הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקה ש.ש

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
נמאס מהדייסה
אני מחפש משקה טעים
היום ניסיתי כוס ש.ש לא מבושל+כפית וחצי שוקולית, +כפית קפה+ כוס חלב עירבבתי בשייקר והטעם נוראי
מישהו יכול לתת לי מתכון?
תודה מראש

נערך לאחרונה:
אני אהבתי להכין פעם משקה שכולל:
שיבולת שועל, חלב, אבקת חלבון (גרם עוגיות אם אני לא טועה) חמאת בוטנים וזה יוצא מעדן, תמיד אפשר להוסיף בננה שרק מוסיפה לטעם

למה לא לבצע חיפוש. בעבר ניתנו מלא מתכונים על בסיס ש"ש.

הינה מה שאני שם כל בוקר:

300 גרם ש"ש
700 מ"ל חלב
2 סקופים של אבקת חלבון
בננה
5 תמרים

אופן הכנה:

קודם כל חשוב להתחיל לטחון את הש"ש עד שתהפך להבקה לגמרי, זה לוקח משהו כמו 30 שניות עד דקה.
לאחר מכן הדבר הכי חשוב זה לא לשפוך את החלב בבת אחת אלא להזליף בעדינות ותת לזה להתערבב ולספוח.
אם תשפוך את החלב בבת אחת יווצרו גושים ויצא לך חלקיקי ש"ש שלא ספחו את החלב ולכן תהליך הזליפה הוא החשוב ביותר כאן. בוא נגיד תשפוף 100 מ"ל כל 15 שניות עד שתראה שהכל הופך לגוש אחד ורק אז תוסיף את הבננה והתמרים עד שהכל הופך לתערובת אחידה. תמשיך להזליף בעדינות, עד שיווצר מרקם קצת קשיח כמו דייסה, שים לב שזה עדיין לא נוזלי מדי. חכה דקה עד שהש"ש סופחת את החלב ורק אז תשפוך את החלב הנותר.
אני מקבל משקה אחיד ללא גושים עם טעם מעולה. למען האמת קצת נמאס, זאת ארוחת בוקר של שנה וחצי כבר.
אולי הגיע הזמן לגוון :/

בתאבון !

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אני אנסה את המתכון

נערך לאחרונה:
אוי ואבוי זה נשמע נוראי, מה הקטע עם ההתעקשות על שיבולת שועל ?

• פותח/ת השרשור
שמע אחי זה באמת נשמע נורא אבל זה טעים
פעם הייתי עושה דייסה של ש.ש מבשל את זה עם חלב וכשזה מוכן שמים קינמון וסוכר וזה מעדן

ש.ש מגעיל תתחת.
קנה גרנולה הרבה יותר טעים

אמא בישלה דייסה,
נתנה למשה, נתנה למישל, נתנה ל vithano, נתנה ל alalalal... ולפביאן הקטן לא נשאר :(

היתרון בש"ש הוא שהיא זולה, אבל כן הטעם על הפרצוף:bad:

אולי תיקח את זה לטעמים אחרים.
שיבולת שועל עם חלב תבשל את זה תוסיף לזה מלח ואגוז מוסקט וזה גם אמור להיות לא רע אם נמאס לך מסוכר וקינמון (דרך אגב, אם אתה בחיטוב אתה יכול בכיף להוסיף לזה סוכרלוז או משהו כזה ) איזה טעמים של חלבון יש לך ?

• פותח/ת השרשור
היום ניסיתי את המתכון של מישל וזה לא רע חוץ מ2 דברים
1.איך אתה מרסק את השיבולת שועל לאבקה?
אני הייתי צריך לקפוץ על זה וזה לקח מלא זמן חח
2.עדיין אחרי הכל יש כזה במשקה את החתיכות ש.ש
אין דרך למנוע את זה?

תלוי בבלנדר שלך... יש הרבה שאומרים שיוצא להם גושים וכו'... אני לדוגמא תמיד יוצא לי שייק אחיד לא משנה מה אני שם (בד"כ חלב,ש"ש,בננה, חמאת בוטנים וחלבון)

• פותח/ת השרשור
לא יוצא גושים יוצא אבקה שלא מתערבבת
והבלנדר באמת דפוק התחשלמתי ממנו הרבה פעמים

היום ניסיתי את המתכון של מישל וזה לא רע חוץ מ2 דברים
1.איך אתה מרסק את השיבולת שועל לאבקה?
אני הייתי צריך לקפוץ על זה וזה לקח מלא זמן חח
2.עדיין אחרי הכל יש כזה במשקה את החתיכות ש.ש
אין דרך למנוע את זה?

טוב, הכיף הכי גדול בלגוש בפורם הזה, זה לגלות שאנשים לא מפסיקים להפתיע.
ברור שהתכוונתי למג'ה מיקס או לבלנדר בטח ובטח שלא לקפוץ על מוצרים שונים.
כל התהליך הכנה הוא במג'ה מיקס, בעבר שחיפשנו למשה אחד כזה, מצאנו במחסני חשמל במחיר יחסית מוזל ובאיכול לא רעה בכלל. אני עם חברת קנווד כבר 8 שנים ועדיין ממשיך לשרת אותי בלי תקלות.

• פותח/ת השרשור
אני עושה בבלנדר אבל התחשמלתי מהבלנדר כמה פעמים....
טוב נמצא פיתרון

ש.ש מגעיל תתחת.
קנה גרנולה הרבה יותר טעים
אחי תביא לי את המסן שלך..

ובקשר לנושא, לי השיבולת שועל נותנת מרקם מעולה לשייק רק צריך לשחק עם המינון של הנוזלים והש"ש..המתכון שלי די סטנדרטי:
2 סקופים אבקת חלבון
90-100 גרם ש"ש
חלב 400-600 מ"ל
קוביות קרח
כפית נס קפה

✌️✌️

Back
למעלה תחתית