הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטת אטיקנס מה אתם חושבים:)?

BlacknWhite

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
http://www.fitlife.co.il/diet/atkins-diet/

פתחתי אשכול חדש כי זה די נושא גדול מעצמו.
הייתי רוצה לשאול מה אתם חושבים על זה
אם מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה
מה זה בדיוק עושה לגוף
איזה בדיקות צריך לעבור

וסתם כל מידע אחר שאתם יכולים לתת/בנוסף אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על איזה ספר על תזונה או מאמר או כל דבר שיכול לעזור

אין שום בעיה עם הדיאטה ואתה לא צריך לעשות שום בדיקות (אם אתה בריא באופן כללי). היא עובדת מצוין כמו כל דיאטה דלת פחמימות. כל מה שצריך זה להתמיד. תודא שיש לך בבית את המאכלים שאתה אמור לאכול ואל תחזיק בבית את אלה שאתה לא אמור לאכול. אל תישבר בשלושה ימים הראשונים שבהם אתה תרגיש חרא כי חתכת את כל הפחמימות.

כתוספת על מה שbentzurm אמר, תהיה מוכן לימים ראשונים נוראיים. אצל כל אחד התגובה שונה כמובן, רק תהיה מוכן. כשאני התנסיתי באנאבוליק דיאט, למשל, בקושי הצלחתי לישון בלילה הראשון, רעידות ובחילות. בלילה השני הקאתי כמו מטורף. אחרי שעברתי את זה הכל היה מצוין, אחלה תוצאות. הבעיה היחידה היא שאני בSS וזה התחיל לתקוע אותי באיזשהו שלב. אבל זאת אחלה דיאטה לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
1.אני די חולה עכשיו הלכת אתמול לרופא יש לי אדום בגרון ואני קצת משתעל,כדאי לי להתחיל?
2.אתם בטוחים שאני לא צריך לעבור בדיקות?!
ממה שהבנתי הדיעה הזאת יכולה לעשות אבנים בכלויות ועוד המון דברים אחרים למה שאני לא אעשה בדיקות לדבר כזה מסוכן?

1.אני די חולה עכשיו הלכת אתמול לרופא יש לי אדום בגרון ואני קצת משתעל,כדאי לי להתחיל?
2.אתם בטוחים שאני לא צריך לעבור בדיקות?!
ממה שהבנתי הדיעה הזאת יכולה לעשות אבנים בכלויות ועוד המון דברים אחרים למה שאני לא אעשה בדיקות לדבר כזה מסוכן?

לך תקרא בפורטל על הדיאטה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית