הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה bpi best protien סגור הרמטי

Workout1

משתמש פעיל
605
149
נק' מוניטין:
470
605
149
שם המוצר: Bpi best protien טעם קרם תות, החבילה הגדולה 73 מנות.

מחיר:
אין לי ממש מחיר.. אני מעדיף החלפה על חלבון אחר.

מקום מגורים: רחובות

נייד:
תלוי

משלוחים:לא

יצירת קשר: הודעה פרטית משם לטלפון

אמצעי תשלום
: שוב, אני מעדיף החלפה.

אני קניתי שתי פחים של הבסט פרוטאין, שניהם באותו הטעם, תות. הטעם נחמד מאד לפי דעתי אבל הוא מתחיל להמאס. (אם לא הבנתם, אני מוכר רק פח אחד
התוקף ארוך, המוצר סגור הרמטי קיימת גם קבלה..

מה הערכים ?

יש לי גיינר רוצה???

• פותח/ת השרשור
24 גרם חלבון, שתי גרם שומן. אם את רוצה את הערכים המלאים תריצי חיפוש בגוגל זאת אבקה מאד מפורסמת.

לגבי הגיינר, לא תודה. 😭

יש לי 2 דליים של מאסלקט Phase8 שזה חלבון קזאין 2LBS כל אחד בטעם שוקולד חלב סוגרים ועוד חבילה קטנה של BPI ISO בטעם חמאת בוטנים 4 מנות אם בא לך להחליף, לצערי אני כנראה אלרגי לאחד המרכיבים בחלבון קזאין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פיור בננה?
מוכן לקחת. (למרות שזה חלבון ישראלי על חלבון חוץ.. ובתכלס לא משתלם) אבל לא ממש אכפת לי, בשבילי הכל אותו דבר, הטעם הפקטור היחידי אצלי.
יש לי 2 דליים של מאסלקט Phase8 שזה חלבון קזאין 2LBS כל אחד בטעם שוקולד חלב סוגרים ועוד חבילה קטנה של BPI ISO בטעם חמאת בוטנים 4 מנות אם בא לך להחליף, לצערי אני כנראה אלרגי לאחד המרכיבים בחלבון קזאין
תודה על ההצעה אבל זה יוצא בסביבות ה50 מנות לשלושת הקופסאות..

מוכן לקחת. (למרות שזה חלבון ישראלי על חלבון חוץ.. ובתכלס לא משתלם) אבל לא ממש אכפת לי, בשבילי הכל אותו דבר, הטעם הפקטור היחידי אצלי.

תודה על ההצעה אבל זה יוצא בסביבות ה50 מנות לשלושת הקופסאות..
אתה מרחובות וזה קצת בעיה, אתה מגיע למקום אחר שנוכל לעשות בו את ההחלפה?

• פותח/ת השרשור
אתה מרחובות וזה קצת בעיה, אתה מגיע למקום אחר שנוכל לעשות בו את ההחלפה?
אחי אתה מציע לי פה חלבון ששווה כמעט חצי מהחלבון הזה, ועוד רוצה שאני יבוא אלייך..? זה לא קצת חוצפה..?

אחי אתה מציע לי פה חלבון ששווה כמעט חצי מהחלבון הזה, ועוד רוצה שאני יבוא אלייך..? זה לא קצת חוצפה..?
לא ביקשתי שתגיע אלי, שאלתי אם אתה מגיע, בלי קשר אלי, למקום שהוא לא רחובות

• פותח/ת השרשור
עדין רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
המחיר הוא 290 ש"ח או החלפה, עדיין רלוונטי 😃

יכול להגיע אליך מחר אם אתה מעוניין למכור ב260

אם אתה רוצה החלפה על 2.5 ק"ג myprotein סגור הרמטי טעם שוקולד בננה.

Back
למעלה תחתית