הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Beauty And The Beast 2009

• פותח/ת השרשור
זה משנה לי כי אני לא מתכוון לגעת בחומרים ורציתי לראות עד כמה רחוק אפשר להגיע בלעדיהם, אני יודע שגנטיקה זה אחד הגורמים המרכזיים אבל עדיין...

שלא תטעה, אני מאחל לך בהצלחה מכל הלב בהמשך דרכך כמפתח גוף, ומקווה שתגיע אל הישגים גבוהים בתחום.

יחד עם זאת (ולצערי), על במות התחרות לא תגיע להישגים מובחרים בתחרויות של רוב הארגונים בעולם, ללא שימוש בכימיקלים. השימוש בכימיקלים כל כך שכיח, שקשה לאנשים המתעניינים בתחום (עסקנים, מתחרים, וסתם מעריצים) לקבל מתחרים שאינם צורכים כימיקלים. לראייה, תוכל לבדוק את ההתפעלות של חלק ממבקרי הפורום מאלקסי לסוקוב, בן 20 פלוס, ספוג אנושי מלא בכימיקלים, בהשוואה ליחס כלפי מפתחי גוף "טבעיים" בחלק מהתחרויות שאת תמונותיהן פרסמתי כאן.

מפתחי גוף טבעיים קיימים, ויש להם גופים מרשימים, אך הטובים והמרשימים עולים אל הבמה בגיל יחסית מאוחר, ולאחר שנים של אימונים (גם בהרמת משקולות).

תודה על האיחולים. האמת שאין לי שום כוונה להתחרות לא בPL/SM/WL ולא בBB, לפחות לא עכשיו, אני בסה"כ רוצה להיות גדול וחזק עד כמה שהגנטיקה שלי תאפשר לי על אחוז שומן נמוך, מה שבטוח שעכשיו זה לא הזמן לחשוב על תחרויות אלא יותר להתרכז בהתקדמות שלי באימונים 😃

• פותח/ת השרשור
פיתוח גוף - נשים

Middleweight
1. Zoila Aceuedo (אלופת פיתוח הגוף)

9_027.jpg
9_019%20(1).jpg
9_022.jpg

Back
למעלה תחתית