הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוצאות בדיקת דם לאחר חודש בTRT

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אהלן, מעדכן אתכם שבועיים לאחר שהעלתי מינונים לTRT
התחלתי ב250 מ"ג בחודש, והתוצאה הייתה 12.4 ננומילוליטר של טסט טוטאל
קופת חולים קצת הרגיזו אותי ולא נותנים תוצאה של FREE TEST אם הוא גבוה מ8 יחידות, הפעם הדגשתי שיתנו והתוצאה תנתן בקרוב.

כרגע אני עם 125 מ"ג (חצי מ"ל) כל חמישה ימים ואת בדיקת הדם ביצעתי כשרמות הטסט גבוהות ביותר (3 ימים לאחר הזריקה)
אלו התוצאות, לגבי האסטרוגן אלך לרופא שיביא לי חסמי אסטרוגן.
אם אלו התוצאות מ250 מ"ג ב10 ימים, מה יהיו התוצאות לאנשים שלוקחים גרם בשבוע? 😵

קבצים מצורפים

• bloodtestfeb.jpg
    bloodtestfeb.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 245
כמו שאמרתי הרופא עשה איתך חסד. ויש אסטרוגן גבוה. נסה לכוון אמפולה לשבועיים והכול יתאזן. חוסמי אסטרוגן לא תקבל הם מוגדרים תרופה לנשים.

אהלן, מעדכן אתכם שבועיים לאחר שהעלתי מינונים לTRT
התחלתי ב250 מ"ג בחודש, והתוצאה הייתה 12.4 ננומילוליטר של טסט טוטאל
קופת חולים קצת הרגיזו אותי ולא נותנים תוצאה של FREE TEST אם הוא גבוה מ8 יחידות, הפעם הדגשתי שיתנו והתוצאה תנתן בקרוב.

כרגע אני עם 125 מ"ג (חצי מ"ל) כל חמישה ימים ואת בדיקת הדם ביצעתי כשרמות הטסט גבוהות ביותר (3 ימים לאחר הזריקה)
אלו התוצאות, לגבי האסטרוגן אלך לרופא שיביא לי חסמי אסטרוגן.
אם אלו התוצאות מ250 מ"ג ב10 ימים, מה יהיו התוצאות לאנשים שלוקחים גרם בשבוע? 😵
רמות הטסט שלך כפי שמשתקף בבדיקה גבוהות מהרצוי ל-TRT. ממליץ לך להוריד מינון.

• פותח/ת השרשור
כנראה. אעשה בדיקה נוספת לפני הזריקה הבאה.
הרופא אמר שהוא לא דואג מרמת האסטרוגן
דרך אגב מה יכול לקרות מרמה כזו של טסט? היא לא גבוהה בצורה אבטרונומית והכולסטרול תקין (הבנתי שזה קשור)
מה הנזקים שיגרמו?

כנראה. אעשה בדיקה נוספת לפני הזריקה הבאה.
הרופא אמר שהוא לא דואג מרמת האסטרוגן
דרך אגב מה יכול לקרות מרמה כזו של טסט? היא לא גבוהה בצורה אבטרונומית והכולסטרול תקין (הבנתי שזה קשור)
מה הנזקים שיגרמו?
שאלה מורכבת. באופן כללי, ובמידה והדיווח בבדיקה תומך במינון, מדובר במינון יתר. לא שקול לרמות שהייתי מצפה מסייקל טסט אך גם לא הרבה מתחת ובכל אופן לא Normal baseline levels.
אלא אם הכוונה היא לנצל את רמות הטסט לצרכיי פיתוח גוף הייתי ממליץ על פרופיל הורמונלי מלא בכדי לבחון את יחס הטסט/אסטרוגן ובכל אופן לחזור לרופא המטפל.

• פותח/ת השרשור
שלחתי לרופא המטפל ואמר שאין מה לדאוג מהעליה באסטרוגן ושהרמות הגבווהת לא צדאיגות אותו.
לא יודע איזה בייקלים מדוללים אנשים פה עושים אבל הסייקל נורמלי צריך להיות מעל 100 ננומילוליטר בסבבה ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית