עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נדפקו בקטע של דירות שבורות או בקטע שלא היה עם מי ליצור קשר במקום?לקחתי דירה באמסטרדם דרך האתר . אופציה מעולה.
תבדוק אם יש שם המלצות לדירה, ואל תסתפק בתמונות. מכיר כאלה שנדפקו עם זה.
נדפקו בקטע של דירות שבורות או בקטע שלא היה עם מי ליצור קשר במקום?
לקחתי עד עכשיו פעם אחת בנסיעה לאילת שקפצתי לשם ללילה בין שישי לשבת. המחיר יצא שליש ממחיר מלון. המיקום היה יחסית טוב. בנוסף בדירה היה מטבח שחברה יכלה להכין אוכל רגיל. וזה חסך לי הוצאות על אוכל מיותר.מישהו ניסה? המחירים ניראים ממש משתלמים ביחס לבתי מלון, דירות במזרח אירופה ב 150 ש"ח בממוצע ללילה.
סתם שאלה,מי שאני משכיר לו דירה לשבוע בזמן שאני טס לחול,יכול להרים לקחת את כל תכולת הבית,מה מונע ממנו?
או מה מונע ממנו לשכפל מפתח זהה ולאחר כמב שבועות לפרוץ?
סתם שאלה,מי שאני משכיר לו דירה לשבוע בזמן שאני טס לחול,יכול להרים לקחת את כל תכולת הבית,מה מונע ממנו?
או מה מונע ממנו לשכפל מפתח זהה ולאחר כמב שבועות לפרוץ?
זה שפרטי האשראי שלו נמצאים אצל האתר
הייפרצתי לבית
כמו שאתה יכול לבחור מקומות,גם השוכר יכול לבחור שוכרים,הוא לא חייב לאשר אותך אם אתה לא נראה לו בעין,לפני שהוא יאשר אותך לרוב הוא ישאל אותך שאלות על עצמך(אלא אם כן הוא חאפר) ויוודא שגם עליך יש ביקורות טובות(או לפחות אין רעות).שלחתי צילום ודרכון,שיכפלתי מפתחות,אחרי שנה פרצתי לבית,הוא השכיר לעוד מאה איש.
יכולים להיות נוכלים רציניים אם מישהו משכיר.
אבל אם מישהו שוכר זה פחות בעייתי.