הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל אנבאר- ניקוי ומינון

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
שבוע טוב לכולם,

קודם כל מעט פרטים עליי- בן 26, מתאמן כמה שנים טובות בחדכ ובשנה וחצי האחרונות עברתי לקרוספיט.
הניסיון של בחומרים הוא בתולי- מלבד אפדרין לא השתמשתי בשום דבר אחר.
אך עם זאת הידע שלי בעולם החומרים הוא סביר, בעיקר כתוצאה מהקריאה שלי בפורום (ואני חבר בפורום בסביבות ה5 שנים אני חושב).

ולעניין לשמו התכנסנו כאן- אני מודע לעלות הגבוהה מאד של האנאבר. מודע ל"רווח" המצומצם ממנו ובאופן כללי לכך שהוא בעיקר אינו מחזיר תמורה למחיר.
יחד עם הנ"ל השורה התחתונה שלו היא שהוא יחסית בטוח, אינו פוגע בציר ונותן את הליטוש הקטן שאני מחפש.
כמו כן הפוטנציאל שמירת רווחים הוא יחסית גבוה.

האנאבר שאני יכול להשיג הוא במינון של 10 מ"ג (המקור יותר מאמין, בקטע הזה אני שקט) והמחיר הוא כמו שאתם חושבים.
הבנתי מהבחור שמספק לי את החומר שהמינון הוא ההתחלתי הוא 4 כדורים ביום ומטפס עד ל6 כדורים.
עקב המחיר הגבוה תהיתי אם סייקל של חודש אחד הוא אפקטיבי דיו, או שמא צריך למשוך לפחות לעוד חודש? (דהיינו חודשיים).
ומה ניקוי המומלץ?
ושאלה אחרונה- האם ישנן השלכות כלשהן בנוגע לשיער ונשירה?

תודה מראש על היחס והתשובות.

בוא נעשה קצת סדר בדברים, מלבד גילך שרשמת מה הנתונים שלך? מה המטרה שלך בסייקל הנ"ל?
אין חומר הורמונלי שלא מדכא את הציר, הכל פונקציה של מהות החומר המינון שלו ואורך השימוש, נכון האנאבר נחשב חלש על הציר.
אין לי נסיון עם אנאבר אבל הייתי הולך על מינון של 50+ התחלתי, לגבי התוצאות שוב, מה אתה מצפה מהסייקל? תוצאה היא גם פוקציה של ציפייה ככה שהכל אינדיבידואלי, הכל הכל יסתכם בסופו של דבר בתזונה שלך.
הייתי שוקל להריץ טסט פרופ בסייקל הזה גם.
לגבי הניקוי, הייתי הולך על הפרוטוקול הרגיל של 3-4 שבועות של כלומיד וטמוקספי (במידה ולקחת טסט), לגבי סייקל סולו של אנאבר זה יגידו לך אנשים אחרים מה הניקוי שהם עשו והאם זה הספיק.
בנושא השיער, כמו שכולנו כבר יודעים הגורם העיקרי לנשירת שיער אצל גברים הוא ההורמון DHT, אנאבר הוא DHT חלש, מכן אפשר להסיק שקרוב לוודאי לא אמור להיות בעיות של נשירה אלה אם כן יש לך נטייה גנטית להקרחה והיא מאד רגישה אבל גם שם ספק גדול אם תהיה נשירה, בכל זאת היו דברים מעולם ואנשים רגישים מאד לDHT כן יחוו סוג של נשירה.

הייתי ממליץ לך גם לעלות תמונה של האנאבר עצמו כי זיופים של החומר יש מפה ועד אילת, ככה שאם אתה לא כזה קרוב לצלחת קרוב לוודאי שאנאבר אין שם.

• פותח/ת השרשור
נתונים- 1.75, 82 ק"ג, 12%-+.
המטרה היא להוסיף את האנבאר לשימוש באפדרין, מעין חומר שיתן לי "קיק", מוצקות וכח.
אין לי שום ציפייה לסיים את השימוש פתאום 90 ק"ג על 8%, ממש לא (באופן כללי זו לא השאיפה שלי).
אני רוצה לשמר על האתלטיות שלי עם שיפור אסתטי ובכח.
אם אסיים את השימוש באנבאר באיזור ה80 ק"ג חטוב והכח ישמר- דיינו.
אני מודע לכך שהחומר בבסיסו הוא חלש, לכן הציפיות שלי בהתאם.

וברגע שהאנבאר יגיע אליי- בהחלט אעלה תמונה.

• פותח/ת השרשור
למה לדעתך האנבאר לא יהיה יעיל למטרותיי?
קראתי שהאנבאר גורם לפאמפ מוגזם, גב תחתון, תאומים בעיקר..זו הסיבה?

למה לדעתך האנבאר לא יהיה יעיל למטרותיי?
קראתי שהאנבאר גורם לפאמפ מוגזם, גב תחתון, תאומים בעיקר..זו הסיבה?
1. מינון של אנאבר עבורך יהיה לפחות 7 כדורים. תעשה חישוב לבד כמה יקר יהיה הסייקל.
2. מוצקות והכוח שאתה מחפש לא יגיעו ממש מהאנאבר. נכון הוא נותן תוצאות ויזואליות טובות, אבל לאדם טבעי זה זניח ופחות אפקטיבי. מילא היית משתמש בטסט, אבל אתה לא.
3. כמו שרשמו לך, יש סיכוי סביר שזה לא יהיה אנאבר. רבים הזיופים בשוק, צריך להכיר את המקור במאת האחוזים כדי לדעת מה מקבלים.
4. תוכל להשיג תוצאות טובות עם שורפי שומן אחרים שלא מוגדרים כסטרואידים. הכל תלוי בתזונה ואימונים נכונים. מה שמעבר יהיה זניח במצב ואתה לא בוחר להשתמד בסטרואידים.
5. כנגזרת מכל מה שרשמתי, יחס עלות/תועלת נמוך, ומביא אותי למסקנה שלא כדאי לך לקחת אנאבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית