הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הולמס פלייס - אכזבה

יש לי מולטי כבר למעלה משלוש שנים.
המבצע הזה רק מוכיח שהם לא נותנים כלום, לפחות לי.

הכי מפריע לי שהם בינואר 2008 שינו את שמם מ- shape ל- Holmes place energy וחוץ מהמחיר לא השתנה כלום. והם העלו את המחיר ב- 25%! כששעלתי למה העליה של המחיר, אמרו לי שהם יחליפו מכשירים ויתחילו לחלק מגבות (מה שכמובן לא קרה). אבל השיא היה כשבאוגוסט 2008 מישהי שאלה למה המחיר עלה, ענו לה שזה כי המועדון הפך להיות Holmes place energy. היא כמובן לא קנתה את זה ואמרה שהם לא שינו כלום חוץ משם, אז ענו לה שרק עכשיו השתנה והם עוד לא הספיקו. אני כמובן לא יכולה לשתוק ניגשתי ואמרתי לפקידה בקבלה שהיא שקרנית וששינו את השם כבר בינואר וששמונה חודשים הם לא עשו כלום. אתם יכולים לנחש שלא היה לה מה להגיד. קרוב לשנתיים עברו, וכלום לא השתנה. אז מועדון הגון זה לא. ולמי שיש כבר מולטי (שהמחיר בסניף דיזינגוף בלבד או מולטי הוא זהה) לא מרוויח כלום. כרגיל.

• פותח/ת השרשור
הממ... אני מבין שהם לא כל כך הגונים.
האמת שהיום הייתי שם שוב (נתנו לי 3 אימוני ניסיון)
והיום היה גם האימון יחסית יותר טוב, היה שם מדריך ממש נחמד שנראה שמבין שהסתכל עלי ועזר לי עם כמה בעיות שיש לי עם הטכניקה של סקוואט ודדליפט וגם מדריכה אחרת אמרה לי (כששאלתי איפה אפשר לעשות סקוואט פה) שהם בדיוק הזמינו כלוב ושאמור להגיע. אני מבין אז ש I shouldn't take their word for it ? :(

יכול להיות שהם באמת הזמינו כלוב, יש שמועה שגם בעזריאלי הם הזמינו כלוב (לא יודעת אם הגיע באמת).
בסופו של דבר לך על המכון שהכי משתלם לך, שקודם כל יש בו את כל הציוד שאתה צריך, ואחר כך המחיר והמיקום המתאימים.

• פותח/ת השרשור
זה נכון אבל זאת החלטה מעצבנת כי יש מצב שבאיזשהו שלב בהמשך הדרך ההולמס פלייס ירד לי ב-50% בגלל הכללית פלטינה ואז הם יהפכו להיות די משתלמים במיוחד אם הם כן מביאים ציוד חדש וכלוב. כי מה שטוב בזה שכולם זקנים זה שברוב הדברים אף פעם אין תור 😃

דרך אגב, לכל מבצעי ה SS, יש מצב שבימי מנוחה שיהיה לי, יהיה לי איזשהו חשק ללכת לבריכה או שאני אהיה מותש מדי/ זה יפגע לי בהתאוששות ?

תלוי איך וכמה תשחה. אם תצוף כמו הזקנים אז לא, אם תעשה ספרינטים בבריכות אז יכול להיות.

• פותח/ת השרשור
לשחות בסבבה לא ספרינטים. גם ככה זה לא שיש באזורים האלה כוסיות בבריכה שאפשר לעשות עליהן פוזה 😃

בתחילת הרחוב ?
אתה מתכוון קרוב להרצל או לצד השני ?
קרוב לצד השני זה מדיפיט מה שהייתי היום.
אם אתה יודע על עוד אחד אני אשמח לדעת כי זה רחוק לי יחסית.

אני לא יכול לענות לך להודעה הפרטית.
כן הוא רחוק מהרצל בצד השני, פשוט ההתחלה זה תלוי מאיזה כיוון אתה בא חחח. הוא נימצא ליד הביתן של הפיס ומול בימת הנוער.
התאמנתי שם לפני איזה שנה והוא היה ממש סבבה, בלי הרבה אנשים, יש כלוב, אחלה משקלים וגם רוב המתאמנים היו רוסים שהיו די רציניים.
מה עם אינשייפ בפארק המדע?

• פותח/ת השרשור
הא אוקי תודה אז כן זה מדיפיט איפה שראיתי 😃
הייתי גם באינשייפ, מקום נחמד.
אוף לא יודע מה לעשות, הפינוקים בהולמס והתקווה שה-50% הנחה ייכנסו בקרוב מושכים אותי בכל זאת ללכת לשם.

זה נכון אבל זאת החלטה מעצבנת כי יש מצב שבאיזשהו שלב בהמשך הדרך ההולמס פלייס ירד לי ב-50% בגלל הכללית פלטינה ואז הם יהפכו להיות די משתלמים במיוחד אם הם כן מביאים ציוד חדש וכלוב. כי מה שטוב בזה שכולם זקנים זה שברוב הדברים אף פעם אין תור 😃

דרך אגב, לכל מבצעי ה SS, יש מצב שבימי מנוחה שיהיה לי, יהיה לי איזשהו חשק ללכת לבריכה או שאני אהיה מותש מדי/ זה יפגע לי בהתאוששות ?

זה יכול להיות מסוכן מאד,הזקנים נכנסים בלי החיתול לבריכה וכתוצאה מכך ריכוז השתן יעלה!👏

הא אוקי תודה אז כן זה מדיפיט איפה שראיתי 😃
הייתי גם באינשייפ, מקום נחמד.
אוף לא יודע מה לעשות, הפינוקים בהולמס והתקווה שה-50% הנחה ייכנסו בקרוב מושכים אותי בכל זאת ללכת לשם.

כן, מדיפיט אליו התכוונתי.
זה תלוי באיזה שעות אתה מתאמן, אם בשעות העומס אז הולמספלייס יהיה סיוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית