עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרצת אוראלי לבד, גם אם מדובר באפיסטן, איננה מעשה חכם.האם קיים צורך בpct לאחר סייקל של אפיסטן סולו -שבוע ראשון 30 מג ,שני ושלישי 40 מג .(אם ואני מפסיק באמצע )
עוד שאלה -שתיית כמות קטנה של אלכוהול בזמן הסיקל (חד פעמי)משהו כמו 2 כוסות וודקה ,עד כמה גרוע ?או שאפשר פעם אחת
הרצת אוראלי לבד, גם אם מדובר באפיסטן, איננה מעשה חכם.
לפי תיאורך, נעשה שימוש לזמן מאוד קצר בחומר ובמינון נמוך מהמקובל.
אין סיבה לבצע PCT לאור השימוש, אך חשוב לבצע בדיקות דם מקיפות כשבועיים לאחר סיום השימוש בחומר.
להבא - עשה שיעורי בית בנוגע לשימוש בחומרים
העדפה אישית כרגע .למה בלי טסט?
למרות שעשית שיעורי בית, אפשר לומר שנכשלת במבחן.תודה על התגובה חבר .
שיעורי בית עשיתי כבר תקופה ארוכה מאוד ,לא רציתי להשתמש בטסט כרגע מסיבות אישיות .
כן יהיה שימוש בעתיד הקרוב אך לא כרגע .אציין שהתחושה מהאפיסטן מאוד טובה סתם פשוט רציתי לדעת .
כשאמרת לא חכם למה הכוונה ?נכון שזה אורלי סולו אך המינון נמוך ותקופת השימוש גם כן, לא צפויה פגיעה כלשהי (תקן אותי אם אני טועה בבקשה)
העדפה אישית כרגע .
הרגשתי מאוד חלש כבר תקופה ,חיפשתי את הבעיה אך הבדיקות דם בנורמה ,אציין שעם האפיסטן אני מרגיש ה ר ב ה יותר טוב בהרגשה הכללית שלי (אפילו הפסיכולוגית )
תהיה השבתה, כזו או אחרת, של ציר ה-HPTA, מה שיצריך ביצוע PCT מסויים (במקרה של אפיסטן - כלומיד מספיק)
עליה באסטרוגן בזמן הסייקל היא תהליך נחוץ וחיוני.דניאל שאלה קטנה, למה בעצם לא לקחת כלומיד בזמן הסייקל?
התשובה שחוזרת כאן היא שאין לקחת כלומיד כל זמן שיש חומרים בדם, אבל הרי זו בדיוק המטרה של הכלומיד לחסום את ההשפעות של האסטרוגן בהיפותלמוס וביותרת המוח, אם אני מבין נכון הכלומיד פוגע במשוב השלילי, אשמח לדעתך בעניין.