הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטריט וורקאוט

• פותח/ת השרשור dht186
  • פורסם בתאריך

dht186

משתמש מתחיל
107
2
נק' מוניטין:
2
107
2
יש פה אנשים שמבינים בזה? פשוט אני מעדיף לעבוד על סיבולת ופחות על כוח וגודל.
אני לא כזה יודע בדיוק כמה תרגילים לעשות לכל שריר ואיזה תרגילים מומלצים כי אני מבין יותר במכון מאשר בסטריט

הייתי מתאמן בסטריט וורקאוט במשך 7 שנים ועכשיו אני פעם פעמיים בשבוע ככה מתאמן(בחוץ) , המלצה שלי תראה הרבה סרטונים ביוטיוב ותנסה ליישם היום התחום הרבה יותר מפותח והכל נמצא באינטרנט.

• פותח/ת השרשור
הייתי מתאמן בסטריט וורקאוט במשך 7 שנים ועכשיו אני פעם פעמיים בשבוע ככה מתאמן(בחוץ) , המלצה שלי תראה הרבה סרטונים ביוטיוב ותנסה ליישם היום התחום הרבה יותר מפותח והכל נמצא באינטרנט.
תרגילים זה לא כזה בעיה למצוא, פשוט אני לא יודע כמה סטים לכל שריר.

תראה כמה אתה מצליח תבנה תוכנית ותעלה לאט לאט.
אני הייתי עושה נגיד 10 של 20 מתח לאחר מכן עליות כוח 10 של 5 , מקבילים 10 של 30 פרונט של 10 שניות וכך הלאה.
אם לא תגזים יותר מידי הכמויות לא יפגעו בך כל עוד תתאמן נכון ותעשה את התנועות לאט ותעלה בהדרגה.
אל תשכח לעשות מתיחות.

• פותח/ת השרשור
תראה כמה אתה מצליח תבנה תוכנית ותעלה לאט לאט.
אני הייתי עושה נגיד 10 של 20 מתח לאחר מכן עליות כוח 10 של 5 , מקבילים 10 של 30 פרונט של 10 שניות וכך הלאה.
אם לא תגזים יותר מידי הכמויות לא יפגעו בך כל עוד תתאמן נכון ותעשה את התנועות לאט ותעלה בהדרגה.
אל תשכח לעשות מתיחות.
סבבה אני אנסה תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית