הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליפים לריצה\חתירה

הפנטש

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
0
65
0
בגלל המבנה של חדר הכושר שבו אני מתאמן, זה בעיה לשלב במט-קון אחד גם הנפת משקולות וגם ריצה, כמו למשל בננסי. מה יהיה תחליף טוב לריצה בשביל לשמר את האינטנסיביות? קפיצות חבל? באיזה יחס? משהו אחר שאפשר לעשות בשטח קטן?

לרוץ לאיזור של המסילות ולהשאיר את המגבת על המוט. 😃

אני לא יודע אם זה מקובל ותחליף הולם, אבל מה עם shadow boxing? (ז"א, אם אין לכם בושה להתאגרף באוויר)

• פותח/ת השרשור
לרוץ לאיזור של המסילות ולהשאיר את המגבת על המוט. 😃
כן, אבל מסילות זה מעפן, עד שהן מגיעות לקצב שמתאים ל 400 מטר וזה...
הייתי רוצה לרוץ החוצה, אבל זה דורש לעבור דרך כל מיני מסדרונות עם משרדים וכאלה.

אם אתה מגיע בשעות "מתות", אתה יכול להשאיר מסילה אחת שתעבוד בקצב שמתאים לך. אם אנשים שעושים סופר סטים תופסים שני מכשירים בבת אחת, אין סיבה שלא תוכל לתפוס מסילה אחת לרבע שעה.
תאם את זה עם המדריכים שבמשמרת.

מסלול ריצה תחליף הכי טוב לריצה בחוץ.מה שכן,המסלול אמור להיות פתוח תוכנתית עד 20 קמ"ש.תמיד תשים גם שיפוע,1 מינימום.

למה לשים תמיד שיפוע?

כאשר רצים בחוץ (ורצים נכון - POSE),צריך ליצור שיפוע גוף-אדמה,כאילו אתה נופל קדימה.
במסלול זה לא קורה,בגלל מבנה המכשיר.בלי שיפוע יוצא כאילו רצים קצת למעטה.התיקון הוא שיפוע של 1 לפחות.
אני לא המצאתי את זה,תכנסו לפורום של CF ,היו הרבה שאלות בעבר.

אני לא יודע אם זה מקובל ותחליף הולם, אבל מה עם shadow boxing? (ז"א, אם אין לכם בושה להתאגרף באוויר)
אני בספק שshadow boxing אפילו עם משקולות יכול להגיע לעצימות שמגיעים אליה בריצה.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית