עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגדול אם אני עושה את זה רצוף לפני השלמת הסקוואט רגע לפני הישור של הברכיים נותן את הפוש בעצם זה חוסך בזמן אבל נגיד יחליש אותי יותר? לדוגמה 15 טרסטרים של משקל X רצוף אם אני עוצר כמו שהסברתי ואז נותן פוש עם הרגליים אחרי שישרתי אותם חוץ מזה שלוקח יותר זמן הסיכוי ישצליח להשלים יותר סטים יהיה בצורה הזאת נכון?בת'רסטר כדאי לנצל את מקסימום הכוח מהרגליים, לכן חכה עם הפוש פרס עד שתסיים את הסקוואט לגמרי ותמשיך מיד לפוש פרס.
אז למה התכוונת שרשמת כדי לנצל את מקסימום בפוש פרס לחכות לסוף הסקוואט?לא, זה לא יעיל לעצור בסוף הסקוואט.
אז למה התכוונת שרשמת כדי לנצל את מקסימום בפוש פרס לחכות לסוף הסקוואט?
אפשר בוולבול, בטרסטר ובקלין אנד גירק להרים רגלים כפות רגלים ולקפוץ?לא ללחוץ לפני שסיימת להתיישר בסקוואט, אבל בלי לעצור.
מיותר לקפוץ; זמן באוויר הוא זמן שבו אין לך מגע עם הרצפה ואתה לא יכול לייצר כוח או להתייצב.אפשר בוולבול, בטרסטר ובקלין אנד גירק להרים רגלים כפות רגלים ולקפוץ?
אני מבין אבל בתכלס אם עשיתי זה לא נחשב פסילה נכון?מיותר לקפוץ; זמן באוויר הוא זמן שבו אין לך מגע עם הרצפה ואתה לא יכול לייצר כוח או להתייצב.