הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הולמס פלייס - אכזבה

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
אחרי הסיפור שהיה לי עם הגרייט שייפ החלטתי לחפש לי חדר כושר חדש.
היום הייתי באימון ניסיון בהולמס והגעתי למסקנה שזה מקום עם פוטנציאל עצום אבל הפוטנציאל הזה כל כך לא ממומש שזה מבאס.

נכון, הוא עולה כמעט פי 2 מחדרי כושר אחרים (בעיקר באזור רחובות) אבל יש פינוקים, קודם כל יש מיליארדי מכשירי אירובי ככה שאף פעם לא יהיה עומס, יש בריכה, ויש מלתחות שחבל על הזמן ויש בריכה. כל אלה בהחלט שווים מבחינתי לפחות את התוספת כסף שצריך לשלם והייתי מוכן לעמוד בה.
הבעיה היא אחרת וזה מה שמעצבן שם, המקום הזה נבנה בלי טיפת מחשבה על מתאמנים רציניים אלא מיועד לכוסיות (שלא חסרות שם) ולזקנים בני 700. יש שם מלא מלא מכשירים, חוץ מזה שיש מלא מכשירים לכל איבר בגוף, מכל המכשירים יש לפחות 2. (לעזאזל מי צריך 2 מכשירי דחיקה ליד אחורית או ליד קדמית, כאילו שב rush hour שם יהיה פקק, זה דברים שבכיף 2 נכנסים ביחד) מצד שני, הדברים היותר שימושיים לא קיימים שם.
יש רק כייבל קרוס אחד וגם הוא מעצבן, יש רק 2 ספות לבנץ' פרס, אין שם כלוב לסקוואט, האמת שאם רוצים לעשות שם סקוואט בלי סמית' צריך להשעין את המוט במקום כל כך גרוע שברגע ששמים מצד אחד משקולת של 20 קילו המוט נוטה ונופל, צריך אשכרה עוד מישהו כדי לשים ולהוציא משקולות.
חוץ מזה המראות שם לא מסודרות טוב ככה שאם בא לך לעשות דד ליפט מאד קשה לך לראות את עצמך, מה שקשה במיוחד למתחילים שמנסים לעשות פעמים ראשונות את התרגיל הזה לבד.

פייר התאכזבתי.

אתה צריך כלוב מוט ספה והרבה פלטות
וכמה שפחות אנשים על זה

כל הרשתות זה חרא

• פותח/ת השרשור
כן שמתי לב, כנראה שאו שאני אלך על פשוט בחדר כושר של מכון וייצמן או שאני אלך לפורמה אני אשווה היום ביניהם ואחליט

• פותח/ת השרשור
אין לי שמץ איפה אפשר למצוא כזה. ללא ספק זה יכול להיות הכי טוב חדר כושר שכונה עם המינימום שצריך.
אירובי זה באסה בשדה אני אוהב את האליפטי

הולמס פלייס זה חרא. יש לי מנוי בסניפים השונים כבר ארבע שנים, סתם גנבים.
הבנתי שהחדר כושר במכון ויצמן טוב, אני מכירה מישהו שמתאמן שם.

רק לי הפריע שהוא כתב "והמראות לא נוחות ואי אפשר להסתכל על עצמך כשעושים דדליפט"?

ההוא רומז שבדדליפט הראש צריך להיות בזוית של 42.35 מעלות (סתם,צריך להסתכל לאיזה כיוון,פשוט שכחתי לאיפה)

הייתי שנתיים בחדר כושר של מכון ויצמן ועכשיו כמה חודשים בפורמה.
החדר כושר במכון הוא סביר בהחלט. יש שם מכשירי אירובי ומכשירי כח טובים, אבל אין הרבה מקום לזוז בחלק של המשקולות החופשיים (שם אני מבלה 95% מהאימון).
היתרון הגדול של המכון הוא המחיר והברכה (אם זה מעניין אותך).

פורמה חדר כושר יותר רציני - יותר מכשירים, הרבה יותר מרווח, מלתחות גדולות.
אני לא יודע לגבי צופף כי אני הולך בצהריים ובשניהם מאוד פנוי.

לגבי מראות - בשניהם יש מראות. מנסיוני בפורמה יש דברים יותר טובים להסתכל עליהן מאשר המראות אבל אסור לי לדבר כי אין לי הוכחות מצולמות. 😃

אחרי הסיפור שהיה לי עם הגרייט שייפ החלטתי לחפש לי חדר כושר חדש.
היום הייתי באימון ניסיון בהולמס והגעתי למסקנה שזה מקום עם פוטנציאל עצום אבל הפוטנציאל הזה כל כך לא ממומש שזה מבאס.

נכון, הוא עולה כמעט פי 2 מחדרי כושר אחרים (בעיקר באזור רחובות) אבל יש פינוקים, קודם כל יש מיליארדי מכשירי אירובי ככה שאף פעם לא יהיה עומס, יש בריכה, ויש מלתחות שחבל על הזמן ויש בריכה. כל אלה בהחלט שווים מבחינתי לפחות את התוספת כסף שצריך לשלם והייתי מוכן לעמוד בה.
הבעיה היא אחרת וזה מה שמעצבן שם, המקום הזה נבנה בלי טיפת מחשבה על מתאמנים רציניים אלא מיועד לכוסיות (שלא חסרות שם) ולזקנים בני 700. יש שם מלא מלא מכשירים, חוץ מזה שיש מלא מכשירים לכל איבר בגוף, מכל המכשירים יש לפחות 2. (לעזאזל מי צריך 2 מכשירי דחיקה ליד אחורית או ליד קדמית, כאילו שב rush hour שם יהיה פקק, זה דברים שבכיף 2 נכנסים ביחד) מצד שני, הדברים היותר שימושיים לא קיימים שם.
יש רק כייבל קרוס אחד וגם הוא מעצבן, יש רק 2 ספות לבנץ' פרס, אין שם כלוב לסקוואט, האמת שאם רוצים לעשות שם סקוואט בלי סמית' צריך להשעין את המוט במקום כל כך גרוע שברגע ששמים מצד אחד משקולת של 20 קילו המוט נוטה ונופל, צריך אשכרה עוד מישהו כדי לשים ולהוציא משקולות.
חוץ מזה המראות שם לא מסודרות טוב ככה שאם בא לך לעשות דד ליפט מאד קשה לך לראות את עצמך, מה שקשה במיוחד למתחילים שמנסים לעשות פעמים ראשונות את התרגיל הזה לבד.

פייר התאכזבתי.

תן לי להבין משהו. אתה מוכן לשלם פי 2 בשביל המשפט הראשון שמודגש, ולהתמודד עם המצב השני שמודגש?
ולחשוב שאפשר פשוט לצאת החוצה ולרוץ...

על המשפט השלישי פשוט צריך להשמיד אותך.

פביאן, אני יודע שזה נשמע הכי נדוש, מציק ונטחן במוח בכל חור: תקרא את הפאקינג ספר (SS).
אני מבטיח לך שתחזור ותקרא את ההודעה הזאת כאן ותרצה לדפוק לעצמך כדור בראש 😃

הייתי שנתיים בחדר כושר של מכון ויצמן ועכשיו כמה חודשים בפורמה.
החדר כושר במכון הוא סביר בהחלט. יש שם מכשירי אירובי ומכשירי כח טובים, אבל אין הרבה מקום לזוז בחלק של המשקולות החופשיים (שם אני מבלה 95% מהאימון).
היתרון הגדול של המכון הוא המחיר והברכה (אם זה מעניין אותך).

פורמה חדר כושר יותר רציני - יותר מכשירים, הרבה יותר מרווח, מלתחות גדולות.
אני לא יודע לגבי צופף כי אני הולך בצהריים ובשניהם מאוד פנוי.

לגבי מראות - בשניהם יש מראות. מנסיוני בפורמה יש דברים יותר טובים להסתכל עליהן מאשר המראות אבל אסור לי לדבר כי אין לי הוכחות מצולמות. 😃

תפסיק להסתכל עלי!

🤡

תפסיק להסתכל עלי!

🤡

לץ שכמוך! איך בדיוק אני מסתכל עליך אם לא התאמנת כבר חודשיים? לא רואים אותך ולא את המיץ פטל שלך. אני מכריז בעלות על הכלוב. אם תבקש יפה אני אתן לך לעשות סט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית