הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה Impact Whey protein

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
שם המוצר: Impact Whey protein my protein
נלקח סקופ בודד מכל שק
2 שקים של 1 ק"ג (40 מנות בערך), אחד שוקולד לבן, שני שוקולד חמאת בוטנים, לא מתחבר אליהם בכלל ולכן רוצה למכור ולקנות טעם שיותר אוהב.

מחיר:
אני מציע 120 על כל שק, קחו את שניהם ב-200
כל שק 40 מנות (נשארו 39), כל מנה מכילה 21 גרם חלבון.
גמיש במחיר. אבל לא יותר מדי
מקום מגורים: פתח תקווה

נייד:
ממש לא, בגיל שלי אין לי עדיין אוטו

משלוחים: אם תרצו אז אפשרי. רק קחו בחשבון שרק משלוח יעלה 50 שקל וזה על חשבונכם.

יצירת קשר: פרטית משם נתקדם

אמצעי תשלום: מזומן

רק אומר, מדובר בשני טעמים לא משהו, לא רעים ולא טובים. שוקולד לבן מזכיר את אקסטרים קרם עוגיות ושוקולד חמאת בוטנים מוזר כזה.
אז מי שרוצה לקנות - תוודאו שאתם לא רגישים לטעמים, או שאתם מתכננים להכין עם זה עוגיות או משהו. חבל שתקנו כמוני ותסיימו עם שק שאתם רוצים למכור או שאתם רק מחכים שיגמר.

מוכן להחלפה על חלבונים אחרים, תציעו.

• פותח/ת השרשור
הקפצה
200 ל-2 ק"ג (80 מנות) אבקת חלבון.
מוכן להחלפה על חלבונים אחרים.

מוכן לבוא לקחת שבוע הבא ב170 שקל

• פותח/ת השרשור
שלח פרטי אם רציני
בסה"כ, המחיר לא כזה משנה כל עוד הוא לא ממש מוציא אותי פראייר
נקנה ב-250.
170 הוגן

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא רציני פה
מי שבאמת מעוניין שישלח הודעה
אם עד סוף השבוע אין קונה אני מבטל את המכירה ופשוט משתמש בזה, הטעם לא רע.
מי שקונה את שתיהם ובא אלי 180 שקל.
מדובר בפאקינג 2 ק"ג אבקת חלבון שנחשבת לבין הטובות בשוק. 75~ מנות במצטבר.
ואני חייב להדגיש את הנושא הזה - היתרון הגדול של האבקה זה עירבוב, היא מתערבבת בצורה שעוד לא ראיתם.
צריך לראות בשביל להבין.
2 סקופים ב-160 מ"ל מים אפשר לערבב עם כפית ולקבל מרקם נהדר של שייק
סקופ אחד ב-160 נותן מרקם של מיץ. זה פשוט נהדר הערבוב

אף אחד לא רציני פה
מי שבאמת מעוניין שישלח הודעה
אם עד סוף השבוע אין קונה אני מבטל את המכירה ופשוט משתמש בזה, הטעם לא רע.
מי שקונה את שתיהם ובא אלי 180 שקל.
מדובר בפאקינג 2 ק"ג אבקת חלבון שנחשבת לבין הטובות בשוק. 75~ מנות במצטבר.
ואני חייב להדגיש את הנושא הזה - היתרון הגדול של האבקה זה עירבוב, היא מתערבבת בצורה שעוד לא ראיתם.
צריך לראות בשביל להבין.
2 סקופים ב-160 מ"ל מים אפשר לערבב עם כפית ולקבל מרקם נהדר של שייק
סקופ אחד ב-160 נותן מרקם של מיץ. זה פשוט נהדר הערבוב
אתה עושה טובות שאתה מוכר ?

אל תעשה טובות שאתה מוכר ..זה רק מוריד מערך המכירה ואתה משחק אותה מסכן..ברגע שמישהו יהיה רציני וירצה לקנות הוא יקנה ..למכור זה כבר החלטה שלך

• פותח/ת השרשור
אל תעשה טובות שאתה מוכר ..זה רק מוריד מערך המכירה ואתה משחק אותה מסכן..ברגע שמישהו יהיה רציני וירצה לקנות הוא יקנה ..למכור זה כבר החלטה שלך
לא משחק את עצמי מסכן..
אני רוצה למכור את המוצר ולקנות לעצמי חלבון אחר, וכל עוד החלבון הזה במכירה אני בינתיים מפסיד את ה-2 סקופים שלי ביום ומחפה עליהם ב-200 גרם חזה עוף, שאגב מעיקים מאוד לאכילה. ולכן אני לא יכול לשרוד ככה הרבה, ועד סוף השבוע זה הגבול שלי כי אז כבר אני אתחיל לקחת מהאבקה מחוסר ברירה.
ירדתי ל-170 שזה פאקינג מחיר רצפה שזה כן לעשות למישהו טובה למכור במחיר הזה. אז...

ואותי הורגים אנשים כמוך, סלח לי. שזורקים מספרים נניח "150 בא היום עכשיו עכשיו לקחת" ופתאום נעלמים.
אם אתם סתם רוצים להתעניין במוצר אל תביאו בהצהרות כאלו. תשאלו תבררו אבל אל תגידו שאתם קונים כשאתם לא, זה מעצבן.

לא לכל אחד יש זמן כל יום ליסוע לפתח תקווה ולקנות תחלבון שלך בגלל שיקר לך עוד 200 גרם חזה עוף מאשר 2 סקופים...מה שכן אולי שבוע הבא יהיה לי זמן חופשי ואולי אקנה ממך את החלבון ..כיתה יא מה לעשות גם אני לא מחרבן כסף תאמין לי גם אני באותו סירה אחי

• פותח/ת השרשור
לא לכל אחד יש זמן כל יום ליסוע לפתח תקווה ולקנות תחלבון שלך בגלל שיקר לך עוד 200 גרם חזה עוף מאשר 2 סקופים...מה שכן אולי שבוע הבא יהיה לי זמן חופשי ואולי אקנה ממך את החלבון ..כיתה יא מה לעשות גם אני לא מחרבן כסף תאמין לי גם אני באותו סירה אחי
אין בעייה שאין כסף, או אין איך להגיע, או כל שיט אחר.
אבל צריך פשוט להגיד לא. זה באמת פשוט, לבוא להגיד לא, אני לא יכול לקנות. חוסך כאב ראש

ליל"ט

Back
למעלה תחתית