הולמס פלייס - אכזבה

אני מתאמן בהולמס פלייס.

יש להבדיל בין 2 סוגי הולמס פלייס, יש את הפרימיום והאנרג'י.

האנרג'י זה מה שמתאים יותר לאנשים כמונו, יש דאמבלים עד 40-50 ק"ג, כלוב סקווט, ספות, מכשירים וכו'.
בפרימיום, כמו שהוא נשמע, הוא מכוון לעשירון. מבחינת מכשירים, יש מספיק. דאמבלים עד 25-30 ק"ג. כלוב סקווט בכלל אין.
בד"כ גם יש בריכה, ג'קוזי וסאונה.

אני מתאמן באנרג'י, יש שמה את הציוד שאני צריך, התלונות שלי על המקום הזה לא קשורות לציוד. אין לי שום טענות על הציוד שיש שמה.

לץ שכמוך! איך בדיוק אני מסתכל עליך אם לא התאמנת כבר חודשיים? לא רואים אותך ולא את המיץ פטל שלך. אני מכריז בעלות על הכלוב. אם תבקש יפה אני אתן לך לעשות סט.

עברתי לשעות הערב :-( ולכבוד הארוע, החלפתי לטעם לימון ליים ירקרק.
כלוב... מי צריך כלוב כשיש דדליפט. DL + סיסי סקוואט = אחלה DOMS, מה גם שפספסת לראות אותי בblackout אחרי סט קטלני. מהצד שלי זה היה מצחיק, מי שהיה שם רץ לבדוק אם אני בסדר...
שמת לב לאיכות של הנשים שמשתמשות בכלוב?😍
איך זה ששאר הנשים סביבן לא מבינות רמז, ונשארות על ההליכונים.

• פותח/ת השרשור
הייתי היום באימון ניסיון לפורמה
מורן I feel you man יש שם כמה בחורות שחבל להחמיץ (מה שללא ספק אתה לא יכול להגיד על אוכלוסיית המכון, לפחות מהבחורילות שמסתובבות כסטודנטיות 😃 )
הסתכלתי במכון במכון אבל מעצבן אותי יש שם ריח של בריכה וגם יש רק ספה אחת שגם היא בשעות שאני אוכל ללכת יהיה בה כנראה טור והכלוב בפורמה נראה לי הרבה יותר שווה.
אני אלך לראות באמת את המכון במדיפיט.

וכן!! לא שיש לי יותר מדי מה לראות אבל זה נותן לי חיזוקים חיובים להסתכל על עצמי במראה באמצע אימון !!! 😃

ואנטון רוב הזמן אני לא בבאר שבע, המשפחה שלי גרה שם אבל אני לומד ומשכיר דירה ברחובות אז אני מחפש חדר כושר באזור פה

לץ שכמוך! איך בדיוק אני מסתכל עליך אם לא התאמנת כבר חודשיים? לא רואים אותך ולא את המיץ פטל שלך. אני מכריז בעלות על הכלוב. אם תבקש יפה אני אתן לך לעשות סט.
אתה עושה ברפיז בכלוב???????

הייתי היום באימון ניסיון לפורמה
מורן I feel you man יש שם כמה בחורות שחבל להחמיץ (מה שללא ספק אתה לא יכול להגיד על אוכלוסיית המכון, לפחות מהבחורילות שמסתובבות כסטודנטיות 😃 )
הסתכלתי במכון במכון אבל מעצבן אותי יש שם ריח של בריכה וגם יש רק ספה אחת שגם היא בשעות שאני אוכל ללכת יהיה בה כנראה טור והכלוב בפורמה נראה לי הרבה יותר שווה.
אני אלך לראות באמת את המכון במדיפיט.

וכן!! לא שיש לי יותר מדי מה לראות אבל זה נותן לי חיזוקים חיובים להסתכל על עצמי במראה באמצע אימון !!! 😃

ואנטון רוב הזמן אני לא בבאר שבע, המשפחה שלי גרה שם אבל אני לומד ומשכיר דירה ברחובות אז אני מחפש חדר כושר באזור פה
ישך גם ככה מנוי בגרייט-היתרון שהכלוב תמיד פנוי,ועם לא- עז זה אני זה שתופס אותו-שזה גם יתרון:79nb:

• פותח/ת השרשור
המנוי נגמר לי שבוע שעבר. למזלי אני מכיר את אחד המאמנים אז הוא נתן לי כמה כרטיסי אורח 😃

• פותח/ת השרשור
טוב הייתי במדיפיט, חבל שזה בטיז-אנ-אבי אבל זה נראה כמו מקום רציני, מלא ספות ועוד מתקן כזה לסקוואט. המדריך שהיה שם לפחות נראה בחור גדול שמבין משהו. הא והמחיר 150 ש"ח לחודש לשנה 😃

יש אחלה מכון ברחוב יעקוב, בתחילת הרחוב ליד כל המכולות שם. שווה ליבדוק.

• פותח/ת השרשור
בתחילת הרחוב ?
אתה מתכוון קרוב להרצל או לצד השני ?
קרוב לצד השני זה מדיפיט מה שהייתי היום.
אם אתה יודע על עוד אחד אני אשמח לדעת כי זה רחוק לי יחסית.

אני מתאמן בהולמס פלייס.

יש להבדיל בין 2 סוגי הולמס פלייס, יש את הפרימיום והאנרג'י.

האנרג'י זה מה שמתאים יותר לאנשים כמונו, יש דאמבלים עד 40-50 ק"ג, כלוב סקווט, ספות, מכשירים וכו'.
בפרימיום, כמו שהוא נשמע, הוא מכוון לעשירון. מבחינת מכשירים, יש מספיק. דאמבלים עד 25-30 ק"ג. כלוב סקווט בכלל אין.
בד"כ גם יש בריכה, ג'קוזי וסאונה.

אני מתאמן באנרג'י, יש שמה את הציוד שאני צריך, התלונות שלי על המקום הזה לא קשורות לציוד. אין לי שום טענות על הציוד שיש שמה.

גם אני מתאמנת באנרג'י, במספר סניפים (יש לי מולטי) ורובם חרא. בחיפה הוא חלוד כולו, בקריות ה- Squat Rack משמש כסטנד למוטות, ובדזינגוף 🙄...

תוסיף על זה שהם רמאים וגנבים, וקיבלת חרא רשת.

מה רע בגרייט שייפ ברחובות ?
אני מתאמן שם כימעט תמיד פנוי והמאמנים לא חופרים

• פותח/ת השרשור
החראות ניסו לעקוץ אותי ולהכריח אותי להאריך את המנוי למרות שבכל מקרה הייתי מאריך שם כנראה

היום כמעט לכל מתאמן ותיק בהולמס פלייס יש מנוי מולטי, הם יצאו בתוכנית חדשה - תוכנית הנאמנות, צוברים נקודות ואז זוכים בסוגים שונים של מנויים, למשל לי יש מנוי GOLD.
זה מאפשר לי כניסות לכל סניפי האנרג'י ללא שום תוספת תשלום.
מי שיש לו SILVER גם יכול להיכנס לסניפים בשאר העולם.

פלטיניום לא סילבר. סילבר זה עוד סניף בארץ . וגולד זה לכל הסניפים בארץ בכלל

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי הכל טוב בהולמס, חוץ ממגוון המכשירים המעפאן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית