הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתבה בנושא "סטרואידים"-שימוש בחומרים

בניגוד לדעת הכותב אני חושב שחוסר אחריות של אנשים שנוגעים בסטרואידים היא לא אשמת הסטרואידים אלא אשמתו של הטמטום האנושי. בעידן המדע של היום, ועם הידע של היום יש מה שמאפשר לענף הזה להיות תחת ההגדרה של "סיכון מפוקח".

• פותח/ת השרשור
בניגוד לדעת הכותב אני חושב שחוסר אחריות של אנשים שנוגעים בסטרואידים היא לא אשמת הסטרואידים אלא אשמתו של הטמטום האנושי. בעידן המדע של היום, ועם הידע של היום יש מה שמאפשר לענף הזה להיות תחת ההגדרה של "סיכון מפוקח".

אני מסכים אתך לגמרי, והמטרה שלי בפרסום היא לא להביע עמדה של בעד או נגד!
המטרה הייתה לשתף בתוכן מעניין ולהביא לידי ביטוי את העניין שבסיכון בצריכה ובשימוש של סטרואידים, ולהרחיב את הידע ולנסות ולגרד משהו בצורה הכי רדודה על העולם המסתורי של הסטרואידים וכמה אנחנו רחוקים עוד מלהבין אותו בצורה אבסולוטית.
כמו שאתה בעצמך ציינת מדובר ב"סיכון מפוקח"- אומנם מפוקח אבל סיכון וכל סיכון יכול להשתנות ולשנות סטטוס בכל מצב.
ובין היתר כמה בני נוער שיתקלו בהודעה פה או בכתבה ויקראו אותה יוכלו אולי להפנים דבר או שניים שיוכלו אולי לעזור להם מלעשות את טעות חייהם.

להשוות סטרואידים להגדלת חזה של אישה זה פשוט שטויות , בכלל לא אותו מקרה .

אני לא מחשיב את עצמי למבין גדול בתחום, אבל נראה שהכתבה נעשה כמו שצריך לשם שינוי, בניגוד לכתבות ה"חלבון לא בריא לכליות" הממוצעות.

סייקל "בריא" צריך להיות בהשגחת רופא? כלומר ברור שכן, אבל כמה השגחה? בדיקות דם פעם בתקופה או ממש בדיקה אצל רופא פעם בשבוע?
אני מדבר על המינימום ההכרחי
וכמובן שאם תמצא רופא שמוכן לעשות את זה

אני מסכים אתך לגמרי, והמטרה שלי בפרסום היא לא להביע עמדה של בעד או נגד!
המטרה הייתה לשתף בתוכן מעניין ולהביא לידי ביטוי את העניין שבסיכון בצריכה ובשימוש של סטרואידים, ולהרחיב את הידע ולנסות ולגרד משהו בצורה הכי רדודה על העולם המסתורי של הסטרואידים וכמה אנחנו רחוקים עוד מלהבין אותו בצורה אבסולוטית.
כמו שאתה בעצמך ציינת מדובר ב"סיכון מפוקח"- אומנם מפוקח אבל סיכון וכל סיכון יכול להשתנות ולשנות סטטוס בכל מצב.
ובין היתר כמה בני נוער שיתקלו בהודעה פה או בכתבה ויקראו אותה יוכלו אולי להפנים דבר או שניים שיוכלו אולי לעזור להם מלעשות את טעות חייהם.
ביקרת פעם בתת-פורום סטרואידים?...
הבאת כתבה גרועה שלא תגרום לאף אחד להפנים שום דבר כי אין מה להפנים. אחד שהכתבה חידשה לו משהו פשוט לא מבין כלום בתחום. אנדוקרינולוגים ברובם לא מבינים כלום בנושא.
@Ubalaish מי אתה שאפילו תרשום "ויקראו אותה יוכלו אולי להפנים דבר או שניים שיוכלו אולי לעזור להם מלעשות את טעות חייהם."?!... מה אתה מבין, לץ טיפש...

אני לא מחשיב את עצמי למבין גדול בתחום, אבל נראה שהכתבה נעשה כמו שצריך לשם שינוי, בניגוד לכתבות ה"חלבון לא בריא לכליות" הממוצעות.
אתה לא מבין וזאת כתבת זבל...

• פותח/ת השרשור
ביקרת פעם בתת-פורום סטרואידים?...
הבאת כתבה גרועה שלא תגרום לאף אחד להפנים שום דבר כי אין מה להפנים. אחד שהכתבה חידשה לו משהו פשוט לא מבין כלום בתחום. אנדוקרינולוגים ברובם לא מבינים כלום בנושא.
@Ubalaish מי אתה שאפילו תרשום "ויקראו אותה יוכלו אולי להפנים דבר או שניים שיוכלו אולי לעזור להם מלעשות את טעות חייהם."?!... מה אתה מבין, לץ טיפש...

צודק אני לא מבין גדול, יצא לי לקרוא כמה מאמרים בודדים
אבל אם היית קורא בן השורות ומבין שבנטילת סטרואידים יש סיכון כלשהו ולשם אני מכוון ושבן אדם צריך לחשוב טוב טוב לפני שהוא נוגע בחומרים ולהבין לאיזה עולם הוא נכנס מכל הבחינות- פיזית,בריאותית ומנטלית ולא כל אחד בנוי לזה גם מבחינת המחוייבות ומה שזה מצריך ממך.
שהעולם הזה הוא לא עולם פשוט ויש הרבה דברים לא ברורים ואף אחד לא יודע לצמצם את הנזק שנגרם ב 100% אומנם אפשר להקטין ולבקר אותו אבל תופעות לוואי לכאן או לכאן יהיו בטווח הקצר או ארוך.

זו הייתה הכוונה אז לך אתה לץ טיפששש ותדע לקרוא ולהבין ולקבל דעות של אנשים שאולי לא חושבים כמוך, ואל תהייה מבין גדול

אני מצדיק אותה בפן שכל דרדק מתחיל נכנס לזה ולא רק אנשים שניסו להגיע למיצוי הפוטנציאל שלהם.

פרופ' נעמה קונסטנטיני הזאת אמרה שלנערים מתחת לגיל 18 אסור לקחת תוספי תזונה באיזה כתבה בערוץ 10. ראיתי את הפרצוף שלה ויצאתי משם.
הדבר הכי מטומטם שם זה שהם משווים את זה להגדלת חזה של אישה, אין לי מאיפה להתחיל...

חיכיתי לתגובה שלך כדיי לדעת אם לקרוא את הכתבה 😃 ,חסכת לי כמה דקות יקרות מהחיים
אתה יכול לקרוא, רק בכדי להתרשם מהרמה הירודה והקלות שבהפצת מידע ותוכן מגמתי, ללא טיפת יושרה מקצועית בעניין. כך זה רוב הכתבות במקומות הללו (זהו לא מעמד מדעי אחרי הכל, כך שהרבה אין מה לצפות )

• פותח/ת השרשור
חברים הלכתם רחוק מידייי אפילו לאיבודדד!!

הכתבה פורסמה כאן בתוך פורום"אוף טופיק" אין עובדות מדעיות שעומדות מאחוריה אין איזה מסר שלילי/חיובי שרציתי להעביר על סטרואידים.
לרגע לא אמרתי שכל מה שרשום שם קדוש וצריך לאמץ את זה ולא תמכתי בכל התוכן שמוצג שם.

המטרה של הפוסט הייתה לחשוף (את מי שמעוניין) לכתבה ברמה הכי בסיסית בנושא סטרואידים.

שורה תחתונה ופה המסר הוא שסטרואידים זה לא לקחת וזה נגמר אתה ארנולד יש תורה שלמה שעומדת מאחורי זה,יש עניין של אחריות,משמעת
מצב בריאותי שצריך להיות במעקב, צריך להיות מוכן נפשית,פיזית וגם כלכלית לעניין קיימים נוכלים בעסק הזה,חומרים מסוכנים שהתוכן והרכב שלהם לא בהכרח כפי שמוצהר וכו'..

מפה לאן שלקחתם את זה 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית