עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תן קישור כלשהומישהו התנסה?
יש עליה מאמרים מומלצים?
אם כך,מבין אלה מבינכם שהתנסו בה או קראו אודותיה נשמע כי אין לה יתרון ממשי מבחינת היפרטרופיה או התקדמות בכוח...?הבדלים בין פריודיזציה לינארית לבין פריודיזציה א-לינארית יומית. – אבישי גלילי
סיכום לא רע, אבל מחקר לא מדהים בגלל שיטת המדידה והתכנון שלו (לא היו אימונים קלים ומשחקים במשקל כמו שנהוג בעבודה סמי לינארית כמו בHST למשל). מבחינת היפרטרופיה לא היה הבדל מובהק סטטיסטית אבל הDUP הובילה וכמובן שמבחינת כוח הDUP ניצחה.
בכל מקרה כמו שהמאמר שהבחור מעלי קישר אליו הראה, עבודת בלוקים יותר טובה ואני יכול להגיד לך מנסיון שזה בגלל שאתה יכול לעשות אימונים קלים. לעבוד לכשל כל אימון על אותם שרירים פעמיים שלוש בשבוע זה יותר מידי, גם אם אתה מחליף טווח חזרות.
מDUP קיבלתי תוצאות איטיות מאוד יחסית לבלוקים של שבוע או יותר עם אימונים קלים וקשים.
אני הגעתי אליה דרך אביב pala, אחרי שנתקעתי בלינארית ומסיבות שלי לא מצאתי תוכנית אחרת שהתאימה לי.אם כך,מבין אלה מבינכם שהתנסו בה או קראו אודותיה נשמע כי אין לה יתרון ממשי מבחינת היפרטרופיה או התקדמות בכוח...?
תוכל לשתף אותה או לפי אילו עקרונות עבדת?(מודל)אני הגעתי אליה דרך אביב pala, אחרי שנתקעתי בלינארית ומסיבות שלי לא מצאתי תוכנית אחרת שהתאימה לי.
בשורה התחתונה כל תוכנית שמתאימה ליכולות שלך ותבצע כמו שצריך תקדם אותך.
יש הכל בלוג שליתוכל לשתף אותה או לפי אילו עקרונות עבדת?(מודל)
איך היא בהשוואה מתכונת טקסס?יש הכל בלוג שלי
עשיתי 3 אימונים בשבוע, בכל אימון 3/4 תרגילים. סקווט, בנץ׳, פרס, דדליפט ומתח. וטווח חזרות שונה. ההתקדמות הייתה גם במשקל וגם במספר חזרות
יתרון על מה? מבחינת היפרטרופיה אז על רוב התוכניות של ה5 חזרות היא עדיפה מנסיוני. מפיצולי נפח היא עדיפה בהרבה. זו פריודיזציה טובה פשוט יש טובות יותר.אם כך,מבין אלה מבינכם שהתנסו בה או קראו אודותיה נשמע כי אין לה יתרון ממשי מבחינת היפרטרופיה או התקדמות בכוח...?