הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הליכת איכר

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
היוש,

ראיתי לאחרונה בכמה לוגים של מתאמנים שעושים הליכת איכר, אפשרי לשפוך בכלליות קצת אור על התרגיל?

מחזק בעיקר את האחיזה.
אם אתה מעוניין שהטרפזים יעבדו איזומטרית אתה יכול לכווץ אותם במהלך התרגיל אבל אני אישית מושך לאחור ולמטה.
הליכה מהירה וקצרה, לרוב סט נמדד בשניות.
למשל 3x60 seconds או בסיבובים.. העיקר שיהיה מדיד 😃

דאמבלים או קאטלבלס גם עובד.

לא הבנתי מה ההבדל מבחינת אחיזה אם אני עושה את זה בעמידה במקום או בהליכה?
ההליכה המהירה מגבירה את הקושי לדעתי, אף פעם לא בדקתי לעומק.. זה התרגיל כפי שהוא מצויין.
סטרונגמנים בתחרות עושים את זה בהליכה מהירה ולא בעמידה לצורך העניין.

בתחרות אפשר להבין אבל אם אני רוצה לעבוד נטו על האחיזה שלי אני פשוט לא מבין את הצורך. אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא.

בתחרות אפשר להבין אבל אם אני רוצה לעבוד נטו על האחיזה שלי אני פשוט לא מבין את הצורך. אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא.

אם אתה רוצה לעבוד נטו על אחיזה ההבדל הוא זניח אם תלך או תעמוד.

ממליץ לעבוד עם פלטות ולא משהו שנוח לתפוס ביד כמו קטלבל או דאמבל ואם כבר רוצים לתפוס משהו אז שווה לתפוס את המוט של המתח עם יד אחת ולהחזיק את המשקל גוף של עצמכם לנגיד 10-20 שניות לכמה סטים טובים.
בהצלחה

לא רוצה להסיט את האשכול מהנושא אבל רציתי לשאול אם אני עושה לאנצים בהליכה זה עובד על אותו עיקרון כמו הליכת איכרים?

לא רוצה להסיט את האשכול מהנושא אבל רציתי לשאול אם אני עושה לאנצים בהליכה זה עובד על אותו עיקרון כמו הליכת איכרים?
לא, זה עבודת רגליים. בהליכת איכר אתה עושה מעט מאוד עבודה עם הרגליים. זה יותר עבודה על שרירי הכור ואחיזה.

זה אחלה לאחיזה ולשרירי הליבה.
חיזוק הליבה קורה כשהגוף מייצב את עצמו עם משקל עודף בצידי הגוף.
לטרפזים לבד יש תרגילים עדיפים כמו שראגס.

אני עושה את זה הרבה בשביל אחיזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית