות כשהשעה אצלו תהיה נורמלית יותר.

הרכישה מתבצעת דרך צד ג', שזה פייפאל - חברת בת של אתר הסחר העולמי eBay. המערכת של הפורום סה"כ מזהה שהרכישה שלך בוצעה בהצלחה דרך פייפאל (פייפאל שולח "התראה" למערכת של האתר שהתשלום בוצע בהצלחה ויש להפעיל את החשבון), כך שאנו בפועל לא מתעסקים עם כרטיס האשראי שלך ואין לנו גישה לאף אחד מהפרטים שאתה מזין בעמוד התשלום פרט לשמך המלא וכתובת אימייל.

בכל מקרה שני האתרים, הן הפורום והן פייפאל עובדים עם פרוטוקל HTTPS. מאחר ואין בפועל תשלום דרך הפורום, ההצפנה של פייפאל "חזקה" יותר משל הפורום, אבל שני האתרים מוצפנים ובטוחים לגלישה (ב LBS יש הרבה דברים מעבר לפייפאל מבחינת חשבונות המשתמש שגולשים באתר כדי להיות בטוחים שהפרטים שאתה מספק בפורם ייעוץ אישי באמת פרטיים בין היועץ האישי והלקוח).

בכל מקרה, יש פיירוול (חומת אש) תוכנה + חומרה המותקנים/מחוברים לשרת של האתר (ולא מדובר על הצעצועים שמותקנים בד"כ במחשבים פרטיים 😃 )

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית