הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עושים לגביי יובש של הראוקוטן?

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
התחלתי לקחת ראוקוטן לפני חודש מינון של 10 מ"ג, בכוונה לוקח מינון נמוך על מנת לצמצם כמה שאפשר את תופעות הלוואי במיוחד בנוגע לאימונים.
כרגע אני מבסוט מאד רוב הפצעים שהיו לי בגב או בכתפיים התחילו להתייבש ואין בנתיים פצעים חדשים, יש לי רק בעיה אחת וזה היובש בשפתיים, זה פשוט בלתי נסבל.
אני שם כל יום וזלין זה רק משפר טיפה אבל לא פותר תבעיה, אני פונה פה לאנשים שהיו על ראוקטן מה אתם ממליצים לקחת לגבי היובש בשפתיים?

התחלתי לקחת ראוקוטן לפני חודש מינון של 10 מ"ג, בכוונה לוקח מינון נמוך על מנת לצמצם כמה שאפשר את תופעות הלוואי במיוחד בנוגע לאימונים.
כרגע אני מבסוט מאד רוב הפצעים שהיו לי בגב או בכתפיים התחילו להתייבש ואין בנתיים פצעים חדשים, יש לי רק בעיה אחת וזה היובש בשפתיים, זה פשוט בלתי נסבל.
אני שם כל יום וזלין זה רק משפר טיפה אבל לא פותר תבעיה, אני פונה פה לאנשים שהיו על ראוקטן מה אתם ממליצים לקחת לגבי היובש בשפתיים?
להמנע משמש אחי מניסיון , ולשתות 4 חיטר ביום למרות שזה קשה רצח .. בכל מקרה , המון וזליןןן
ליטר****

הבנתי שהשמש מייבשת עוד יותר את העור וזה לא טוב עם הלקיחה של הכדורים...
חוץ מזה לגבי השפתיים, גם אני סובל מזה - ווזלין זה סתם חרא לדעתי... הוא לא עוזר כמו שצריך, רק לאיזה שעה ואז חוזר לכמו שהיה...
יש בבית מרקחת שפתון, שכחתי את השם שלו, הוא בצבע לבן וארוך, לא בקופסא כמו של וזלין. הוא סגור בתוך קרטון כזה מוזר חח
אם תרצה תשלח לי הודעה כשתראה את זה ואני אצלם ואעלה לך איכשהו...

• פותח/ת השרשור
הבנתי שהשמש מייבשת עוד יותר את העור וזה לא טוב עם הלקיחה של הכדורים...
חוץ מזה לגבי השפתיים, גם אני סובל מזה - ווזלין זה סתם חרא לדעתי... הוא לא עוזר כמו שצריך, רק לאיזה שעה ואז חוזר לכמו שהיה...
יש בבית מרקחת שפתון, שכחתי את השם שלו, הוא בצבע לבן וארוך, לא בקופסא כמו של וזלין. הוא סגור בתוך קרטון כזה מוזר חח
אם תרצה תשלח לי הודעה כשתראה את זה ואני אצלם ואעלה לך איכשהו...

תרשום את השם שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית