עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם חווית זאת בעבר? משהו דומה/זהה? היכן בדיוק בגוף אתה מרגיש זאת?היי
בשבועיים האחרונים יש לי אחת לכמה שעות עקצוצים וגירודים בעור, וגלי חום כאלו.
זה בא למשך כמה דקות ועובר
האם יש קשר לטסטוסטרון אננתת? (מזריק 125 מג כל 5 ימים)
או שאולי זה בכלל איזושהי אלרגיה שיש לי?
לא הרגשתי כלוםהאם חווית זאת בעבר? משהו דומה/זהה? היכן בדיוק בגוף אתה מרגיש זאת?
ידוע שטסטוסטרון מעלה את חום הגוף בשל התרמוגניות שלו. לגבי עקצוצים - פחות מוכר וידוע לי.
לא חושב שהטסט גבוה ככ מכמויות כאלו ובטח שלא אסטרוגן אני יודע כשיש רגישות לאסטרוגן בגוף שלי והוא רחוק מזה.אני מנחש גלי חום מאסטרוגן גבוה עקב טסט גבוה.
גם אני תיארתי לעצמי שזה קשור... נדע בעתידלי היה עקצוצים כמו גירודים בעיקר באמות ובכתפיים מהגדילה, לאחר כמה ימים של הרגשה כזו גדלו סימני המתיחה.
הולך ביום יום יש לי כאב ראש - אומר לעצמי בטח לא שתיתי
הולך ביום יום כואבות לי השיניים - אומר לעצמי הגיע הזמן לבקר את הרופא
הולך ביום יום כואבת הבטן - מבין שאכלתי משהו לא טרי
מתחיל עם טסט - כואבת לי הפיקה האא זה הטסט
עם טסט - כואב לי הראש - זהו הלחץ דם עלה
עם טסט - חם לי האאא אני אסטרוגני
עם טסט - כואבת הבטן - זהו הלכו הכליות, הולך ליד 2 מחפש כבד...
אחי, זרום עם החיים יש לך סביר להניח אלרגיה למשהו, 125 טסט זה מינון די דומה לבן אדם טבעי, אתה ב trt אתה כמו כולם.
אני מבין את החששות, בכל זאת משהו אקסוגני לגוף והפרוצדורה של המחט והמחשבות בהחלט יכולות להתחיל לטוס, אבל תרגע אתה בסה״כ עושה מה שהגוף שלך לא מבצע או היה מבצע גרוע, רק טוב יצא לך מזה.
כל מי שמתחיל להשתמש בחומרים מקשר מיד כל דבר שוקרה לו לחומרים, אגלה לך משהו, גם לאנשים שלא מתמשמים מגרד העור, מופעים כתמים לא מוסברים, נקודות חן ועד חרא שמנחית עלינו העולם.
נשמע כמו משהו שכלל לא קשור לטיפול TRT שלך.האמת שאני ממש לא קישרתי לחומר אלא העלתי השערה, אני יותר מודאג ממרכך כביסה אולי שאני רגיש אליו מאשר טסט, כי כבר עשיתי סייקלים בעבר ולא הרגשתי שום תופעת לוואי.
לא הרגשתי כלום
זה לא חום גוף אלא גלי חום מקומיים בעור ועקצוצים. זה מגיע בעיקר בגב ובעורף למשך כמה שניות עד דקות וחולף. כמעט ולא מורגש בפלד גוף תחתון אלא כאמור גב חזה וראש
לא חושב שהטסט גבוה ככ מכמויות כאלו ובטח שלא אסטרוגן אני יודע כשיש רגישות לאסטרוגן בגוף שלי והוא רחוק מזה.
גם אני תיארתי לעצמי שזה קשור... נדע בעתיד