עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה שזה מתרחש זה אומר שכבר יש שם סוג של רקמה ?זה אומר שיש פעילות אסטרוגנית שמתרחשת ברקמת החזה.
מה עושים עם זה? טמוקסיפן, ארימדקס. תלוי.
רקמה יש תמיד...וזה שזה מתרחש זה אומר שכבר יש שם סוג של רקמה ?
ואם זה גושים קטנים מה זה ??
ואם יש גושים קטנים מה זה אומר ?רקמה יש תמיד...
אם אתה חש שהרגישות באזור חדה (ממש כואב במגע) הוסף נולבה 20mg/ed.
כעיקרון אני מאוד מתנגד להוספת נולבה כטיפול מונע. נולבה הוא SERM שרצוי להשתמש בו מעט ככל שניתן הגם שהוא ישבש מאוד את הסייקל מבחינת תוצאות. בהינתן משמתמש שידועה לו רגישות לתופעות אסטרוגניות בכלל וג'ינו בפרט עדיף להוסיף ארימידקס (AI) במינון של 0.25mg/eod מתחילת הסייקל על מנת להסדיר את רמות האסטרוגן. על נולבה להישמר כמוצא אחרון כטיפול עדיף בניצני ג'ינו.לא עושים. לוקחים וזהו. עדיף להקדים תרופה למכה, מאשר לחכות שיעבור לבד ואולי יגרם נזק ..
שאלת מס' פעמים וענו לך.
בהצלחה.
אז מה אביעד אמר להשתמש בנולבהכעיקרון אני מאוד מתנגד להוספת נולבה כטיפול מונע. נולבה הוא SERM שרצוי להשתמש בו מעט ככל שניתן הגם שהוא ישבש מאוד את הסייקל מבחינת תוצאות. בהינתן משמתמש שידועה לו רגישות לתופעות אסטרוגניות בכלל וג'ינו בפרט עדיף להוסיף ארימידקס (AI) במינון של 0.25mg/eod מתחילת הסייקל על מנת להסדיר את רמות האסטרוגן. על נולבה להישמר כמוצא אחרון כטיפול עדיף בניצני ג'ינו.
הבעייה נעוצה בדרך כלל במשתמשים המבועתים כ"כ מג'ינו (בהחלט לא הסיכון הגבוה בסייקל סטרואידים) שהם מאמינים כ"כ ומרוכזים כ"כ בפיטמה עד שמגיע העקצוץ הפסיכוסומטי.
"אביעד אמר להשתמש בנולבה" כטיפול הטוב ביותר לניצני ג'ינו, בשום אופן לא כטיפול מונע.אז מה אביעד אמר להשתמש בנולבה
אז מה אביעד אמר להשתמש בנולבהכעיקרון אני מאוד מתנגד להוספת נולבה כטיפול מונע. נולבה הוא SERM שרצוי להשתמש בו מעט ככל שניתן הגם שהוא ישבש מאוד את הסייקל מבחינת תוצאות. בהינתן משמתמש שידועה לו רגישות לתופעות אסטרוגניות בכלל וג'ינו בפרט עדיף להוסיף ארימידקס (AI) במינון של 0.25mg/eod מתחילת הסייקל על מנת להסדיר את רמות האסטרוגן. על נולבה להישמר כמוצא אחרון כטיפול עדיף בניצני ג'ינו.
הבעייה נעוצה בדרך כלל במשתמשים המבועתים כ"כ מג'ינו (בהחלט לא הסיכון הגבוה בסייקל סטרואידים) שהם מאמינים כ"כ ומרוכזים כ"כ בפיטמה עד שמגיע העקצוץ הפסיכוסומטי.
ממש לא!אז מה אביעד אמר להשתמש בנולבה
קצת התבלבלתי ... אז כשמתחילים להרגיש עקצוצים כדאי לקחת ארימידקס ?
וכאשר ממש יש כבר התפתחות של גןשים נולבה ??
קרא שוב!כעיקרון אני מאוד מתנגד להוספת נולבה כטיפול מונע. נולבה הוא SERM שרצוי להשתמש בו מעט ככל שניתן הגם שהוא ישבש מאוד את הסייקל מבחינת תוצאות. בהינתן משמתמש שידועה לו רגישות לתופעות אסטרוגניות בכלל וג'ינו בפרט עדיף להוסיף ארימידקס (AI) במינון של 0.25mg/eod מתחילת הסייקל על מנת להסדיר את רמות האסטרוגן. על נולבה להישמר כמוצא אחרון כטיפול עדיף בניצני ג'ינו.
מסכים איתך הפחד הגדול של סקייל ראשון זה הפטמות הרבה אנשים שאני מכיר היו מכניסים לעשצם שטיות ואפילו הפסיקו את הסקייל בגלל זה.ממש לא!
לפני שמתחילים להשתמש בסטאואידים ראוי ללמוד קצת את הנושא.
קרא שוב!
הפוך גוטה, הפוך...😉הבנתי אז רק אם ידוע שאתה רגיש יש להוסיף ארימידקס