הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראוקוטן

Quattro

משתמש מתחיל
84
11
נק' מוניטין:
14
84
11
אהלן חברים...
לא ידעתי איפה לכתוב ואני חושב שזה המקום הכי רלוונטי... אם לא אז תעבירו.

יש פה אנשים שלקחו ראוקוטן?
האם התאמנתם בזמן הזה? אסרו עליכם?

אני לוקח כבר 3 חודשים ראוקוטן והפסקתי להתאמן בגלל שזה פוגע בשרירים...
אני לא מרגיש חולשה כלשהי, רציתי לדעת אם מישהו עדיין התאמן בזמן הלקיחת כדורים והאם זה גרם לו למשהו לא טוב..?

תודה

נערך לאחרונה:
אהלן חברים...
לא ידעתי איפה לכתוב ואני חושב שזה המקום הכי רלוונטי... אם לא אז תעבירו.

יש פה אנשים שלקחו ראוקוטן?
האם התאמנתם בזמן הזה? אסרו עליכם?

אני לוקח כבר 3 חודשים ראוקוטן והפסקתי להתאמן בגלל שזה פוגע בשרירים...
אני לא מרגיש חולשה כלשהי, רציתי לדעת אם מישהו עדיין התאמן בזמן הלקיחת כדורים והאם זה גרם לו למשהו לא טוב..?

תודה

האם התייעצת עם הרופא? אני לא מכיר איסור חד משמעי להתאמן. זה קצת אגדה אורבנית כי היו מקרים של רבדומיוליזיס. אבל הם נדירים.
בדרך כלל ההנחייה היא המנעות ממאמצים קיצוניים ובעלי אלמנט של אימפקט חוזרני ( כמו ריצות מאוד ארוכות / המון ניתורים וכו' ).

• פותח/ת השרשור
האם התייעצת עם הרופא? אני לא מכיר איסור חד משמעי להתאמן. זה קצת אגדה אורבנית כי היו מקרים של רבדומיוליזיס. אבל הם נדירים.
בדרך כלל ההנחייה היא המנעות ממאמצים קיצוניים ובעלי אלמנט של אימפקט חוזרני ( כמו ריצות מאוד ארוכות / המון ניתורים וכו' ).

התייעצתי עם הרופא ממש בהתחלה, לפני שלקחתי את הכדורים. אמר לי שאסור להתאמן בכלל שאסור לאמץ את השרירים
עכשיו אני שומע ממלא אנשים שהם גם לקחו וגם התאמנו... יש לי ביום רביעי שוב פגישה עם הרופא לבדוק את התוצאות של הבדיקות דם.
אני אראה אם הכל תקין אני אגיד לו אם אפשר להתחיל להתאמן ולראות איך מתקדם...

אני לוקח מינון גבוה ואני מתאמן ואני רץ,
זה לא משפיע עלי בכלל.(חוץ מיובש בפנים כמובן)

האמת שגם עליי ככה, יש לי קצת יובש באף ובשפתיים... חוץ מזה לא רואה שום השפעה אחרת
תודה

זה לא שאסור, זה לא מומלץ ורופא לא רוצה שתקח סיכונים.
אני התאמנתי עם ראוקוטן וחוץ מקצת כאבי גב לא הושפעתי מזה.

אני מתאמן כבר יותר מחצי שנה על ראקוטן, אין לי שום כאבים, רק קצת יובש. אבל זה בגלל שאני על מינון ממש נמוך ואני כנראה אקח את זה לעוד הרבה זמן.

אני מתאמן כבר יותר מחצי שנה על ראקוטן, אין לי שום כאבים, רק קצת יובש. אבל זה בגלל שאני על מינון ממש נמוך ואני כנראה אקח את זה לעוד הרבה זמן.
מתקדם במשקלים? למה המינון הנמוך זה החלטה שלך או של הרופא?

מאוד איטיות. אני לוקח בערך חצי שנה והפנים שלי דיי התנקו ביחס למה שהיה (מצב קשה), אבל עדיין יש לי כמות מכובדת, פשוט מעט יותר, והם יותר קטנים. אתה תצטרך להתאזר בהרבה סבלנות אם אתה הולך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית