הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר את החברה?

יוסי 81

משתמש מתחיל
102
18
נק' מוניטין:
25
102
18
פארמאק טסט פרופ רפואי אוקראיני,מישהו ניסה ? שמע?

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 71 · צפיות: 266
פארמאק טסט פרופ רפואי אוקראיני,מישהו ניסה ? שמע?
אני לא מכיר אבל מה שבטוח שאולי יכאב לך אם אתה עומד להשתמש באמפולות האלה , השמן הוא אתיל אוליאט ולא מעט אנשים שמגיבים רע עם השמן הזה כגון : כאב מטורף מלווה בחום וגוש באיזור ההזרקה .

זה קיים ומוכר באוקראינה , רוסיה ושאר מדינות ברית המועצות לשעבר.
האם מה שיש אצלך זה מקורי וטוב, לא ידוע .
זה פרופ , תנסה , תבין מהר.

אני לא מכיר אבל מה שבטוח שאולי יכאב לך אם אתה עומד להשתמש באמפולות האלה , השמן הוא אתיל אוליאט ולא מעט אנשים שמגיבים רע עם השמן הזה כגון : כאב מטורף מלווה בחום וגוש באיזור ההזרקה .
איך זיהית שזה אתיל אוליאט?

איך זיהית שזה אתיל אוליאט?
השמן שבאמפולות הוא שקוף והצבע של אוליאט הוא צהבהב שקוף , גם שמן MCT הוא שקוף אבל אני משער שבטסט פרופ בדרך כלל משתמשים באתיל . בדרך כלל מה שיוצא מאוקראינה ומולדובה מיוצרים עם אוליאט להלן : וורמודג'ה

• פותח/ת השרשור
כל אמפולה זה 50 מג והבנתי שבגלל שהשמן אתיל אלואט עדיף לתת רק אמפולה אחת ולשלב עם טסט אחר.זה נכון?

שוחחתי עם חבר שהריץ את החומרים של החברה לפני שנה. השתמש באנתת פעמיים וננדרולון. סך הכל היה מרוצה. חשוב לשים לב שהחומרים מקוריים. והחברה לא רפואית אלא אנדרגראונד טוב סך הכל

• פותח/ת השרשור
שוחחתי עם חבר שהריץ את החומרים של החברה לפני שנה. השתמש באנתת פעמיים וננדרולון. סך הכל היה מרוצה. חשוב לשים לב שהחומרים מקוריים. והחברה לא רפואית אלא אנדרגראונד טוב סך הכל
תודה רבה
יש אפשרות גם לורטקס,עדיף? יותר זול משמעותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית