הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Forza T1 ECA Stack

• פותח/ת השרשור ice13
  • פורסם בתאריך

ice13

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
16
77
0
השבוע קיבלתי את הForza T1, מדובר בכדורי ECA עם הרכיבים הבאים:
Ephedrine HCL 60mg, Caffeine 200mg, Aspirin 30mg, Narnagin 100mg.
אני יודע בוודאות שהמוצר אמין, וכולל אפדרין HCL אבל אני משוכנע שהמינונים שבמוצר לא נכונים ומדובר בכמויות נמוכות יותר, בעיקר לגבי האפדרין.

מלכתחילה קניתי את המוצר בעיקר למטרת אנרגיה וסיבולת באימון אירובי ארוכים של שעה וחצי+, הכוללים בעיקר ריצות למרחקים ארוכים וספרינטים.
האם רצוי בכל זאת לצרוך כדור ליום, בתקופה רציפה (גם בימים שבהם אני לא מתאמן) על מנת לנצל גם את האפקט של שריפת השומנים?
אם כן, אשמח לקבל המלצה על אופן הצריכה (לכמה זמן, באיזה שלב ביום, מתי לעשות הפסקות....).

תודה רמאש

אי אפשר לעזור לך מכיוון שצריך לדעת את המינונים האמיתיים של הכדור, אפדרין זה לא משחק ואם יש שם יותר או פחות צריך לדעת זאת בוודאות, לא הייתי רוכש סטאק מלכתחילה כי תמיד יש חוסר פרופורציה בין הקפאין לאפדרין שזה מעצבן, כמו כאן רק 200 מ"ג קפאין על 60 אפדרין, נכון המינון או לא זה מטומטם.
היחס אמור להיות 1:10 לטובת הקפאין, אספרין מיותר לגמרי ו Narnagin זה בולשיט מהיום שנוסד, הוא נמצא באשכוליות במינונים יחסית גבוהים, אמור כביכול להאריך את זמן מחצית החיים של הקפאין ושל הסטאק כולו, לא הוכח מחקרית וכנראה שגם לא יוכח.
בכל מקרה החלטה שלך, לא הייתי לוקח כדור שאני לא ידוע מה המינון המדוייק שלו,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
ההשערה שלי היא שיש Ephedrine 30mg, אבל תאורתית גם אם המינון הוא נכון לגמרי וגם אם לא,
האם רצוי לקחת את המוצר רק כ PreWorkout לפני אימון אירובי ארוך או להשתמש בו באופן רציף?

תלוי במטרה.
לשרוף שומן, רציף. מרץ באימון בלבד רק בימי אימון.
לא הייתי הולך על השערות, זה לא מוצר שמשחקים איתו. אתה יכול לקחת 3 כדורים ביום לחשוב שזה 90 מ"ג ובפועל זה באמת יהיה 180 מ"ג וזה על גבול המסוכן.

• פותח/ת השרשור
במקרה הזה עקב אי הוודאות לגבי המינונים, אני משער שעדיף לקחת רק כPreWorkout, אם כן, כמה זמן לפני האימון?

אפשרות נוספת היא לקחת כדור אחד ביום על מנת להמנע מהסיכון, בהשערה שהמינונים נכונים.
במקרה כזה תהיה לאפדרין אפקטיביות לגבי שריפת השומנים?

נערך לאחרונה:
בכל מקרה תהיה אפקטיביות אך היא תגבר אם תקח רציף כל יום.
כ40-60 דקות לפני האימון, עדיף לא לאכול בכלל עם נטילת הכדור או לאכול ולקחת כשעה-שעה וחצי לאחר מכן (לאכול משהו יחסית קטן לא ארוחה של 1000 קלוריות), הזמן עד שתרגיש את תופעות הלוואי של הכדור יגדל במידה ותאכל ארוחה גדול בזמן נטילת הכדור.

• פותח/ת השרשור
עד כה לקחתי שני כדורים בשני אימונים שונים, ואני לא בטוח אם ההשפעה חיובית או שלילית.
פעם ראשונה היתה ביום שישי בצהריים, 40 דקות לפני אימון ריצה לא קל- בינוני של שעה וחצי עם הפוגות.
ב15 דקות הראשונות של הריצה היה לי קוצר נשימה ודופק מהיר מהרגיל, עשיתי הפסקה של עשר דקות, ולאחר מכן הרגשתי קצת יותר טוב, אני לא חושב שהכדור עזר לי לאימון, אך כשסיימתי אותו עדיין הרגשתי אנרגטי מאוד.
פעם שנייה היתה אתמול, שעה לפני אימון עצים מאוד של כמעט שעתיים וחצי ללא הפסקה, שוב בדקות הראשונות הרגשת קוצר נשימה ודופק מהיר מהרגיל, ובניגוד לפעם הראשונה, בסוף האימון הייתי מותש לגמרי.

אמורים להרגיש שיפור ניכר בריצות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית