הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Airbnb

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
מישהו ניסה? המחירים ניראים ממש משתלמים ביחס לבתי מלון, דירות במזרח אירופה ב 150 ש"ח בממוצע ללילה.

לקחתי דירה באמסטרדם דרך האתר . אופציה מעולה.
תבדוק אם יש שם המלצות לדירה, ואל תסתפק בתמונות. מכיר כאלה שנדפקו עם זה.

אני מאוד מאוכזב מהשירות נרשמתי לפני מעל שנתיים ועוד לא קיבלתי פניות מכוסיות מזרח אירופאיות שרוצות לישון אצלי. אכזבה.

• פותח/ת השרשור
לקחתי דירה באמסטרדם דרך האתר . אופציה מעולה.
תבדוק אם יש שם המלצות לדירה, ואל תסתפק בתמונות. מכיר כאלה שנדפקו עם זה.
נדפקו בקטע של דירות שבורות או בקטע שלא היה עם מי ליצור קשר במקום?

נדפקו בקטע של דירות שבורות או בקטע שלא היה עם מי ליצור קשר במקום?

גם וגם. זה לא מאוד נפוץ, אבל האתר לא נקי ב100% מרמאים.
כל עוד תוודא שקיימות המלצות+ תדבר ישירות עם המשכיר לא צריכה להיות בעיה.

מישהו ניסה? המחירים ניראים ממש משתלמים ביחס לבתי מלון, דירות במזרח אירופה ב 150 ש"ח בממוצע ללילה.
לקחתי עד עכשיו פעם אחת בנסיעה לאילת שקפצתי לשם ללילה בין שישי לשבת. המחיר יצא שליש ממחיר מלון. המיקום היה יחסית טוב. בנוסף בדירה היה מטבח שחברה יכלה להכין אוכל רגיל. וזה חסך לי הוצאות על אוכל מיותר.

סה"כ משתלם.

אני אישית דיברתי עם בעלת הדירה לפני ושאלתי אותה פרטים והיא שאלה אותי. ביקשה לינקים לבפייסבוק שלי.
אני חושב שעדיף לקחת אצל בן אדם כזה מאשר לקחת אצל מישהוא שמאשר אותך ישר.

סתם שאלה,מי שאני משכיר לו דירה לשבוע בזמן שאני טס לחול,יכול להרים לקחת את כל תכולת הבית,מה מונע ממנו?
או מה מונע ממנו לשכפל מפתח זהה ולאחר כמב שבועות לפרוץ?

חודש וקצת בארה"ב כמעט הכל היה דרך Airbnb, מיאמי, לוס אנגלס, ניו יורק והיה פשוט נהדר, אתה פשוט צריך לראות שהשוכר הוא אדם אמין ויש עליו תגובות חיוביות...

סתם שאלה,מי שאני משכיר לו דירה לשבוע בזמן שאני טס לחול,יכול להרים לקחת את כל תכולת הבית,מה מונע ממנו?

זה שפרטי האשראי שלו נמצאים אצל האתר

זה שפרטי האשראי שלו נמצאים אצל האתר

בנוסף למה שהוא אמר. מבקשים לשלוח צילום ת.ז ודרכון.

שלחתי צילום ודרכון,שיכפלתי מפתחות,אחרי שנה פרצתי לבית,הוא השכיר לעוד מאה איש.
יכולים להיות נוכלים רציניים אם מישהו משכיר.
אבל אם מישהו שוכר זה פחות בעייתי.

לא הכי מייצג כי השתמשתי בזה פעם אחת ומסביב לאוניברסיטה, אבל ישנתי 3 שבועות עם עכבישים בבית שאין בו מנורות והרשימה עוד ארוכה. בוא נגיד שאל תתרשם יותר מידי מהתמונות שם.

משתמש בAIRBNB בכל טיסה שלי לחול,שזה בערך כבר 6(?) דירות שהייתי בהן.
מעולם לא הייתה לי בעיה עם אחת הדירות,תמיד תווודא שיש תגובות טובות על השוכר,ואם אין,לפעמים עדיף לקחת מחיר קצת גבוה יותר אבל עם ביקורות טובות.
תוודא שהמיקום טוב,כי לרשום ברלין למשל יכול לקחת אותך לדרום ברלין או למקומות רחוקים יותר,אז תעשה בדיקה חוזרת שהמיקום טוב,בנוסף תוודא שיש אפשרות לWIFI ושאר הדברים החשובים לך(כי בשונה ממלון,זה בית פרטי\קומות ואתה תלוי בפוליטיקה הפנימית של הבניין).
שלחתי צילום ודרכון,שיכפלתי מפתחות,אחרי שנה פרצתי לבית,הוא השכיר לעוד מאה איש.
יכולים להיות נוכלים רציניים אם מישהו משכיר.
אבל אם מישהו שוכר זה פחות בעייתי.
כמו שאתה יכול לבחור מקומות,גם השוכר יכול לבחור שוכרים,הוא לא חייב לאשר אותך אם אתה לא נראה לו בעין,לפני שהוא יאשר אותך לרוב הוא ישאל אותך שאלות על עצמך(אלא אם כן הוא חאפר) ויוודא שגם עליך יש ביקורות טובות(או לפחות אין רעות).
אבל תמיד יש סיכון,בכל התקשרות עם בן אדם,כי בני אדם הם חראות,וזה לא ישתנה לעולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית