הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לנסות קרוספיט!

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום לכם חברים,אני כרגע בתקופת מאסה ובשבוע ה-8 לתוכנית SS.
אני יוצא בעוד שבועיים לקורס בצבא למשך חודשיים ולא תיהיה לי אפשרות להמשיך את התוכנית שלי כמו שצריך בגלל שרק בסופי שבוע אני אוכל להתאמן וזה לא יתן לי את האפשרות להתקדם כמו שעשיתי זאת לפני.

הקורס הוא קורס נתיב למי שמכיר.
הבנתי שיש שם מספיק זמן להתאמן קצת פה ושם אבל בלי ציוד כלשהו,רק עם עצמך,ז"א לעשות מתח,לרוץ וכו' וכו'.
אני מעוניין לשמור כמה שיותר על העליה בשריר וחודשיים זה הרבה זמן בלי תוכנית רצינית שפרוסה לכל השבוע,לכן רציתי לנסות קרוספיט.

אני פונה אליכם במטרה שתעזרו לי למצוא את התרגילים והאימונים שהכי יתאימו למטרה שלי-מסת שריר בשילוב עם העובדה שאין לי שם מוטות או משקולות כלשהן.
מה הייתם ממליצים לעשות,איזה תרגילים עם משקל גוף?אני גם רוצה לחזור לעניין הריצה בתקופה הזאת כי אני לא אהיה בSS שמנעה ממני לעשות זאת עקב התאוששות בין הסקוואטים.

המלצות?

תהיה לך גישה למחשב בזמן הקורס?
אם כן, בדוק בכל יום באתר של קרוספיט מה ה- WOD ובצע אותו. לכל תרגיל ניתן למצוא חלופות; תוכל להיעזר באתר של דעאל http://crossfitisrael.blogspot.com/

• פותח/ת השרשור
תיהיה לי גישה לאינטרנט מהפלאפון וזהו,אני לא יודע איך אוכל לעקוב אחרי אימונים חדשים כל יום.
אני מחפש משהו ספציפי יותר שאני יכול להתאים לעצמי,מן אימון קרוספיט קבוע שאוכל לבצע כל פעם.
צריך את אזרתכם בהצעות לתרגילים שיתאימו לי למטרה ובכלל עזרה לבנות אימון קרוספיט קבוע שיעבוד על כל הגוף כמו ה-SS.

קרוספיט קבוע זה לא קרוספיט.

אם אין לך משקולות לא תוכל להתחזק כמו ב- SS.
אתה יכול לעשות מתח בתוספת משקל, שכיבות סמיכה בתוספת משקל, HSPU (כפיפות מרפקים כאשר אתה עושה עמידת ידיים), לתרגל L SITS, ברפיז, לאנג'ים או Farmers Walk עם משקל כלשהו בידיים, הנפות קטלבלס, רק שתצטרך למצוא תחליף לקטלבל.
זה מה שעולה לי בראש עכשיו, אולי יהיו לי עוד רעיונות.

Back
למעלה תחתית