הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלאסט אנד קרוז + סייקל מסה נקיה

• פותח/ת השרשור Mikeb
  • פורסם בתאריך

Mikeb

משתמש מתחיל
102
46
נק' מוניטין:
273
102
46
שוקל לחיוב את עניין הבלאסט אנד קרוז כרגע נמצא בסייקל שבוע 7/12
750 טסט ארוך
400 טרן ארוך

כאשר יסתיים הסייקל אצא לקרוז של 4-6 שבועות? מה ההעדפה ?
125 טסט E / ew

ואז אתחיל בלאסט מסה שארצה לעשות הכי נקי שיש, כמובן שהכל מתקשר לתזונה אבל רציני עצה קטנה מה להוסיף / להוריד, מינונים ומשך הסייקל
התכנון הוא:
טסט אנטט 750 ew
מאסטרון 100 eod
בולדנון ?
Npp?
אוראלי?
אציין כי אני דוחה על הסף כל אוראלי/חומר המביא איתו נוזלים , תודה לעוזרים.

ממליץ את הקרוז למשוך לכיוון ה6-8 שבועות לפחות.
אם אתה רוצה להימנע מנוזלים הייתי הולך על בולדנון 800מג לשבוע עם frontload.

• פותח/ת השרשור
טסט ארוך 750 ew
מאסטרון 100 eod
בולדנון 800 ew
פרונטלואד של בולדנון 1600 מ״ג שבוע ראשון פעמיים .
משך הסייקל 12 שבועות

חסר לי משהו?

טסט ארוך 750 ew
מאסטרון 100 eod
בולדנון 800 ew
פרונטלואד של בולדנון 1600 מ״ג שבוע ראשון פעמיים .
משך הסייקל 12 שבועות

חסר לי משהו?
איזה מספר סייקל זה?
אם זה סייקל מתקדם, הייתי עושה ככה:
טסט אננטט 250 EOD
מאסטרון 150 EOD
בולדנון 300 EOD (שבוע ראשון 600)
ואם הייתי רוצה להוסיף עוד אוראלי יבש לתוספת של כוח/מאסה הייתי הולך על 30 מ״ג סופרדרול או 40 מ״ג Msten.
דבר נוסף וחשוב, הייתי מחליף לקראת סוף הסייקל הנוכחי (טסט+טרן) לאסטרים קצרים.
זאת בשביל לקצר את משך הקרוז..

• פותח/ת השרשור
אכן לא סייקל ראשון או שני .. סידרתי את זה ככה

1-12 Test E 250mg/eod
כל זריקה 1ml
1-12 Masteron P 100mg/eod
כל זריקה 1ml
1-2 Boldenone 400mg/eod
כל זריקה 2ml
3-11 Boldenone 200mg/eod
כל זריקה 1ml

1-12 Test E 250mg/eod
כל זריקה 1ml
כל זריקה 1ml
1-2 Boldenone 400mg/eod
כל זריקה 2ml
3-11 Boldenone 200mg/eod
כל זריקה 1ml
הציטוט הזה מוכר לי מאיפשהו...😉

1-12 Test E 250mg/eod
כל זריקה 1ml
כל זריקה 1ml
1-2 Boldenone 400mg/eod
כל זריקה 2ml
3-11 Boldenone 200mg/eod
כל זריקה 1ml
•11 שבועות עם בולדנון זה לא מספיק. הייתי מושך אותו לכיוון ה-15 שבועות. מנסיון, על מינון של 800 מ״ג בשבוע הרגשתי אותו בערך בשבוע 6. וגם עשיתי פרונטלואד שבוע ראשון 1600 מ״ג.

•לדעתי האימפאקט שתקבל מהמסטרון במינון כזה הוא לא מספיק, עדיף להעלות ל150 מ״ג .

•הורדת את מינון הבולדנון ל700 מ״ג לשבוע, עדיף למשוך אותו לכיוון המינונים הגבוהים יותר. אני הייתי הולך על 300 מ״ג כל יום אחר (בערך 1050 מ״ג לשבוע) שזה יוצא 1.5 מ״ל במזרק כל זריקה.

הכי חשוב זה לתאם ציפיות. מסייקל כמו שציינת מקודם, במיוחד במתכונת של בלאסט אנד קרוז ועוד לאחר סייקל כבד של טרן- התוצאות לא יהיו מדהימות. סייקל כזה עם תזונה מדוייקת, אני מעריך שיהיה שינוי קל במסת שריר, אבל בעיקר שיפור בשייפ.

•11 שבועות עם בולדנון זה לא מספיק. הייתי מושך אותו לכיוון ה-15 שבועות. מנסיון, על מינון של 800 מ״ג בשבוע הרגשתי אותו בערך בשבוע 6. וגם עשיתי פרונטלואד שבוע ראשון 1600 מ״ג.

•לדעתי האימפאקט שתקבל מהמסטרון במינון כזה הוא לא מספיק, עדיף להעלות ל150 מ״ג .

•הורדת את מינון הבולדנון ל700 מ״ג לשבוע, עדיף למשוך אותו לכיוון המינונים הגבוהים יותר. אני הייתי הולך על 300 מ״ג כל יום אחר (בערך 1050 מ״ג לשבוע) שזה יוצא 1.5 מ״ל במזרק כל זריקה.

הכי חשוב זה לתאם ציפיות. מסייקל כמו שציינת מקודם, במיוחד במתכונת של בלאסט אנד קרוז ועוד לאחר סייקל כבד של טרן- התוצאות לא יהיו מדהימות. סייקל כזה עם תזונה מדוייקת, אני מעריך שיהיה שינוי קל במסת שריר, אבל בעיקר שיפור בשייפ.
אמנם האפקט של בולדנון יורגש ככל שהשימוש בו יתארך, אך אם מבצעים פרונט-לואד, מקצרים את זמן האפקט. במצב שכזה, ניתן, ואף כדאי, להריצו 11-12 שבועות. שוב, החל מהזריקה הראשונה החומר מתחיל לעבוד. זה שהאפקט מורגש ויזואלית בשלב מאוחר יותר - זה לא אומר שבהתחלה אין אפקטים אחרים שבאים לידי ביטוי. 700mg/wk לבולדנון הוא בהחלט מינון די הגיוני לניסיון ראשוני, והמה גם שמינון הטסט מאוד גבוה (875mg/wk), ולכן לא כדאי "לקפוץ" מעל הפופיק. לגבי מאסטרון, הסטרואיד עצמו יחסית "חלש", אבל גם מינון של 100mg/eod בהחלט ייתן את האפקטים הרצויים.

בנוסף, קביעה כמו "הסייקל לא יהיה אידיאלי, כי לא יהיה בו שימוש של טרן" הוא די אווילי. מה שחשוב זו התזונה והאימונים, וכל חומר יעשה את עבודתו בגזרתו. ממה שאתה חושב, ששימוש בטרן הוא האידיאלי בכל מצב, ו-once ניסית טרן, שום דבר לא ישתווה אליו. זה לא נכון, שהרי מכל חומר ניתן לקבל אפקט בהתאם לציפיות.

אמנם האפקט של בולדנון יורגש ככל שהשימוש בו יתארך, אך אם מבצעים פרונט-לואד, מקצרים את זמן האפקט. במצב שכזה, ניתן, ואף כדאי, להריצו 11-12 שבועות. שוב, החל מהזריקה הראשונה החומר מתחיל לעבוד. זה שהאפקט מורגש ויזואלית בשלב מאוחר יותר - זה לא אומר שבהתחלה אין אפקטים אחרים שבאים לידי ביטוי. 700mg/wk לבולדנון הוא בהחלט מינון די הגיוני לניסיון ראשוני, והמה גם שמינון הטסט מאוד גבוה (875mg/wk), ולכן לא כדאי "לקפוץ" מעל הפופיק. לגבי מאסטרון, הסטרואיד עצמו יחסית "חלש", אבל גם מינון של 100mg/eod בהחלט ייתן את האפקטים הרצויים.

בנוסף, קביעה כמו "הסייקל לא יהיה אידיאלי, כי לא יהיה בו שימוש של טרן" הוא די אווילי. מה שחשוב זו התזונה והאימונים, וכל חומר יעשה את עבודתו בגזרתו. ממה שאתה חושב, ששימוש בטרן הוא האידיאלי בכל מצב, ו-once ניסית טרן, שום דבר לא ישתווה אליו. זה לא נכון, שהרי מכל חומר ניתן לקבל אפקט בהתאם לציפיות.
לא אמרתי שבגלל שאין טרן הסייקל לא שווה כלום.
אבל סייקל של מסטרון, בולדנון וטסט לא משתווה לסייקל של טרן וטסט. אם המינונים באותו קנה מידה.
לכן הצעתי לו להרים את המינון של הטסט, המסטרון וגם את הבולד. לדעתי 800 מ״ג זה מינון מינימלי בשביל בולדנון.

מציע לך לבדוק טוב טוב את איכות החומרים שלך והתזונה, יצא לי לראות הרבה תמונות שלך במהלך תקופה ולא הייתי מנחש שאתה בסייקל בטח שלא יותר מראשון או שני.. מקווה שתקח את זה בתור הערה בונה ופוש להמשך ולא למקום אחר, בהצלחה אחינו

נערך לאחרונה:
לא אמרתי שבגלל שאין טרן הסייקל לא שווה כלום.
אבל סייקל של מסטרון, בולדנון וטסט לא משתווה לסייקל של טרן וטסט. אם המינונים באותו קנה מידה.
לכן הצעתי לו להרים את המינון של הטסט, המסטרון וגם את הבולד. לדעתי 800 מ״ג זה מינון מינימלי בשביל בולדנון.
אפשר גם להריץ מינונים גבוהים יותר
האם זה הכרחי?
זכור שמינון גבוה יותר הוא בהכרח יותר תופעות, אבל לא בהכרח יותר תוצאות
החומר העיקרי בכל סייקל, הכי בטוח לשימוש, מאוזן, מובן ויעיל הוא הטסטוסטרון. רוצה לגדול יותר? העלה מינון טסטוסטרון. עזוב מלהתעסק בלהעלות באופן כה שולי את היתר. בולד 700mg/wk זו בהחלט טבילת אש ראשונה הגיונית. לצד מאסטרון וטסט במינון יחסית גבוה - הכל כבר יקרה מעצמ (גדילה, התחזקות ועוד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית