עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מספסר אנשים בעבר עם אנורקסיה היו (וחלק עדיין) בייעוץ אישי.
העלאה ל 44-45 ק"ג לא תיתן תוצאה ויזואלית ממשית ובגלל שבהתחלה עולים בעיקר נוזלים (1-2 ק"ג) עקב העלאה בצריכת הפחמימה/נתרן, אם תעלי ל 44-45 ק"ג זה אומר שאת לא תעלי כמעט שריר אלא לרוב מים.
בכל מקרה אני לא בעד מאזן קלורי חיובי אלא להיות על נטרלי לתקופה (1-2 שבועות) ולראות כיצד המשקל משתנה. אם את עדיין אוכלת במאזן קלורי שלילי, מעבר לנטרלי אמור להפסיק לזמן מה כדי להעלות במסת השריר ומשם יהיה אפשר להתקדם בהתאם. המטרה הראשונית בייעוץ זה ללמד אותך כיצד עובד הגוף ומדוע עולים/יורדים במשקל. לאחר שתראי על גופך שזה לא כזה פשוט להעלות במשקל גוף (שהוא שומן), עם הזמן יהיה קל יותר להעלות במשקל הגוף. צריך לזכור שזה תהליך, שיכול גם לקחת זמן (כמה חודשים). הרעיון הוא להתקדם בצעדי צב, ככה אין שינויים דרסטים בגוף בטווח הקצר והתהליך ישים יותר. אם את לא מאוזנת מבחינה קלורית כבר היום, זה הדבר הראשון שצריך לטפל בו לפני מעבר להעלאה במסת השריר.
קחי בחשבון שהעלאה במסת שריר משמעותה מראה חטוב יותר במשקל גבוה יותר.
תתנתקי מהמשקל, למספר על הצג אין משמעות! תתרכזי בתוצאות הויזואליות.
בהתאם לגובה/משקל שלך אני לא חושב שאת באמת במאזן קלורי נטרלי ואם את לא עולה במשקל, את בוודאות לא במאזן חיובי (משהו מתפקשש. או החישוב של ההוצאה הקלורית (פעילות גופנית) או החישוב של התפריט תזונה)וזה מצחיק להגיד שאני מנסה לעלות קילו שניים מסכנים כבר כמעט חצי שנה ולא מצליחה
בהתאם לגובה/משקל שלך אני לא חושב שאת באמת במאזן קלורי נטרלי ואם את לא עולה במשקל, את בוודאות לא במאזן חיובי (משהו מתפקשש. או החישוב של ההוצאה הקלורית (פעילות גופנית) או החישוב של התפריט תזונה)
לפי המשקל ביחס לגובה. את על סף תת משקל.