הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סתם מעניין אותי קנאביס זה משפר חילוף חומרים ?

@Matty אחר כך אתה מעליל שקנאביס זה חרא, הינה תלמד, משפר ביצועים, אולי זה גם יטפל בבעיה שלך במרפק, תוכל סוף סוף להגיע לסקוואט 200 קילו.

@Matty אחר כך אתה מעליל שקנאביס זה חרא, הינה תלמד, משפר ביצועים, אולי זה גם יטפל בבעיה שלך במרפק, תוכל סוף סוף להגיע לסקוואט 200 קילו.
לוטם, סורי, אבל אתה לא יודע לקרוא.
אני בעד קנאביס ב100%, אפילו עוקב אחר מגזין קנאביס.

תצטרך ללמד אותי מה זה SS 😃
תכנית אימונים שתעלה לך את הסקוואט והדדליפט ב-100 קילו, בסוף התכנית תוכל להגיד שאת כל הכוח קיבלת מהקנאביס ואתה בכלל לא מתאמן בחדר כושר, אתה יודע איזה קמפיין חזק זה יעשה לטובת הקאנביס?
לוטם, סורי, אבל אתה לא יודע לקרוא.
אני בעד קנאביס ב100%, אפילו עוקב אחר מגזין קנאביס.
נו אז למה אתה מספים לי את הלוג?! אהה רגע.. לשניה שכחתי עם מי אני מדבר

תכנית אימונים שתעלה לך את הסקוואט והדדליפט ב-100 קילו, בסוף התכנית תוכל להגיד שאת כל הכוח קיבלת מהקנאביס ואתה בכלל לא מתאמן בחדר כושר, אתה יודע איזה קמפיין חזק זה יעשה לטובת הקאנביס?
רעיון. בדיוק משתקם מפציעה אז אחלה אתגר שמת.

אני חושב שחצי מהפורום הזה מעשן ,כמו שאומרים מעבר לים במדינה קטנה ,אתה מטיף למומר 😃
כן, האמת שרק בשנים האחרונות הספורטאים, בעיקר אמריקאים עדיין, מתחילים "לצאת מהארון הירוק" מה שנקרא

כן, האמת שרק בשנים האחרונות הספורטאים, בעיקר אמריקאים עדיין, מתחילים "לצאת מהארון הירוק" מה שנקרא

עזוב שטויות , תביא לנו איזה כיוון טוב.

רק פורום קנאביס זה מרגש ;)
שלח לי פרטי מי אתה בפורום (אם אתה שם בכלל)

לא אתה לא..גם כנראה שבחיים שלך לא ראית הברחות של קנאביס או סמים אחרים

האם 🚔 או שיש חסיון לקוח-עו"ד?
מן הסתם שלא ראיתי הברחות. אבל רק באתי לציין שאם מישהו שם פרח איכותי בכיס שלו במרחק 100 מטר ממני.
אני סוגשל יכול להריח את זה אם זה מספיק איכותי

לא קשה לזהות את הריח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית