הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאנאבר

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
מישהוא יכול להסביר לי דברים על אנאבר כמו
כמה זמן לוקחים אותו? איזה מינון אני צריך (אני שוקל 100-105) ואיך המינון משתנה לפי כמות הזמן שאני צורך אותו? כמה זמן אני צריך לנוח בין סייקלים שלו אם בכלל
תודה מראש

מישהוא יכול להסביר לי דברים על אנאבר כמו
כמה זמן לוקחים אותו? איזה מינון אני צריך (אני שוקל 100-105) ואיך המינון משתנה לפי כמות הזמן שאני צורך אותו? כמה זמן אני צריך לנוח בין סייקלים שלו אם בכלל
תודה מראש
מינון יעיל של אנאבר הוא 0.8 עד 0.9 מ"ג לכל קילו משקל גוף.
מאחר ואנאבר נחשב לחומר די בטוח לשימוש וחלש מבחינת תופעות הלוואי, יש המריצים אותו ל-6 עד 8 שבועות.
זמני הפסקה בין סייקל המכיל אנאבר אחד לשני אינו קבוע מראש. עם כל הכבוד לכך שהחומר די בטוח ונוח לשימוש, לא כדאי לצרוך ממנו בתקופות כה תדירות. זמן מרווח בין שימוש אחד לשני יהיה, לפחות, כזמן השימוש האחרון שנעשה, אם לא יותר.
כמובן ותמיד רצוי להשתמש בטסט במקביל לכל שימוש בסטרואיד אחר.

• פותח/ת השרשור
מינון יעיל של אנאבר הוא 0.8 עד 0.9 מ"ג לכל קילו משקל גוף.
מאחר ואנאבר נחשב לחומר די בטוח לשימוש וחלש מבחינת תופעות הלוואי, יש המריצים אותו ל-6 עד 8 שבועות.
זמני הפסקה בין סייקל המכיל אנאבר אחד לשני אינו קבוע מראש. עם כל הכבוד לכך שהחומר די בטוח ונוח לשימוש, לא כדאי לצרוך ממנו בתקופות כה תדירות. זמן מרווח בין שימוש אחד לשני יהיה, לפחות, כזמן השימוש האחרון שנעשה, אם לא יותר.
כמובן ותמיד רצוי להשתמש בטסט במקביל לכל שימוש בסטרואיד אחר.
תודה רבה ממש עזרת לי!
אם יהיו לי עוד שאלות אני יפנה אליך
עריכה: הה כן רק כמו בהרבה סייקלים אחרים אני צריל להתחיל בהתחלה ממינון נמוך ואז לעלות או שישר להתחיל 0.8-0.9 מג על כל קילו ?

תודה רבה ממש עזרת לי!
אם יהיו לי עוד שאלות אני יפנה אליך
עריכה: הה כן רק כמו בהרבה סייקלים אחרים אני צריל להתחיל בהתחלה ממינון נמוך ואז לעלות או שישר להתחיל 0.8-0.9 מג על כל קילו ?
לא. יש להריץ ינון קבוע מההתחלה עד הסוף ולא מינון עולה בהדרגה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית