הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרסטר

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
המשקל שאני מבצע בפרס אני עושה בטרסטר זה לא אמור להיות קל יותר?
כדאי בזמן ביצוע הטרסטר לבצע את העלייה מהפרונט סקוואט ואז שמגיעים למעלה לתת פוש פרס או לבצע את הפוש פרס בזמן העלייה מהפרונט?

בת'רסטר כדאי לנצל את מקסימום הכוח מהרגליים, לכן חכה עם הפוש פרס עד שתסיים את הסקוואט לגמרי ותמשיך מיד לפוש פרס.

• פותח/ת השרשור
בת'רסטר כדאי לנצל את מקסימום הכוח מהרגליים, לכן חכה עם הפוש פרס עד שתסיים את הסקוואט לגמרי ותמשיך מיד לפוש פרס.
בגדול אם אני עושה את זה רצוף לפני השלמת הסקוואט רגע לפני הישור של הברכיים נותן את הפוש בעצם זה חוסך בזמן אבל נגיד יחליש אותי יותר? לדוגמה 15 טרסטרים של משקל X רצוף אם אני עוצר כמו שהסברתי ואז נותן פוש עם הרגליים אחרי שישרתי אותם חוץ מזה שלוקח יותר זמן הסיכוי ישצליח להשלים יותר סטים יהיה בצורה הזאת נכון?

לא, זה לא יעיל לעצור בסוף הסקוואט.

אז למה התכוונת שרשמת כדי לנצל את מקסימום בפוש פרס לחכות לסוף הסקוואט?

לא ללחוץ לפני שסיימת להתיישר בסקוואט, אבל בלי לעצור.

אפשר בוולבול, בטרסטר ובקלין אנד גירק להרים רגלים כפות רגלים ולקפוץ?
מיותר לקפוץ; זמן באוויר הוא זמן שבו אין לך מגע עם הרצפה ואתה לא יכול לייצר כוח או להתייצב.

• פותח/ת השרשור
מיותר לקפוץ; זמן באוויר הוא זמן שבו אין לך מגע עם הרצפה ואתה לא יכול לייצר כוח או להתייצב.
אני מבין אבל בתכלס אם עשיתי זה לא נחשב פסילה נכון?
ועוד פעם נוודא שהבנתי את השאלה הקודמת באותם תרגילים שדברתי קודם קלין אנד גירק,, טרסטר וולבול זה תופס שם שרשמת ללא לחוץ לפני שאני מתיישר בסקוואט אם לא התכוונת לסוף הסקוואט אז אלא למה לרגע לפני סוף התיישרות?

Back
למעלה תחתית