הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים בספורט

• פותח/ת השרשור LifterS
  • פורסם בתאריך

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
אהלן חברים

מעניין אותי מה אתם חושבים בנוגע לסטרואידים בספורט כמו כדורגל/כדורסל? האם השחקנים הגדולים בעולם אכן משתמשים?
אני בטוח שחלק יגידו שאין מצב ושהם עוברים בדיקות והכל אבל עדיין,
בואו ניקח ניקח לדוגמא את מסי ורונאלדו, ללא הספק הגדולים בעולם.. אני בטוח שהם משתמשים בחומרים אחרת אני לא מבין את העובדה איך הם לא נפצעיםוגם וגם אם כן פציעות קטנות וגם מחלימים במהירות מדהימה. נכון אפשר תמיד להגיד שהם ספורטאים ברמה עולמית ושיש להם את הרופאים הכי טובים בעולם אבל עדיין..
לי זה נראה מאוד מוזר,חוץ מזה שלדעתי לא רק שהם משתמשים בסטרואידים אני בטוח שהקבוצות שלהם דואגות לזה.. בכל זאת קשה לי להאמין שקבוצה כמו ריאל מדריד תוכל להרשות לעצמה שרונאלדו יפצע, הוא שווה מאות מליונים ומכניס להם כמויות לא נורמליות של כסף..

אשמח לדעה שלכם היות ויש פה כמה אנשים קצת יותר מנוסים בעולם הספורט..

השימוש במשפרי ביצועים קיים. זה חלק בלתי נפרד מהספורט דוגמת כדורסל וכדורגל לשאלתך, אפילו בשחמט..

כול הספורטאים משתמשים בחומרים. בכדורגל ספציפית הכי גדול שנתפס זה מראדונה. זה חלק בלתי נפרד מהספורט

מעניין אותי מה אתם חושבים בנוגע לסטרואידים בספורט כמו כדורגל/כדורסל? האם השחקנים הגדולים בעולם אכן משתמשים?
נושא שדובר רבות הפורום, סטרואידים אנאבולים ועוד משפרי ביצועים כאלו ואחרים, נפוצים בעיקר בתחומים שבהם מתחרים על הישגים ספוטיבים, בתחומים קבוצתיים שנדרש סקיל וטקטיקה, זה פחות נפוץ, כמו בכדורגל, כדור יד, או אפילו אגרוף למרות שגם שם תמיד תמצא את אלו שכן ישתמשו.

אני אישית, בספק אם שחקן כמו מסי, עם סקילים כל כך גבוהים, יבחר להשתמש בחומרים ויסכן את המוניטין שלו.
מצד שני יש תחומים שללא שימוש בחומרים לא תגיע לשום שיאי עולם

נושא שדובר רבות הפורום, סטרואידים אנאבולים ועוד משפרי ביצועים כאלו ואחרים, נפוצים בעיקר בתחומים שבהם מתחרים על הישגים ספוטיבים, בתחומים קבוצתיים שנדרש סקיל וטקטיקה, זה פחות נפוץ, כמו בכדורגל, כדור יד, או אפילו אגרוף למרות שגם שם תמיד תמצא את אלו שכן ישתמשו.

אני אישית, בספק אם שחקן כמו מסי, עם סקילים כל כך גבוהים, יבחר להשתמש בחומרים ויסכן את המוניטין שלו.
מצד שני יש תחומים שללא שימוש בחומרים לא תגיע לשום שיאי עולם
במה שונה מסי משראפובה שנתפסה ממש עכשיו?

המקרה של שארפובה שונה,
היא נפסלה בסך הכל על תרופה שהוכנסה לתרופות הלא חוקיות, ולא ידעה על זה. כמובן שזה אשמתה, אבל לא הייתי מאשים אותה בשימוש בסטרואידים לצורך שיפור הישגים.. לצורך העניין זאת תרופה שאנשים שפעם השתמשו בה - לא נפסלו.

אתה רציני חנן? אתה יכול להשוות בכלל? מסי הוא מגדולי הכדורגל של כל הזמנים, רק בסכום שיש לו בעובר ושב אתה יכול לממן את אליפות העולם בטניס, אני חושב שקצת (הרבה) התבלבלת בעל מי אתה מדבר, ועל איזה רקורד של שחקן מדובר

לא חושב שחומרים מוסיפים "סקילים " , חומרים תורמים להתאוששות מהירה יותר לכן בכל ספורט מקצועי תמצא המון משתשמים .
אבל מי שלא נתפס לא משתמש:)

אתה רציני חנן? אתה יכול להשוות בכלל? מסי הוא מגדולי הכדורגל של כל הזמנים, רק בסכום שיש לו בעובר ושב אתה יכול לממן את אליפות העולם בטניס, אני חושב שקצת (הרבה) התבלבלת בעל מי אתה מדבר, ועל איזה רקורד של שחקן מדובר
שראפובה הרוויחה ב 2015, 30 מיליון דולר, אומנם מסי 74 מיליון.
אבל בהחלט יש לה מה להפסיד בדיוק כמוהו
המקרה של שארפובה שונה,
היא נפסלה בסך הכל על תרופה שהוכנסה לתרופות הלא חוקיות, ולא ידעה על זה. כמובן שזה אשמתה, אבל לא הייתי מאשים אותה בשימוש בסטרואידים לצורך שיפור הישגים.. לצורך העניין זאת תרופה שאנשים שפעם השתמשו בה - לא נפסלו.
תקרא קצת על המקרה אין שום סיבה שהיא תשתמש בה אלא למטרת שיפור ביצועים

רובם הגדול משתמשים, בכל סוגי הספורט שבהם הדברים הללו עוזרים.

דווקא לשחקנים שמרוויחים הרבה כסף יש אינטרס גדול יותר לקחת לדעתי, כדי לשמור על היכולת שלהם ברמה גבוהה.

בואו ניקח ניקח לדוגמא את מסי ורונאלדו, ללא הספק הגדולים בעולם.. אני בטוח שהם משתמשים בחומרים אחרת אני לא מבין את העובדה איך הם לא נפצעים וגם אם כן פציעות קטנות וגם מחלימים במהירות מדהימה..
מסי כן נפצע כמה פעמים בקריירה שלו לתקופות לא מבוטלות. זה שרונאלדו לא זה משהו אחר, אבל בכללי קל מאוד להיפצע בכדורגל.

בלי קשר, המון כדורגלנים בטופ העולמי נפצעים כל הזמן. (בשביל זה גם יש צוות רפואי מספיק איכותי שידאג לזירוז ההחלמה)

אבל בגדול, אין לי ספק שיש שימושים במשפרי ביצועים כאלה ואחרים בכל ענף ספורט שהוא בטופ העולמי. (בכדורגל אולי טיפה פחות)

לא, אין לה מה להפסיד כמוהו. אי אפשר להשוות ביניהם מבחינת הסדרי גודל כספורטאים. (מבחינת מעריצים/כסף/תהילה/פופולריות)

כול הספורטאים משתמשים בחומרים. בכדורגל ספציפית הכי גדול שנתפס זה מראדונה. זה חלק בלתי נפרד מהספורט
מראדונה נתפס אם אני זוכר נכון על קוקאין, למטרות הנאה כמובן, לא לשיפור ביצועים..

נערך לאחרונה:
זהו חוץ ממארדונה שנתפס על קוק, איזה עוד כדורלגן נפל?(גם מראדונה אני משאר ההחלטה להפיל אותו הייתה פוליטית, הרי ברור שכול ספורטאי שחווה פציעה רצינית- משתמש במשכחי כאבים.. וזה המעט. השאלה היא מה התקופה בין בדיקה לבדיקה, איזה סמים ספציפית מחפשים בכל בדיקה,ומי מממן את הארגון שעושה את הבדיקות.

במדינות עולם שלישי בסגנון רוסיה, כדי להביא תהילה לספורטאים ולמדינה- המדינה עושה הכל כדי להישאר נקייה.. גם אם זה באמצעים פליליים כנגד איגודים שלמים(והיו מקרים)..

פחות מכיר את העניין מהזווית של הכדורגל, אבל בכדורסל השחקנים עוברים בדיקות מאוד מקיפות .

תקרא קצת על המקרה אין שום סיבה שהיא תשתמש בה אלא למטרת שיפור ביצועים
מודה שלא נכנסתי לעומק הפרטים, אבל עדיין, זה לא משנה את העובדה שהיה מותר להשתמש בזה .

בכל ספורט תחרותי לוקחים סטרואידים,אפילו בשחמט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית