הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שילוב בין תוספים - "פרי-וורקאוט ביתי"

galileo-galilei

משתמש מתחיל
41
5
נק' מוניטין:
12
41
5
שלום לכולם,

קצת עליי: 27, 1.88, 90 9.5%.

אחרי ניסיון כזה או אחר עם כל מיני סוגי תוספים, למידה מרובה, קריאת מחקרים ורקע בכימיה, לפני כחודש התחלתי לרקוח ולקחת את הפרי וורקאוט הבא:

• Caffeine Anhaydrous-----125Mg
  • Caffeine Citrate-----125Mg
  • Synephrin HCL-----15Mg
  • Mucuna L-DOPA ----- 100Mg
  • L-Theanin-------100Mg
  • Taurine-----50Mg
  • Creatine Mono--5000Mg
  • L-Leucine----2500Mg
  • L-Isoleucine-----1250Mg
  • L-Valine------1250Mg
  • L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG)- -----2500Mg
  • L-Tyrosine------- 500Mg
  • Acetyl L-Carnitine(ALCAR)-----500Mg
  • D-Aspartic Acid-----2500Mg
  • L-Citrulline Malate-------3000Mg
  • Vitamin C------100Mg
  • Vitamin B6-----10Mg
  • Niacin(B3)----10Mg
  • Stevia-----50Mg
  • Lemon Taste PWD----35Mg

סך הכל מדובר בכ-20 גרם של אבקת לימונדה שאני לוקח כל בוקר עם חצי ליטר מים על בטן ריקה לפני אימון.

לקחתי אותו אחרי שלא תוספתי בכלום במשך 20 ימים ותוך חמישה ימים שיפרתי ביצועים ב-20%. מסתובב עם פאמפ אדיר וחטוב כמו שמעולם לא הייתי (גם כשהייתי שרירי יותר וגם כשהייתי רזה יותר). מצב רוח מרומם אנרגיות חיוביות ופרודוקטיביות בעבודה (משרדית) עד שעות הערב.

יש והיו לא מעט תופעות לוואי כשהמבאסות שבהן היא קראש אנרגטי וקושי להירדם/זיעת לילה וחוסר תאבון...

אבל מה שיותר מדאיג אותי הן ההשפעות השליליות לתווך הארוך... שנים קדימה...

האם מישהו מכיר תגובות בין תרופתיות קטלניות מבין התוספים שאני צורך או בכלל יש לו משהו רע להגיד על השילוב? יש משהו שהוכח כמשפיע באופן שלילי לטווח הרחוק? אשמח לשמוע ולקרוא 😃

אני יודע שמרבית החברים פה חושבים שתוספים זה חרטא אבל במישור האישי אני יכול להצביע על לפחות 6-7 תוספים ברשימה שההשפעה שלהם עליי היא ודאית.

תודה רבה מראש,

שלום לכולם,

קצת עליי: 27, 1.88, 90 9.5%.

אחרי ניסיון כזה או אחר עם כל מיני סוגי תוספים, למידה מרובה, קריאת מחקרים ורקע בכימיה, לפני כחודש התחלתי לרקוח ולקחת את הפרי וורקאוט הבא:

• Caffeine Anhaydrous-----125Mg
  • Caffeine Citrate-----125Mg
  • Synephrin HCL-----15Mg
  • L-Theanin-------100Mg
  • Taurine-----50Mg
  • Creatine Mono--5000Mg
  • L-Leucine----2500Mg
  • L-Isoleucine-----1250Mg
  • L-Valine------1250Mg
  • L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG)- -----2500Mg
  • L-Tyrosine------- 500Mg
  • Acetyl L-Carnitine(ALCAR)-----500Mg
  • D-Aspartic Acid-----2500Mg
  • L-Citrulline Malate-------3000Mg
  • Vitamin C------100Mg
  • Vitamin B6-----10Mg
  • Niacin(B3)----10Mg
  • Stevia-----50Mg
  • Lemon Taste PWD----35Mg

סך הכל מדובר בכ-20 גרם של אבקת לימונדה שאני לוקח כל בוקר עם חצי ליטר מים על בטן ריקה לפני אימון.

לקחתי אותו אחרי שלא תוספתי בכלום במשך 20 ימים ותוך חמישה ימים שיפרתי ביצועים ב-20%. מסתובב עם פאמפ אדיר וחטוב כמו שמעולם לא הייתי (גם כשהייתי שרירי יותר וגם כשהייתי רזה יותר). מצב רוח מרומם אנרגיות חיוביות ופרודוקטיביות בעבודה (משרדית) עד שעות הערב.

יש והיו לא מעט תופעות לוואי כשהמבאסות שבהן היא קראש אנרגטי וקושי להירדם/זיעת לילה וחוסר תאבון...

אבל מה שיותר מדאיג אותי הן ההשפעות השליליות לתווך הארוך... שנים קדימה...

האם מישהו מכיר תגובות בין תרופתיות קטלניות מבין התוספים שאני צורך או בכלל יש לו משהו רע להגיד על השילוב? יש משהו שהוכח כמשפיע באופן שלילי לטווח הרחוק? אשמח לשמוע ולקרוא 😃

אני יודע שמרבית החברים פה חושבים שתוספים זה חרטא אבל במישור האישי אני יכול להצביע על לפחות 6-7 תוספים ברשימה שההשפעה שלהם עליי היא ודאית.

תודה רבה מראש,

L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG)- -----2500Mg

את זה הייתי מוריד. יש לך 3000 מג של ציטרולין מלט.

Synephrin HCL-----15Mg אלטרנטיבה חוקית של אפדרין. יותר חלש. בשילוב עם קפאין, טירמין, אוקטופן יש תופעות לואוי. כגון- עלייה בלחץ דם, כאבי ראש, טאכירדיה, בעיות בעיכול מזון..

D-Aspartic Acid-----2500Mg
הייתי מעלה ל 3000 מ״ג
אבל זה לא לוקחים באופן קבוע. בדרך כלל 3000 מ״ג 2-3 פעמים ביום במשך 3-5 שבועות.

Acetyl L-Carnitine(ALCAR)-----500Mg
איזה סוג? Tartare or fumatare
הייתי נותן 1000 מ״ג

בנוסף הייתי מוסיף בטא-אלנין. משהו כמו 3000-5000 מ״ג. ממש טוב לאימוני כוח.

• את מוקונה לא ניסיתי. אך אומרים שהיא מעלה ליבידו. מעלה רמת טסת והורמון גדילה באופן טבעי. שזה תורם גם לתהליך שריפת שומן. לוקחים 100-400 מ״ג כמו שעה לפני אימון ולפני שינה עם מים חמים.
  • L-Theanin-------100Mg זה טוב כמנטרל תופעות רעות של קפאין כגום עצבנון, לחץ. מעלה רמה של דופמין. אין שום תופעות לואי. מרגיע טבעי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG)- -----2500Mg

את זה הייתי מוריד. יש לך 3000 מג של ציטרולין מלט.

Synephrin HCL-----15Mg אלטרנטיבה חוקית של אפדרין. יותר חלש. בשילוב עם קפאין, טירמין, אוקטופן יש תופעות לואוי. כגון- עלייה בלחץ דם, כאבי ראש, טאכירדיה, בעיות בעיכול מזון..

D-Aspartic Acid-----2500Mg
הייתי מעלה ל 3000 מ״ג
אבל זה לא לוקחים באופן קבוע. בדרך כלל 3000 מ״ג 2-3 פעמים ביום במשך 3-5 שבועות.

L-Carnitine(ALCAR)-----500Mg
איזה סוג? Tartare or fumatare
הייתי נותן 1000 מ״ג

בנוסף הייתי מוסיף בטא-אלנין. משהו כמו 3000-5000 מ״ג. ממש טוב לאימוני כוח.

• את מוקונה לא ניסיתי. אך אומרים שהיא מעלה ליבידו. מעלה רמת טסת והורמון גדילה באופן טבעי. שזה תורם גם לתהליך שריפת שומן. לוקחים 100-400 מ״ג כמו שעה לפני אימון ולפני שינה עם מים חמים.
  • L-Theanin-------100Mg זה טוב כמנטרל תופעות רעות של קפאין כגום עצבנון, לחץ. מעלה רמה של דופמין. אין שום תופעות לואי. מרגיע טבעי...

איזה אח.

שכחתי לכתוב בטא אלנין אבל הוא גם בקוקטייל בשני גרם.

ליבידו הדופמין נותן, ללא ספק, אבל הוא לא אגרסיבי כמו היוהימביין שהופך אותך לחייל בחופשה...)רק בגלל זה אני לא לוקח אותו כבר בחיטוב- כל קופה היתה מוציאה אותי מריכוז)

אתה לא חושב שזה כבר יותר מידי תוספים ביחד? היית ממליץ לחלק למנות?

ואיך הטירוזין בצורה הזו? נותן משהו? השתמשתי בעבר NALT והוא היה אחלה בצורה הזו לא בדקתי אף פעם לבד...

איזה אח.

שכחתי לכתוב בטא אלנין אבל הוא גם בקוקטייל בשני גרם.

ליבידו הדופמין נותן, ללא ספק, אבל הוא לא אגרסיבי כמו היוהימביין שהופך אותך לחייל בחופשה...)רק בגלל זה אני לא לוקח אותו כבר בחיטוב- כל קופה היתה מוציאה אותי מריכוז)

אתה לא חושב שזה כבר יותר מידי תוספים ביחד? היית ממליץ לחלק למנות?

ואיך הטירוזין בצורה הזו? נותן משהו? השתמשתי בעבר NALT והוא היה אחלה בצורה הזו לא בדקתי אף פעם לבד...

יוהימבין לא מתאים במיוחד לאימוני כוח. רק בשילוב עם ציטרולין או ארגינין. כי אחת התופעות לואי- עושה עורקים יותר צרים. שבאימון כוח הם עוד יותר מתכווצים ו לב ממש מתאמץ. במקרים מסוימים יש אופציה לקבל איזה התקף לב.
וארובי בשילוב עם קרניטין- פצצה.

BCAA במידה ואתה מתאמן ישר על הבוקר על בטן ריקה גם טוב.

לגבי טירוזין ודברים נואוטרופים אחרים- לא מיותרים אף פעם. בגלל שבמידה ואתה מתאמן - מקבל הרבה סטרס. פלוס סטימולנטים שלוקחים. פלוס חיי שיגרה- עצבים וכו...מערכת עצבים המרכזית נשחקת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית