הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Pct לאחר אפיסטן סולו

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
האם קיים צורך בpct לאחר סייקל של אפיסטן סולו -שבוע ראשון 30 מג ,שני ושלישי 40 מג .(אם ואני מפסיק באמצע )
עוד שאלה -שתיית כמות קטנה של אלכוהול בזמן הסיקל (חד פעמי)משהו כמו 2 כוסות וודקה ,עד כמה גרוע ?או שאפשר פעם אחת

נערך לאחרונה:
האם קיים צורך בpct לאחר סייקל של אפיסטן סולו -שבוע ראשון 30 מג ,שני ושלישי 40 מג .(אם ואני מפסיק באמצע )
עוד שאלה -שתיית כמות קטנה של אלכוהול בזמן הסיקל (חד פעמי)משהו כמו 2 כוסות וודקה ,עד כמה גרוע ?או שאפשר פעם אחת
הרצת אוראלי לבד, גם אם מדובר באפיסטן, איננה מעשה חכם.
לפי תיאורך, נעשה שימוש לזמן מאוד קצר בחומר ובמינון נמוך מהמקובל.
אין סיבה לבצע PCT לאור השימוש, אך חשוב לבצע בדיקות דם מקיפות כשבועיים לאחר סיום השימוש בחומר.

להבא - עשה שיעורי בית בנוגע לשימוש בחומרים

• פותח/ת השרשור
הרצת אוראלי לבד, גם אם מדובר באפיסטן, איננה מעשה חכם.
לפי תיאורך, נעשה שימוש לזמן מאוד קצר בחומר ובמינון נמוך מהמקובל.
אין סיבה לבצע PCT לאור השימוש, אך חשוב לבצע בדיקות דם מקיפות כשבועיים לאחר סיום השימוש בחומר.

להבא - עשה שיעורי בית בנוגע לשימוש בחומרים

תודה על התגובה חבר .
שיעורי בית עשיתי כבר תקופה ארוכה מאוד ,לא רציתי להשתמש בטסט כרגע מסיבות אישיות .
כן יהיה שימוש בעתיד הקרוב אך לא כרגע .אציין שהתחושה מהאפיסטן מאוד טובה סתם פשוט רציתי לדעת .
כשאמרת לא חכם למה הכוונה ?נכון שזה אורלי סולו אך המינון נמוך ותקופת השימוש גם כן, לא צפויה פגיעה כלשהי (תקן אותי אם אני טועה בבקשה)
למה בלי טסט?
העדפה אישית כרגע .
הרגשתי מאוד חלש כבר תקופה ,חיפשתי את הבעיה אך הבדיקות דם בנורמה ,אציין שעם האפיסטן אני מרגיש ה ר ב ה יותר טוב בהרגשה הכללית שלי (אפילו הפסיכולוגית )

תודה על התגובה חבר .
שיעורי בית עשיתי כבר תקופה ארוכה מאוד ,לא רציתי להשתמש בטסט כרגע מסיבות אישיות .
כן יהיה שימוש בעתיד הקרוב אך לא כרגע .אציין שהתחושה מהאפיסטן מאוד טובה סתם פשוט רציתי לדעת .
כשאמרת לא חכם למה הכוונה ?נכון שזה אורלי סולו אך המינון נמוך ותקופת השימוש גם כן, לא צפויה פגיעה כלשהי (תקן אותי אם אני טועה בבקשה)

העדפה אישית כרגע .
הרגשתי מאוד חלש כבר תקופה ,חיפשתי את הבעיה אך הבדיקות דם בנורמה ,אציין שעם האפיסטן אני מרגיש ה ר ב ה יותר טוב בהרגשה הכללית שלי (אפילו הפסיכולוגית )
למרות שעשית שיעורי בית, אפשר לומר שנכשלת במבחן.
נכון, אפשר להריץ אוראלי סולו. ולא רק אפיסטן - אפילו אוראלים חזקים ממנו.
מדוע זה אינו יעיל? 2 סיבות עיקריות:
1. תהיה השבתה, כזו או אחרת, של ציר ה-HPTA, מה שיצריך ביצוע PCT מסויים (במקרה של אפיסטן - כלומיד מספיק)
2. הרווחים שיוותרו לאחר הסייקל וה-PCT יהיו מזעריים, אם בכלל.יכולת הגוף לשמר מאסת שריר נקייה, כזו שהתווספה כתחוצאה משימוש באוראלים נטו, מאוד נמוכה. באם היית משלב טסט במינון הולם לסייקל, אזי שימור הרווחים היה רב ואיכותי יותר.

נערך לאחרונה:
תהיה השבתה, כזו או אחרת, של ציר ה-HPTA, מה שיצריך ביצוע PCT מסויים (במקרה של אפיסטן - כלומיד מספיק)

דניאל שאלה קטנה, למה בעצם לא לקחת כלומיד בזמן הסייקל?

התשובה שחוזרת כאן היא שאין לקחת כלומיד כל זמן שיש חומרים בדם, אבל הרי זו בדיוק המטרה של הכלומיד לחסום את ההשפעות של האסטרוגן בהיפותלמוס וביותרת המוח, אם אני מבין נכון הכלומיד פוגע במשוב השלילי, אשמח לדעתך בעניין.

נערך לאחרונה:
דניאל שאלה קטנה, למה בעצם לא לקחת כלומיד בזמן הסייקל?

התשובה שחוזרת כאן היא שאין לקחת כלומיד כל זמן שיש חומרים בדם, אבל הרי זו בדיוק המטרה של הכלומיד לחסום את ההשפעות של האסטרוגן בהיפותלמוס וביותרת המוח, אם אני מבין נכון הכלומיד פוגע במשוב השלילי, אשמח לדעתך בעניין.
עליה באסטרוגן בזמן הסייקל היא תהליך נחוץ וחיוני.

אם נסטה מהמקרה הספציפי כאן באשכול, הרי ששימוש בחומרים ארומאטים (טסט כבסיס לסייקל, ועוד אחרים שעשויים להתווסף בהתאם) יביאו לעליה באסטרוגן. לאסטרוגן גבוה מתחומי הנורמה (אך נשלט וללא הופעת תופעות לוואי) במהלך הסייקל תפקיד חיוני: החל מסינטזת גלוקוז מתקדמת ועד שמירה על המערכת הקרדיו וסקולרית. שימוש בכל תרופה המורידה או משתקת את האסטרוגן שלא לצורך, תעיב על תוצאות הסייקל ותסכן את בריאות המשתמש (זו ממש אותה הסיבה שאין, למשל, לקחת ארימידקס מראש, כל עוד לא ידועה רגישות מוכחת).

בסיום הסייקל, בד בבד עם ירידת רמות הטסטוסטרון ויתר החומרים בגוף, יהיה חכם ונכון לעשות שימוש בתרופות מקבוצת ה-SERM, בכדי לאזן את רמות האסטרוגן ולהביא ליצירת הורמוני המין LH ו-FSH, מה שיגרום לחזרת הייצור הטבעי של הטסוטוסטרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית