עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מכיר אבל מה שבטוח שאולי יכאב לך אם אתה עומד להשתמש באמפולות האלה , השמן הוא אתיל אוליאט ולא מעט אנשים שמגיבים רע עם השמן הזה כגון : כאב מטורף מלווה בחום וגוש באיזור ההזרקה .פארמאק טסט פרופ רפואי אוקראיני,מישהו ניסה ? שמע?
חחחגנבו אותך במחיר של הAxe
איך זיהית שזה אתיל אוליאט?אני לא מכיר אבל מה שבטוח שאולי יכאב לך אם אתה עומד להשתמש באמפולות האלה , השמן הוא אתיל אוליאט ולא מעט אנשים שמגיבים רע עם השמן הזה כגון : כאב מטורף מלווה בחום וגוש באיזור ההזרקה .
השמן שבאמפולות הוא שקוף והצבע של אוליאט הוא צהבהב שקוף , גם שמן MCT הוא שקוף אבל אני משער שבטסט פרופ בדרך כלל משתמשים באתיל . בדרך כלל מה שיוצא מאוקראינה ומולדובה מיוצרים עם אוליאט להלן : וורמודג'האיך זיהית שזה אתיל אוליאט?
נא לשים לב, תוקף המוצר הוא עד מאי.פארמאק טסט פרופ רפואי אוקראיני,מישהו ניסה ? שמע?
תודה רבהשוחחתי עם חבר שהריץ את החומרים של החברה לפני שנה. השתמש באנתת פעמיים וננדרולון. סך הכל היה מרוצה. חשוב לשים לב שהחומרים מקוריים. והחברה לא רפואית אלא אנדרגראונד טוב סך הכל
שים לב שיש הבדל בין ורטקס מקורי תוצרת רוסיה לבין ורטקס תוצרת מקומיתתודה רבה
יש אפשרות גם לורטקס,עדיף? יותר זול משמעותי
חיוביאם יש קוד והוא טוב באתר שלהם זה אומר תוצרת רוסיה ?