הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב אפקטיבי

bar888

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי חשבתי על yk 11+ mk 677 סייקל של 4.שבועות האם אפקטיבי?

לצערי מפחד ממחטים לא מתגבר על הפחד..
ניסתי בעבר lgd + אנאבר וניסתי רד 140

מכיר את תהליך pct. בדיקות דם אעשה לפני תחילת סייקל ובסיום

האם מישהו התנסה בזה ללא טסט מפחד מהשבתה טוטאלית למרות הסייקל הקצר

mk 677 שהוא מקורי זה לא סטרואיד וזה לא סארמס והוא לא דורש PCT . תשתמש בוא כמה שאתה רוצה כל עוד אתה מרוצה מהתוצאות שלו.
ה YK11 זה כמו וינסטרול בהרך כן ישבית ציר ולא מומלץ לקחת בלי טסט.
זה לא משנה אם תעשה את זה חודש או כמה חודשים אל תקרא לזה סייקל כי זה לא.
מה יעזור לך בדיקות דם לפני ואחרי השימוש משימוש של חודש ? תראה קצת עליה בתפקודי כבד? את מי זה מעניין?תעשה בדיקות דם כל חצי שנה / שנה אם תעשה סייקלים ותשתמש בחומרים כאלה ואחרים.

קודם כל תודה רבה על המידע יש לך משהו אחר אוראלית להמליץ אשמח
אין שום דבר מועיל שאינו דורש טסט כחומר בסיס.

יש תוספים טבעיים מועילים שעדיף על זה להוציא כסף במקום על רעל כמו MK

לדוגמה:
אומגה 3
מולטי ויטמין
מגנזיום
קריאטין
אשווגנדה

• פותח/ת השרשור
כבר הכל בסטוק ומעבר אני אחד שלוקח הכל לקצה מחפש קצת לתת בוסט נוסף קיים טסט במשחה או כדורים? מחטים זה פוביה רצינית אצלי לצערי אין לא מתגבר על זה בדיקות דם אני מזמין אלי הביתה וכולי מזיע בזמן הבדיקה חח
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אין שום דבר מועיל שאינו דורש טסט כחומר בסיס.

יש תוספים טבעיים מועילים שעדיף על זה להוציא כסף במקום על רעל כמו MK

לדוגמה:
אומגה 3
מולטי ויטמין
מגנזיום
קריאטין
אשווגנדה
בנוסף לאשווגאנדה אני מחבר עם טונקט עלי
לוקח גם ויטמין d k סידן

כבר הכל בסטוק ומעבר אני אחד שלוקח הכל לקצה מחפש קצת לתת בוסט נוסף קיים טסט במשחה או כדורים? מחטים זה פוביה רצינית אצלי לצערי אין לא מתגבר על זה בדיקות דם אני מזמין אלי הביתה וכולי מזיע בזמן הבדיקה חח
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בנוסף לאשווגאנדה אני מחבר עם טונקט עלי
לוקח גם ויטמין d k סידן
טסט בג'ל לא ייתן לך מינון לסייקל..אתה תצטרך כמות לא הגיונית כדי להגיע למינוני סייקל ...וגם לא מוכרים ג'ל באנדרגראונד...טסט בזריקות זה הבסיס אין איך לברוח מזה...אם יש פוביה תבקש מהמאמן שלך שיזריק לך,הרבה עושים את זה...אבל להזריק זה כלום באמת אני שנים מזריק זה לא נורא בכלל...יש זריקות פחות נעימות ויש יותר קלות אבל בכללי זה לא משהו שלא תוכל להתמודד איתו

• פותח/ת השרשור
טסט בג'ל לא ייתן לך מינון לסייקל..אתה תצטרך כמות לא הגיונית כדי להגיע למינוני סייקל ...וגם לא מוכרים ג'ל באנדרגראונד...טסט בזריקות זה הבסיס אין איך לברוח מזה...אם יש פוביה תבקש מהמאמן שלך שיזריק לך,הרבה עושים את זה...אבל להזריק זה כלום באמת אני שנים מזריק זה לא נורא בכלל...יש זריקות פחות נעימות ויש יותר קלות אבל בכללי זה לא משהו שלא תוכל להתמודד איתו
כן ראיתי יש מחט ממש קטנה ננסה להתמודד.... איך לא ממציאים דרך אוראלית לטסט.

כן ראיתי יש מחט ממש קטנה ננסה להתמודד.... איך לא ממציאים דרך אוראלית לטסט.
מי אמר שאין?
בעיה שזה סופר יקר ולא משתלם
וגם אתה צריך תמיד לקחת אותו עם ארוחה שומנית וגם הביואביליטי שלו הרבה יותר נמוך מזריקה
בקיצור זה בזבוז כסף לסייקל
לtrt זה עוד סביל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית