הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בנגיי, וולטרן, טראומיל. מה הכי אפקטיבי וטוב נגד שרירים תפוסים ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אז נתפס לי הגב אתמול והיום הלכתי לקנות בנגיי. יש לי בבית וולטרן וטראומיל, אבל מרחתי אותם מספר פעמים בעבר כשנתפס לי הצוואר והם לא עזרו, הלכתי לסבתא שלי ומחרתי בנגיי ועבד מעולה, תוך יומיים כאלה הכאב עבר.
היום חשבתי, מה יותר אפקטיבי ולמה, כשקניתי את הבנגיי הסתכלתי על הרכיבים שלו ושל הוולטרן, והם היו שונים. הטראומיל מרגישים שקצת עוזר מחרתי היום פעמיים, אבל ההשפעה שלו מרגישה מאוד חלשה, כשמרחתי אותו על צוואר תפוס מאוד, לא הרגישו אותו כאילו לא נמרח. לפעמים אנשים משווים בין שלושתם, במיוחד וולטרן ובנגיי, וטראומיל היא כאילו משחה משל עצמה.

אז אחת ולתמיד, מה הכי טוב ועוזר נגד שרירים תפוסים ? ולמה ? אשמח לדעת את התשובה לשאלה הזו.

לא יודע וזה לא כזה משנה, תנסה ותלך עם מה שעובד לך הכי טוב.
טראומיל, עד כמה שאני יודע, היא משחה הומיאופטית ואין בה באמת רכיבים פעילים.

אז נתפס לי הגב אתמול והיום הלכתי לקנות בנגיי. יש לי בבית וולטרן וטראומיל, אבל מרחתי אותם מספר פעמים בעבר כשנתפס לי הצוואר והם לא עזרו, הלכתי לסבתא שלי ומחרתי בנגיי ועבד מעולה, תוך יומיים כאלה הכאב עבר.
היום חשבתי, מה יותר אפקטיבי ולמה, כשקניתי את הבנגיי הסתכלתי על הרכיבים שלו ושל הוולטרן, והם היו שונים. הטראומיל מרגישים שקצת עוזר מחרתי היום פעמיים, אבל ההשפעה שלו מרגישה מאוד חלשה, כשמרחתי אותו על צוואר תפוס מאוד, לא הרגישו אותו כאילו לא נמרח. לפעמים אנשים משווים בין שלושתם, במיוחד וולטרן ובנגיי, וטראומיל היא כאילו משחה משל עצמה.

אז אחת ולתמיד, מה הכי טוב ועוזר נגד שרירים תפוסים ? ולמה ? אשמח לדעת את התשובה לשאלה הזו.
אני ניסיתי טרואמיל ולא עזר לי בכלום. לעומת זה בן גיי וולטרן החדש עזר לי מאוד

זריקת וולטרן, חד וחלק. אין מה לפחד מהפרוצדורה ועלותה שקלים בודדים. ההשפעה מיידית.
חשוב לומר כי התרופה לא משמשת לריפוי, אלא להקלה על הכאבים.

• פותח/ת השרשור
לא יודע וזה לא כזה משנה, תנסה ותלך עם מה שעובד לך הכי טוב.
טראומיל, עד כמה שאני יודע, היא משחה הומיאופטית ואין בה באמת רכיבים פעילים.

ארקוקסיה אהובתי!!! הכי יעיל אבל מצריך מרשם.
ואם לא אז וולטרן עדיף בכדור..ולא במשחה.

זריקת וולטרן, חד וחלק. אין מה לפחד מהפרוצדורה ועלותה שקלים בודדים. ההשפעה מיידית.
חשוב לומר כי התרופה לא משמשת לריפוי, אלא להקלה על הכאבים.

וולטרן לישבן הכי טוב..אולי בהתחלה נרתעים מהמילה הזרקה אבל זה הכי טוב ומשפיעה הכי יעיל והכי מהר

חברים, דיברתי על משחה פשוטה, אני לא מתכוון להתחיל להזריק כל פעם שנתפס לי שריר.

התשובה כמובן שתלויה באיזה שריר מדובר, עד כמה הוא תפוס, מאיזה סיבה ועד כמה מוכנים לסבול את הכאבים.
זריקת וולטרן שאוזכרה לרוב משמשת כאשר נתפס הגב או הצוואר בצורה קשה, מכאיבה וכזאת שמגבילה את הפעילות היומיומית וגורמת לאדם להשאר בבית מרותק. במצבים כאלו פשוט מבצעים את הזריקה כי לא מסוגלים להתמודד יותר עם הכאב.

לפי הנוסח של השאלה, מדובר על שרירים תפוסים קלים, במקרה זה, יש להתנסות עם המשחות השונות עד למציאת משחה שעובדת טוב עבורך. כל המשחות אפקטיביות פחות או יותר במידה דומה. פתרון יותר טוב זה מראש לא להגיע למצב של שריר תפוס ואת זה לפעמים ניתן למנוע על ידי חימום הולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית